reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej kobietki
nie bede kolejnego postu zaczynac od narzekania,powiem tylko tyle wrrrrrrrr.....na ta pogode

Wczoraj mielismy przeboje.Maz wrocil wczesniej z pracy,super razem pobawilismy sie z dziunia,potanczylismy do swietnego zespolu Nefre,czy ktos z was go zna???Rewelacja,hip hop z regge pomieszane,teksty ambitne,muzyczka rytmiczna,to moja plyta wakacyjna:tak:Potem maz zycil halo,ale ma juz dluga grzywe Natalka,to fakt co rano wstaje i nic nie widzi,mylsam juz dawno o obciecu,ale jakos tak szkoda mi bylo,ale wczora zabaralm nozyczki i zrobilam jej grzywke,dzis musialm poprawic bo wyszla krzywo,ael jest juz dobrze.Wyglada zupelnie inaczej,sam niewiem czy lepiej czy gorzej,poprotu inaczej.Chyba doroslej.
Dzis przyszla paczka z pierdami do scrapkow,ale sie ciesze,sliczne papiery,kwiatuszki,guziczki itp.Tylko musze znalesc czas aby zaczac album.
W piatek wyjzedzamy na wekend z moja mama i Natalka,wiec nas nie bedzie .

Maggusia tyle bylo spokoju z murzynem,myslalam,ze juz tam nie mieszka:cool:Ale wy to macie przeboje,kolejny mandat.Cos czarne chumry sa nad wami ostatnio,oby szybko sloneczko wyszlo i spokuj u was zagosci.Kiedy mam przylatuje?

buziaczek,a tescie mieszkaj blisko was.Przyjechali za synem czy juz tu byli??Lubicie wieczorne spacerki;-)

kama to pierwsze zabki Dominika,oby bolu bylo jak naj mnie.,oo wiem gdzie to jest,mieszkalm kiedy na Moniumet przez rok,wiec okolice mi znane.Jak ci sie pracuje,ciezko bylo wrocic po urlopie?

maja ja wlasnie jestem ciapa,bo zamiast isc ni sprawdzic zeby jeszcze jak mialam a karte z NHs na darmowe leczenie,to oczywiscie czekalam,az zaczely mnie bolec i pluje sobie w twarz,ale trudno.Z drugiej strony,kiedy chcialam isc to nie mialam z kim zostawic mala i tak kolko sie zamyka.A czy po ciazy widzisz,ze zeby masz slabsze???

reklama
Witam:tak::-)
Ale sie rozpisalyscie,nigdy za wami nie nadazam.To wszystko przez ta prace,a wieczorem wiadomo z synkiem trzeba posiedziec:tak:.Co wy robicie ze zawsze macie czas na BB:confused:.U nas ostatnio sie dzialo,Dominik ostatnie dni dawal porzadnie w kosc i wyjasnilo sie trzemu:-).Wczoraj wieczorem zauwazylam ze przebil mu sie zabek:-D,a dzisiaj kolejna jedyneczka.Wiec za jakis czas bedzie pieknie widac zabki.Strasznie mi go zal tak biedaczek sie meczy.Zel mu pomaga tylko na chwilke i musze mu dawac dodatkowo nurofen:-(.Pozatym co do wakacji to juz jestesmy zdecydowani jechac w sierpniu ma 3 tygodnie:-D.Zastanawiam sie tylko nad wyborem podrozy,bo maz chce jechac autem,a ja raczej niewiem jak Dominik wytrzyma tyle godzin w podrozy,wiec mysle za i przeciw.

Maxim78-pracuje teraz w Southwark Cathedral w restauracji na
London Bridge,to jest ta sama kompania,przenioslam sie tylko bo blizej domku.
Pinka-Ja czapeczki Dominikowi nie zakladalam wogole w domu,nawet po kapieli.Zakladam mu tylko na dwor,ale jak tylko moge to mu ja zdejmuje,ale ostatnio zalapal jak sobie zdjac i wsadzic do buzi.
Anetka-Gratuluje postepow nocnikowych,nie szkodzi ze nie zdazyl,wazne ze jakos zareagowal i dal ci znac.Malymi kroczkami nauczy sie szybciutko:tak:.
Justyna170979-Odwiedzilam twojego blogaska,jest super.
Kama- a mozna wiedziec czy pracujesz na caly etat i twoj smyk jest w zlobku?Ja probowalam dowiedziec sie o wszystko ale wcale sie nie oplaca...nie wiem moj brzdac ma 20mies wiec mysle ze mozna by bylo go dac gdzies a ja tez bym troszke do ludzi poszla bo czasem to mysle ze wariuje!haha

Witam mamuie, pogoda mi sie nie podoba :no::no:, oby jutro bylo ladniej, no zeby przynajmniej nie padalo.

Wpadlam tylko sie przywitac, uciekam sprzatac, bo dzis moj ma wolne i siedzi z Alexem to mam pole do popisu (co prawda w sprzataniu ale to juz jakas odmiana)
Pozdrowaski.
Jeszcze zajrze.

Witam mamuie, pogoda mi sie nie podoba :no::no:, oby jutro bylo ladniej, no zeby przynajmniej nie padalo.

Wpadlam tylko sie przywitac, uciekam sprzatac, bo dzis moj ma wolne i siedzi z Alexem to mam pole do popisu (co prawda w sprzataniu ale to juz jakas odmiana)
Pozdrowaski.
Jeszcze zajrze.
A na dlugo ci sie udaje utrzymac efekty?;-)Bo u nas na 15 min mysle czsem ze robie to w kolko!haha

A JA SIEDZE JUZ 2H i czekam az maluchy sie obudza,szok jak dlugo dzis spia,wykoczylam je rano w klubie wiec zmeczone

oooo

slysze G.wiec lece

Witam.:blink:
Jak sie macie dzis ? Cos cicho tutaj u Nas...pogoda nie dopisuje chyba poszlo sobie sloneczko juz ...:-(
Ja nadal jestem w calosci:-D:-D :-:)szok:nic sie nie zmienilo. Jak widac po suwaczkach..:blink:
JUTRO mam wizyte u poloznej o godz. 11-00:tak: na sama mysl o tej wizycie targaja Mna rozne emocje Serio:sorry::confused2::dull::szok:!
Nie wiem Czy sie bac,obawiac czegos czy cieszyc sie.. ze dowiem sie co dalej :no:wiem ??Zaczelam sie bac porodu przez to ze tak dlugo juz czekam na jakie kolwiek objawy itp.
Mysle ciagle o tym co Mi polozna powie jutro???
A moze juz dostane jakis termin na wywolanie? A moze wysle Mnie do szpitala na jakies badania? albo jakies skierowanie dostane na lezenie i czekanie no nie wiem sama nie mam pojecia co Mnie czeka. Trzymajcie kciuki wraze czego ..jak wroce to sie odezwe pewnie, ale jak Mnie nie bedzie do wieczora poznego to oznacza tylko jedno nie wrocilam jestem w szpitalu.:nerd:

--Zjadlo posta .:[

reklama
Do góry