reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

maxim- jak tak sobie czytam to ja chyba wybrała bym ten drugi fotelik tzn Maxi Cosi Priori XP tylko czy ten fotelki jest też określony wagą dziecka?

reklama
ANULKA DLA OLUSI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I JESZCZE WIECEJ.
TROSZKE SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZONKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK DLA MALEJ KSIEZNICZKI ZYCZY ALEX Z mama.

114432996129.jpg

Witam Mamusie!

No i co przeziebiona jestem bardzo:crazy: oslabiona gardlo boli i katar a juz wczoraj jak pisalam ze mnie lapie to wzielam tabletki zeby nie bylo gorzej:confused2:
Pogoda pochmurna juz z rana bylam na jakis zakupach spozywczych:-)i zaraz mykam kawke sobie zrobic i pod kolderke bo akurat Brianek spi:happy:

Olis dziekuje za gratulacje przekaze:-)

Maxin wow to niezla wam niespodzianke tatus zrobil:happy2:a jaki macie samochodzik:confused:
jesli chodzi o fotelik Brianek narazie jezdzi w taki od wozka bo jeszcze sie w nim miesci ale juz ledwo co i tez zastanawiam sie nad fotelikiem lecz te maxi cosi to chyba cena mega gigant:confused:
jesli pytasz ktory ja bym chyba wybrala drugi miedzy innymi dlatego ze rosnie wraz z dzieckiem.
W argosie ogladalam ostatio foteliki i wpdal mi w oko taki ale nie wiem ile nma funkcji a tez mi chodzi o rozkladany:-)

Buy Solofix Car Seat. at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby and toddler car seats.

pisze ze on jest od 9 miesiecy do 11 lat (9-36kg) i chyba nie ma roznych pozycji trzeba poczytac.

jeszcze taki z fisherprice: tak samo od 9miesiecy do 11 lat (9-36kg) a ten chyba ma 3 pozycje.

Buy Fisher-Price Safe Voyage 3 Stage Booster Seat 1,2,3. at Argos.co.uk

Co o nich myslisz?

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hej!!!
:-)DLA OLEŃKI:-)

Tyle spokoju ile tylko potrzebujesz,
tyle szaleństwa, aby życie nie
wydawało się nudne, tyle szczęścia,
abyś nie oszalała z nadmiaru i tyle smutku,
aby równowaga zachowała
się po wsze czasy, zaś miłości ponad wszystko.

logosrv.aspx

zyczy ciocia maja33 z Martusią

hej!!!

Maxin- ja jakbym wybierala wybralabym ten pierwszy a dlatego ze bardzo podoba mi sie regulacja lacznie z naglowkiem i chowane szeleczki pozatym 6 a nie 4 pozycje i podoba mi sie bardziej estetycznie:-), pozatym nie ma duzych roznic w nich mysle ze oba sa super i Natalci bedzie swietnie w takim foteliku szczegolnie jak wyruszycie do Wloch bo bedzie mogla spokojnie sobie spac w nim naprawde dobry wybor, GRATULUJE autka:-)

Olis- super ze tak spedzacie fajosko czas a pogoda bardzo fajna wiec trzeba kozystac
Justys-trzymaj sie kochana
anulka-i roczek juz minal kurcze u nas tez niedlugo:sorry: ten czas tak szybko leci

Powiem wam ze jestem straszna matka przeglodzilam dis wlase dziecko tylko dlatego aby zaczela pic mleko z butelki i wiecie co UDAŁO SIĘ moj maly anioleczek chociaz byla taka biedna i tak bylo mi jej strasznie szkoda wypila 90mil mleka z butelki mam nadzieje ze to tylko nie jednorazowa sprawa, bedziemy dzielne tylko tak mi jej szkoda:sorry:

pozdrawiam

Maxin - te foteliki sa chyba najlepsze jakosciowo :-) No ja nie potrafilabym wybrac miedzy tymi dwoma.:-)
My tez sie przymierzamy do kupna fotelika dla NASZEJ NIUNI i wlasnie ogladalismy tez z tej firmy , ale sam fotelik okolo £ 100 i tyle samo ta podstawa isofix base. Moze orientujesz sie czy ta podstawa isofix wykorzystywana w tym foteliku dla maluszka pasuje to tych co ty chcesz kupic ?? I czy wogole ta podstawa jest jeszcze potrzebna ????

ANULKO!!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLEŃKI, DUŻO UŚMIESZKU NA PIĘKNEJ BUZIŃCE, RADOŚCI I NAJWSPANIALSZEGO DZIECIŃSTWA POD SŁOŃCEM
ŻYCZY FORUMOWA CIOCIA JUSTYNKA Z SYNKIEM :-)

Majeczko wiem ze szkoda ci bylo malej ale chyba tak czasem trzeba:cool:bo te niejadki chca z nami zrobic wszytsko zeby dostac tylko ciacho a nie butle hehe:tak:napewno juz bedzie lepiej.

Anulka99 Wszytskiego Najlepszego dla Olenki!:-)rosnij zdrowiuska i usmiechnieta.

kubuspuchatek024.gif

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Maxim my mamy Priori XP i 4 pozycje rozkladania wystarczy bo korzystamy tylko wtedy gdy Zuzia zasnie bo i tak na wpol lezaca nie chce siedziec. poza tym Zuzia uwielbia w nim sedziec i koniecznie musi byc fotelik u niej zamontowany na srodku tylniego siedzenia aby mogla wszystko widziec przed soba

Do góry