:-)Hej Hej Dziewczyny !!!!!:-)
Czy ktos mnie jeszcze tu pamieta :-)!!
Ale tu ruch :-)SUPER :-)
POZDRAWIAM I WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE
HMMM A MOZE TO JA JESTEM TERAZ NOWA A WY STARE
HEHE
I ZNOWU WSZYSTKIE OCZEKUJEMY NOWYCH DZIECIACZKOW:-)OJJJ PAMIETAM JAK Z EWCIA I MAJA CZEKALYSMY NA ROZWIAZANIE :-)
Kochane dlaczego mi nikt nie powiedzial ze te dzieciaki tak szybko rosna
i im wieksze tym jakos szybciej uczymy sie myc, jesc a make up zajmuje 4min. zamiast 15
Kurcze jak Wy znajdujecie czas na aktywne forumowanie
ja zaczynam tylko czytac a na reszte brak czasu
U nas jakos leci :-)Julka z "maslaczka"zrobila sie jak owsik
wszedzie jej pelno
gada jak najeta
nawet babeczki w sklepie pytaja jak dlugo tak potrafi
ooojjj mowie wam a jak jeszcze dzieci zobaczy to o maly wlos sie nie po sika
jak szczeniaczek
hmmm co do rozwoju ruchowego to zamiast pelzania sie czolga (co tak opanowala ze po panelach daje czadu jak by plywala z Otylka
)raczkuje (ale tylko na trawce
)no a wczesniej niz raczkowanie to wspina sie cholera po wszystkim i lazic zaczyna
wiec sajgon w chalpie mamy
wszedzie wlezie i wszystko wygrzebie
oczywiscie zjada wszystko co jest na drodze
wiec jak by ktoras potrzebowala bardzo dokladnie poodkurzac i wyfroterowac podlogi to moge ja wynajac
Co do mnie to w maju wrocilam do roboty do sklepu na 3 nocki i powiem wam ze to byla super decyzja
dlatego ze moj chlop wkoncu sie musial biedaczek wszystkiego nauczyc
i teraz nie ma zadnego problemu:-)(hmm pierwszy tydz. mial ciezki
zabawianie,kapanie, karnienie no i NOCNE KARMIENIE
ale dla rade:-)I POWIEM WAM ZE DOPIERO WTEDY DOCENIL JAK TRUDNO BYC MAMA :-)I BYC Z DZIECKIEM 24H :-)
Majus super ze Marta wcina kawaleczki
u nas tez sie mloda dlawila a dwa dni potem wcinala az sie jej uszy trzesly :-) a co do tej bialego pryszczyka w buzi to Jula tez miala cos takiego na dziaselku.tez myslalam ze to plesniawka ale calkiem inaczej wygladala
znaczy jak taki dorodny bialy pryszcz
twardy
i z boku dziaselka
tu oczywiscie dali nestatyna
(bo mysleli ze to plesniawka
)ale w polsce lekarz powiedzial ze to sa perly kogos tam (jakies nazwisko odkrywcy tego cudu ale nie pamietam
)i ze samo zniknie wiec nie ma sie czym przyjmowac:-)a co do karmienia butla to sprobuj dac mezowi i niech on ja karmi bo ty cycusiem pachniesz :-) Julka tez odemnie butli nie chciala a od T wziela bez gadania
Maxim Stokrotka jest przesliczna :-)i ile ma wloskowww cudooo (moje dalej lysawe
wiec teraz rozumiem jak czekalas kiedy zrobisz kitki malaj
)
Magusia Ty to kraty w oknach pozakladaj bo jak sie dziewczyny zaczna zlatywac do Brajanka to sie nie odpedzicie
Przystojny och przystojny ;-)a co do auta hmmmm my wybulilismy L500 bo jakis ku..lfon w DVLA pomylil adres i jeden mandat
przyszedl na inny adres wiec nie zaplacilismy go i tez nam chcieli odcholowac autko
oni jezdza takim busem ktory ma 4 kamery i skanuje rejestracje jak jestes na liscie to ciach i juz cie maja
mielismy 2godz na zaplacenie a potem by odcholowali i do 3 dni na aukcje
normalnie SZOK!!!! ale dzielnie walczymy o odzyskanie tej kaski
Ale nic sie nie martw fektycznie masz pecha ostatnio ale bedzie dobrze
Usciskaj od cioci Brajanka niech sie nie daje chorubsku
Pinka nieprzejmuj sie zabardzo :-)i tak zamiast rozmyslac jak to powiedziec po angielsku bedziesz krzyczala Tylko K.urnaaaa dajcie GAZUUUUU
albo jak w moim przypadku TNIJCIE MNIE I CIAGCIE JA ZA WLOSY BEDZIE SZYBCIEJ
hmmm czlowiek w stresie takie glupoty opowiada
co do lewatywki to nie sadze zeby ci byla potrzebna herbatka bo organizm sie sam przygotowywuje i sama dostaniesz hmm rozwolnienia ;-)a co do tych calych czopow (show po ang.)to mi poszedl dopierro jak wody szczelily.a co do wod to moga sie saczyc albo szczelic jak balonn
ale nawet jak by sie to stalo w domu a nie mialabys skurczy to nie panikuj ale jedz do szpitala;-)a co do masazu to mnie tez proponowano ale sie nie zgodzilam
Pamietaj tylko zeby zabrac sobie cos do jedzonka :-)bo bedziez glodna jak cholera :-)a gdzie bedziesz rodzila???
hmmmm no i po pisaniu
moja Mysza wstala i zaczyna spiewac
musze leciec ale obiecuje wrocic :-)jeszcze dzisiaj
Przepraszam ze nie odpisuje kazdej z was ale postaram sie jakos nadrobic
Buziolki