reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Pinka ja robilam fotke sama malej,lezala w lozeczku na bialy przescieradle,a potem zabaralam do fotografia aby zrobic odbitki paszportowego wymiaru,w domu samemu lepiej i spokojnie zrobisz lepsza fotka niz u fotografa;-)

Maggusia kurcze,troszke nie ladnie,powinni wczesnie4j dac mu zanac,a nie na pare godzin przed:no: jak wsze nocki?

U nas super,Natalka przespala cala,az rano dziwilimy sie czemu nie wstaje a byla juz 7.00,pogodna to lubie,mnie wciaz brzuch boli,ale mniej i nerwy opadly uff az lzej:tak:
Po poludnu maja nas dowiedzic znajomi wiec ide szykowac zakaski;-)

,ilego wekdnu laski

Maxin nocki lepsze ale wiadomo wstaje czasem:happy: po za tym maly malo spi w dzien czasem nawet tylko raz :blink: no i zdziwiona jestem bardzo bo nie wszytskie ma zeby z przodu a dzis zaowazylam nastepne dwa;-):-)
Czyli mamy 10 zebali!jestem w szoku.
czy to mozliwe?ja codziennie widze po dwa nowe zeby:laugh2::-)
zycze milego wieczorku swietnie ze juz lepiej sie czujesz.

oo Maggiusia widze ze nadrabia,dogonil prawie Natalke,ktora ma 12,ale te ostatnie wychodza dopiero.Biedak pozno zaczol zabkowac,to teraz wychodza wszytskie na raz:confused:

tobie rowniez zycie milego wieczorku

a jak inne babeczki???Cichutko dzis,pogoda zmienna niz nowego:-D:dry:

a ja czekam na W. dziunia spi,a ja sie nudze:laugh2:

buziaki papa

Maxin mi tez cos nudnawo dzis i wogole forum takie ciuchutkie.Nie ma gdzie i jak wyjsc w taka pogode:dry:
Po za tym zaraz ide pluskac malego rozrabiake ktory mi pranie sciaga wlasnie:szok::laugh2:
No wlasnie pzono zaczol zabkowac i dlatego taki marudny ze zcasem wysiadam:cool2:no coz zaciskam zeby biore oddechy i mowie kazda musi to przetrzymac:-)i niedlugo bedzie po a pozniej znow zacznie sie mleczakowanie haha:happy:
tylko dziwne ze mojemu zamiast wychodzic z przodu jeszcze to wyszly z tylu:eek::blink:
po za tym dzis sie troszke naogladalam polskiej tv nareszcie czuje sie jak w domu:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

my bylismy na wycieczce rowerowej i zajechalismy do slicznego placu zabaw NARESZCIE cos na poziomie, Krysia szalala na wszystkich hustawkach, piaskownicach, podskakiwaczach i innych dziwadlach, w przerwach konsumowala owoce z predkoscia swiatla i wracala do rojbrowania, asekurowalismy ja na zmiane, wszyscy na okolo sie dziwili ze taka mala i tak sie wszedzie wcisnie i wlezie hehe, mamy juz polise na samochod i po miesiacu zalatwiania jedziemy jutro wreszcie do Amsterdamu do kosciolka, nie poznam tych dzieci co zawsze sie po mszy spotykamy na nachrystii :-D taka dluga przerwa w modlitwie :zawstydzona/y:, ale to nie z naszej winy bylo
Krysia tez ma 10 zebolow i ida 2 kolejne ale ogladam i wygladaja jak dla mnie to krzywo troche :baffled: albo bedzie miala zgryz po tacie albo dopiero stale sie ustawia poprawnie, nie wiem co o tym myslec

Witam kochane kobitki, pogoda mnie dobija, nie dosc ze czlowiek i tak za duzo nie wychodzi to przez te deszcze calkowicie jestem uziemiona. Nic ja spadam do wyrka bo tak mnie leb boli ze az na jedno oko nie widze.
Gratulaski wielkie za zabki dla dzieciaczkow i dla rodzicow za wytrwalosc.
Pozdrowionka.

cześć dziewczynki
wpadam tu jak Filip z konopii, nie jestem na bieżąco z informacjami co u Was :-(
częsciej mam czas wpaśc na zamknięty, bo tam nie ma tyle czytania
oglądam fotki i spadam do obowiązków domowych

ale musze się Wam pożalić
miałam dzisiaj mały wypadek jak przygotowywałam Parisce kolacje
spadł mi na duży palec u nogi, duży kuchenny nóz :crazy:
troszke sie wystraszyłam, ze mam ścięgno przecięte ale chyba nie jest tak źle :sorry2:
sama rana to 1 cm rozcięcia ale bałam się że nożyk o długości 30 cm zrobił mi większe spustoszenie :shocked2:

mam sklejoną ranę klejem i naklejony pasek :cool2:
cholera tylko mogło by nie boleć, napierdziela mnie ścięgno :hmm:
najbardziej kiedy przypadkowo ruszę tym palcem
miałam stres jak cholera, bo kto by sie zajął dzieciakami :sick:
no i mąż musiał się zerwać z pracy, zebysmy mogli pojechać całą rodziną do szpitala
denerował się, ze ktoś moze miec do niego jakies "ale"
a ja jeszcze bardziej, ze przeze mnie :baffled:

szkoda, ze ciachnęło mnie akurat w tym miejscu gdzie wyrasta paluch
bo ani japonek nie założę ani innego laczka, bo boli jak diabli :angry:

chyba jutro ze spaceru nici :sorry2:
i na kilka kolejnych dni też du...a:baffled:

no to by było na tyle
dziękuję za uwagę :crazy:

reklama
:-):-)dobry wieczór:-) oj cichutko tutaj jak zawsze w weekend:rofl2:, ja tak tylko na chwilkę wpadłam poczytać co nowego słychać, zaraz idę spać:-p
Dzisiaj przyszło nam pisemko z agencji, że nasz lanlord podnosi nam czynsz:no: i to o prawie 100f:wściekła/y:, zła jestem że hej
Chyba trzeba się jednak stąd zwijać:baffled:, od kilku dni nosimy się z zamiarem kupienia domku, tak żeby mieć w końcu coś swojego:happy: i nie musieć żyć jak to się mówi na walizkach i móc sobie urządzić wszystko po swojemu i zrobić ładny pokoik dla Karolinki:-) ojej troszkę sie rozmarzyłam:rofl2:, ale mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie:-)

Melanie strasznie współczuję:sick:, musiało boleć, więc życzę szybkiego powrotu do zdrówka

Maggusia gratuluję nowych ząbków:-)

A u nas też pogoda dzisiaj była do d..y:no:. Nawet na spacerek nie można wyjść:baffled:

Zyczę kolorowych snów.....

Do góry