reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziewczyny ja mam jeszcze jedno pytanie.
Mam wyslac do Polski pieniadze dokladnie na konto 20f jak mam to zrobic?
Nie chce przez wetern union bo 10f kosztuje wyslanie pieniazkow do dosc sporo jak za wysylke.Podobno mozna to jakos zrobic przez poczte ale idzie tydzien(nie wazne ze az tyle bo kosztuje o wiele mniej)mowila mi koleznka ale mi sie wydaje ze nie mozna ze tylko w polsce tak mozna macie jakies pomysly?
pieniazki mialam wyslac w poniedzialek i ciagle czegos szukam i nic sie nie dowiaduje.Bede wdzieczna za wszelkie informacje!

reklama
hej!!!
mam nadzieje ze uda mi sie wysla tego posta bo mi internet szwankuje:-(, widze ze za bardzo nie tesknilyscie za mna :no:, ale to nic chyba jakos sie pozbieram:-)

toola- co studjujesz?
witam nowe forumowiczki bedzie wam tu dobrze:tak:, dziewczyny sa bardzo mile, :-)

dziekuje za mile spotkanko z maxinka i olis wasze dzieciaki sa przeurocze:-)

mala-gorzatko-bidulo wspolczuje z tymi bolami ale mam nadzieje ze masaze pomoga, masz racje co polozna to inna dobrze ze trafilas na ta lepsza:tak:
maggusia- ja tez gratuluje kolejnych zabkow i gratulacje dla twojej cioci napewno jest bardzo szczesliwa ze ma juz kruszynke przy sobie:-), pomysl z salonem przedni:tak:
joanno- ile wazy twoja Maja chyba tez nie nalezy do grubaskow jak moja Marta no ipowodzenia na rozmowie mam nadzieje ze poszlo swietnie:tak:
dorcia- urlopik w pl pewnie odpoczniesz sobie na calego (co widac po poscie ze masz czas):-D, buziaczki dla was:tak:

pisalycie o przemocy w rodzinie szczerze wspolczuje i nie mam slow na takich drani:angry:
wysle ten pos i skrobne jeszcze jeden bo boje sie ze sygnal zgubie

Niunia udala sie na mala drzemke i mam chwilke dla siebie. Poczytam co tam u was i zmykam poczytac co tam u nas w Polsce kochanej i na swiecie sie dzieje!!!

Toola ja jestem za!!!:tak:
Maggusia jedz ty kobito bo to dobrze sie nie skonczy a i synus napewno jak widzi mamusie zmeczona, smutna i poddenerwowana to tez jest mu przykro.Jestem pewna ze jakos sie wszystko ulozy i zycze powodzenia z calego serca. Co do pleckow to ja mialam to samo,wstawanie do malej w nocy i zwisanie przy lozeczku dalo mi sie we znaki, polecam serie masazy i minie, pojechalam do polski bo tam troche taniej , naszczescie mama miala znajomego ktory jest tam po jakis szkolach i jak mnie wziol w obroty to kregi az strzelaly i teraz jest super, pokazal mi kilka cwiczen ktore mi pomoga w razie czego i jest jest oki.Naprawde warto , zycie jest od razu lzejsze :-)

madzi@lek widze ze wrocilas do nas i rekrutujesz nowe mamy z uk :-D, bardzo fajnie,
maggusia-cheqpoint (nie wiem czy dobrze napisalam ) wysyla szybko i tanio oplata nie wieksza niz 5f a na drugi dzien sa pieniadze, zanizaja kur okolo10p:-(
mel- i jak znalazlas mechanika? nic nie pisalas o tym,
kasiulka- wiesz kojarzysz mi sie z moja siostra masz takie modre i spokojne podejscie do wszystkich spraw zawsze ja podziwialam za to i teraz ciebie tez:tak:, caluski dla Roszka:tak:
justyna17- jak tam spacerek sie udal?
pinka-ja tez mialam taki maly brzuszek a ostatni tydz taaaaki duzy mi sie zrobil ze ledwo sie toczylam:-D,
niunia-ty juz niedlugo co? odczowasz cos jakis znaki????
buziaczek- pewnie odpoczywasz i cieszysz sie malenstwem co? ach poczatki sa takie piekne a za razem takie ciezkie:-:)tak:
olis- wyszukala piaszczystej plazy jak nie teraz to za tydzien:-D czy nawet dwa:nerd:
olcia- sliczna fryzura i lodki synus:-D

witam wszystkich !

Dzieki za mile przyjecie , my dzisiaj z Oliwcia bylysmy na spacerku i zakupach - u nas strasznie wieje :szok: Od dzisiaj oduczam mala smoka bo kurcze niedlugo tzn 1 sierpnia skonczy 10 miesiecy a ja caly czas daje jej smoczek . Znacie jakies dobre sposoby ?
Narazie ma 3 zabki jest czesto rozdrazniona moze tez i przez to zabkowanie .....

Maxin - ja mam corcie a nie synusia -pewnie dlatego ze ma malo wloskow czesze jej teraz kucyka .......bardziej podobna do dziewczynki:tak:

Madziolek - mam nadzieje ze ULi szybko przejdzie katarek ........oby sie nie rozchorowala

Pozdrawiamy

Maju a oni maja jakas specjalna siedzibe czy na poczcie moge to zrealizowac?
i czy to idzie na konto czy ktos musi sobie jakos odebrac w banku jak to robi wetern union?mam nadzieje ze to odrazu idzie na konto:-p
przepraszam ale zielona jestem w tym w uk:rofl2:

M@dziolek tak tak wiem musze jesc zeby miec sily ale ja mialam scisk w zoladku a wczoraj to z braku czasu dzis na spokojnie wreszcie zjem obiad:-)

Piksel moj maly sam z czasem wyrzucil smoczka i juz nie chce a bardzo mu sie to podobalo teraz uwielbia swoj kocyk i sie z nim nie rozstaje;-)

uff udalo mi sie wyslac juz dwa posty jeszcze jeden i chba wystarczy:-)
mam nadzieje ze nie pominelam nikogo a jak tak to prosze sie przypominac:-) to sie poprawie:tak:

u nas dni uplywaja bardzo milo jutro moja polowka ma wolne wiec idziemy na basen z mala to fantayczna frajda dla niej, postepy robi zaje fajne tz ciedzac opiera sie do przodu na raczkach jedna noge do tylu i sie tak kiwa jakby chciala ruszyc do raczkowania ale sie jeszcze boi, super to wyglada, na brzuszku kreci sie jak maly krecik he he i najbardzej kocha elektronike zablokowala nam komputerr:-D, popsula sluchawki tak je obslinila ze nie dzialaja i ogolnie wszystkie kabelki, oczywiscie to moja wina bo jej na to pozwolilam:-D, dzis spala do 10 rano od 22.00 wieczorem i jestem suuuuper wyspana:-) no i juz spi 1,5godz co mnie cieszy i ja mam czas dla siebie przez ostatnie dwa tyg nic a nic nie chciala spac, dalam je jogurt dla dzieci i palaszowala az jej sie uszy trzesly:-D, pozatym je skorke od chlebka i radzi sobie z nia wiec jest nadzieja ze zacznie jesc jedzonka z grudkami:tak:, no to chyba tyle u nas lece teraz na blogaski naszych pociech moze uda mi sie poczytac ach ten internet wrr... buziaczki pa:-)

maggusia- maja swoja siedzibe ale u nas tego pelno maja taki niebieski szyld przewaznie przy stacjach metra i mozna tam wymieniac waluty rozne tak mozna wyslac prosto na konto bankowe:tak:

U nas juz czas na pobudke a moja dzidzia dalej spiochna...hmmm
Maju witaj z toba jeszcze nie mialam przyjemnosci, nie pogratulowalam ci pieknej dzidzi wiec to robie GRATULACJE WIELKIE OD NASZEJ RODZINKI!!! Ja to cie pamietam z takim malym brzusiem a tu o jaka pannica juz , zapraszam do nas www.foczka.is.dreaming.org!
pixel
jeszcze kochana jako takiego katarku nie ma tylko dzisiaj kichala strasznie oby on sie nie pokazal...pisz o postepach ze smoczkem;-):-)
Maggusia no ja mysle ze dzisiaj cosik zjesz kurde bo ja cie znajde...
:-):-):-)

Narazie uciekam budzic baka, popoludniu bedziemy kolorowac kolorowanki na wode :-)takze nie wiem czy zagladne ale wieczorkiem moze wpadne. Buziaki...

reklama
A ja na moment teraz na urlopie to juz wogule nie mozna a wami nadazyc SORKI,
zgadzam sie z tym zeby zalaczyc watek "cos o sobie" !falami nas przybywa!
Pinka-tez mialam maly brzusio 6 kg tylko w ciazy przytylam wiec sie nie martw!
Spadam tescie przyjechali......

Do góry