reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

BUZIACZKU!!!
NARESZCIE MALENSTWO Z WAMI SUPCIO ZYCZE WAM ZDROWKA I RADOSCI Z TYCH PIERWSZYCH CHWIL...​
t_dzieci_43.gif

reklama
buziaczku kochany moc zyczen,w koncu sie doczekalas a wojego szczescia, odpoczywaj i nabieraj sil teraz beda ci potrzebne...moc calusow i usciskow:tak::tak::-):-):-D:-D

Na spacerku raz bylo sloneczko raz zlal mnie deszczyk... ale sie przewietrzylam :-D Nie zalatwilam tego co chcialam...ale co tam, jutro jest kolejny dzien :-)

Maxin - Wlasnie sie zastanawialam na tym termometrem, dokladnie nad tym samym :tak: wydaje mi sie ze jest dobry bo bardzo duzo osob je chwali, ale da sie w razie czego takiemu maluszkowi np miesiecznemu zbadac tym temp ?? To jest douszny, czyli co, wklada sie do uszka, prawda ??? A te maluszki to takie wiercipiety :happy2::happy2::happy2:

Pianka - ja tez mam ostatnio okropne bole podbrzusza :-(. Czasem to nie moge nawet chodzic, nie wspominajac juz o tym ze cala kosc ogonowa mnie napiernicza :-( czytalam ze to normalne. Moja mala tez szaleje w brzuszku, ale jeszcze jej nie wypedzam bo troszeczke na nia za wczesnie :-)

maxin-to jezeli aktywnosc dziecka przed porodem jest mniejsza to ja napewno bede wiedziała :-):-):-)ze juz niedługo ponieważ moja mała bombarduje cały czas przeciąga sie kręci zlewa na prawo az ostatnio coraz czesciej wyczówam swobodnie gdzie ma główkę tak sie wypycha:tak::tak::tak:

zauważyłam ze jak na ten miesiac mam mały brzuszek wszystkie dziewczyny to mają ze dwa razy takie i nikt mi nie wierzy ze za 4 tygodnie mam termin az sie sama zastanawiam moze malenstwo jest strasznie malutkie??????????
sama juz nie wiem a sprawdzic tu nie mozna bo położna powiedziała ze jezeli wszystko jest ok to po 20 tygodniu nie wysyłaja na csan no i sie nie dowiem:no::no::no:

Witam ponownie

Co za pogoda poszlam na spacer i zmoklam dwa razy dobrze, ze jak zwykle przezornie wzielam raincover, bo bez niego to byloby nie fajnie

Pinka ja nie wiedzialam do konca czy to sie w koncu zbliza czy nie, bo Maya byla bardzooo aktywna, do samego konca, nawet to ze zaczely sie skurcze nie zrobilo na niej wrazenia, ale dzieki temu ominela mnie cesarka, bo jak zaczeli sie denerwowac bo nie bylo malej tetna widac na wydruku, to przez to ze sie tak ruszala poczekali jeszcze troche z ta decyzja, i urodzilam naturalnie, a jak sie okazalo mala zaciskala reke na pepowinie przy kazdym skurczu:-)

justyna w. widze ze na ciebie pogoda dziala dokladnie tak jak na mnie, ale byle do wiosny:rofl2:;-)moze w przyszlym roku bedzie lepiej, zreszta mieszkamy w UK tu pogoda nigdy nie jest taka jakiej by sie oczekiwalo:-)

Ja od jakiegos czasu nie jem nic innego jak tylko ogorki malosolne mniam, w sklepie z polska zywnoscia maja i ja chyba wykupuje polowe z ich zapasu.

Pozdraiwam i milego dnia

BUZIACZKU WOW gratulaski wielkie, w koncu sie doczekalysmy.

Mała BLANECZKO !!
Z okazji Twojego przyjścia na świat
życzymy ci,
abyś każdą wylaną łezkę
odpłaciła rodzicom tysiącem uśmiechów
Życzymy ci zdrowia i beztroskiego dzieciństwa
A Wam rodzicom :
wygranej w toto-lotka i cierpliwości!!!!

MALA GORZATKO Maxin ma racje ten termometr jest bardzo dobry i cena nie zwala z nog.

MAXIN pisałam ci już ze jestem straszny pechozol, gapa, ciapa niech to ktoś nazywa jak chce.
Wczoraj chcialam upiększyć blooga i tak go upiękniłam ze az zniknął, musiałam coś nacisnąć i go skasowałam, jestem wściekła na siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jak tylko Alex pójdzie spac zabieram sie na nowo za tworzenie bloga.

Pozdrawiam wszystkich bardzzzzzzzo serdecznie, kurcze ale się cieczę, ze Buziaczek sie w koncu doczekala.

joanna--no teraz to ja już nic nie wiem mam kompletny mętlik w głowie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ha ha ha bo nie wiem czego sie spodziewac:no::-) to z tej twojej stokrotki niezła rozrabiara już w brzuszku wszystkich porobiła w konia nawet lekarzy :-);-):tak: ha ha ha ale numer

dziewczyny a ile kosztuje ten termometr?????????????? bo szczerze powiem ze ja też nie mam sumienia małej mierzyc temperaturki przez pupcie..................:no::no::no:

Kochana wydaje mi sie ze cos kolo 30 funciakow, ale zabij mnie nie pamietam dokladnie. Ja mojemu powiedzialam ze musze miec taki bo jak chce to niech sam sobie wsadza w pupke;-):tak:

reklama
MAXIN co do fryzurki to jeszcze nie patrze w lusterko :tak:, cos mi nie pasuje, za malo brazu mi dala i jestem jasna, bedzie poprawka (chyba)
A takie zdjatko wygrzebalam i mysle ze tam powinna siedziec Twoja Natalinka, pasowałaby idealnie.
Pozdrawiamy.

Do góry