Heja kolejny cudowny dzien wiec trzeba korzystac
wczora zabaral dzieciaki do wesolego misateczka,pierwszy raz byly,niewiedzialy na co patrzyc.Nawet udalo sie wsdzic jej do kolejki dla bobaskow,Natalka troszke sie krzywila wiec z plowie siadlam z nia,musialy byc cie to widziec ja duzo krowa w takim malym autku
ale bylo milusno.
Olis tak jak mowilas mamcia dodaje ci skrzydel,super,ze tak dobrze sie dogadujecie i humorek dopisuje korzytaj i nazbieraj tej pozytywnej energii aby staczylo ci na dluzej;-)Oliwierek pewnie jak babcia wyjedzie bedzie rozpaczal.:-)
Maja nie przejmuj sie tym oduczanie tak bardzo powoli stopniowo i sie przelamiesz,sam zreszta widzisz ze Martusi potrzebuje czegos bardziej wartosciowego skoro budzi sie w nocy czesciej.Fajnie,ze przekonala sie do kawalkow.;-)
anulka super wekedn siedzilas,to fakt w duzym miescie po jakims czasie czlowiek ma dosc,ja wiem,ze kiedy przeprowadz sie w spokojniesze miejsce,moze za 10 lat
kto wie.Ja wlasnie zastanawiam sie jak to bedzie z Natalk w podrozy do Pl i Wloch,rozgladam sie za zabawkami do auta ;-)
MOZE KTORAS MA JAKIS POMYSL CO MOZNA Z SOBA ZABRAC????
Pinka tez nieciekawa historie mieliscie,tak daleko od domu i jeszcze tyle czekacA ty uwazaj z ta anemia,odzywiaj sie dobrze
Justyna co za dranie czychaja tylko na twoj maly blad
dobrze,ze tyko mandat do zaplaty byl
Maggusia jak nastroj,och myslam wczoraj o was,kurcze co za pechozol,jak sie wali to wszytsko na raz.Duza buzka dla was i usciski;-)
mala-gorzatka28 wielkie parnie,pogoda dopisuje wiec trzeba korzystac,ja tez bym poprala posciel,ale nam znowu w kuchni leje i czekam az maz znajdzie chwile aby to naprawic,jakis debil podlanczal paralke,ktora jeste polaczona z odplywem od zwelu i cos nam non stop wybija,szlag mnie juz trafia,tyle mieszkalimy i byl spokuj,a od jakiegosc czasu wszytsko powoli wysiada
izusia a co u was???Pogoda dopisuje,jak ogrod powoli koczycie???Jutro bede po poludniu na gg to poklikamy;-)
niunka chyba urodzila bo cuchutko siedzi
kasiulka zdrowka dla Roszka,szkoda maluszka placze a ty nie wiesz czemu
ciekawe co tam z gosiaczkiem,?
maja z Marika tez wrocila ale sie nie odzywaja szkoda.jak i inne laseczki,pewnie wakcjie wiec kazy wypoczywa
ide pakowac dzieci na basen,puki jeszcze spia
milego dnia
pozdrawiam