anya, ja trzymam kciuki. nie daj sie zbyc i bez dziecka na rekach ze szpitala nie wychodz
leedsana, nie daj sie naszym historiom zastraszyc. z tego co wiem to w polsce nie jest wcale tak kolorowo, tyle tylko ze prawie kazda ciezarna chodzi do ginekologa prywatnie i to oni wyznaczaja termin nastepnej wizyty, wedlug mnie po to tyulko zeby wiecej kasy sciagnac od pacjentek. co dziwne dla mnei jest tez to ze co druga kobieta ma jka nie rozwarcie szyjki macicy, to skaracajaca sie szyjke, albo jeszcze co innego. zalecaja lezenie i w ogole...a wedlug mnei bardziej chodzi o to zeby wiecej razy przyszla w trakcie ciazy, bo przeciez za kazda wizyte sie placi...jak nie chodzi sie prywatnei, tylko na kase chorych, czy jak to sie tam w polsce nazywa, to dostaje sie mniej wiecej taki sam poziom opieki jak tutaj. tyle ze tutaj nie badaja ginekolodzy a polozne. ale to moje prywatne zdanie, nie chce nikogo urazic....
witam wszystkie mamuski po dlugiej nieobrcnosci. ciesze sei ze udaly wam sie pobyty w polsce.
dorcia, glowa do gory, nastepnym razem na pewno sie uda

zycze ci zobaczenia tych upragnionych dwoch kreseczek
mam chyba deficyt magnezu w organizmie

prawie caly czas drzy mi powieka na lewym oku. strasznei denerwujace uczucie. chyba na przerwie kupie sobei magnez i pobiore go przez kilka dni, bo inaczej zwariuje
aha, pracuje do [iatku wlacznie ;( choc chyba tylko rano, mam przynajmniej nadzieje. no i prawdopodobnie jutro wraca szef ;( przed smymi swiewtami, jakby nei mogl jeszcze torche tam zostac, a nei nas umeczy przed samymi swietami
a wiecie ze moje male kotki juz mnei rozpoznaja?? dzisiaj jeden tak zaczal radosnie piszczec na moj widok, ze az sie prawie rozplakalam

nei wiem jak ja sie z nimi rozstane

choc to jeszcze sporo czasu ...
pozdrawiam wszystkie mamuski, brzuszki i pociechy