Hek kobietki

Dziekuje za pocieszenie,fajowo,ze jestescie i mozna sie tutaj wyzalic jak i poradzic.Milo dzielic z wami te radosne i smutne chwile

Macie racje co do facetow sa inni niz my bardziej skryci,ja nie porownuje mojego mezczyzny do zadnego innego bo jest dla mnie niepowtarzalny i jedyny w soim rodzaju,oczywiscie kaza z nas moze to samo powiedziec

Ale pocieszam sie,ze to moje hormaony powoduja rozne rekacje.Dzis bylo juz zupenie inaczej

Bylam na USG troche sie naczekalm choc wizyte milam na 2.00pm,z pelnym pecherzem czekalam nastepne 20min,w koncu przyszla nasza pora,dzidzi zostalo pomierzone,wszystko jest w jak najlepszym pozadku,rozwija sie prawidlowo,mierzy ok 20cm i co najlepsze tak z glupa zapytalam czy mogla bym sie dowiedziec plec dziecka..........a ty odpowiedz oczywiscie jak chcecie.....no i bedzie na 85% DZIEWCZYNKA ;D ;D ;D Swietnie,myslam ze chlopak i takiej opowiedzi oczekiwalm a tu mila niespodzianka.Moje kocheni prawie fruwalo jak wyszlo z gabinetu,banan na twarzy ma do tej pory

Cieszymy sie ze jest zdrowe,dolanczam fotki naszek kruszynki oraz mojego brzuszka ;D ;D ;D
NASZE KOCHANIE W 19TYDZ
DOMEK KRUSZYNKI W 19TYG.
Beta milego pobytu w kraju,Tomcio rosnie jak na drozdzach juz pol roczku,zobaczymy czy nasza cora bedzie miala szanse u twojego synka jak dorosnie,hi,hi,hi
Araleniuchowanie jest jak najbardziej wskazane,jeszcze zdazyc zdrobic zakupy,fajnie ze kociaczki sie dobrze sprawuja,jestes ich drugo mamcia.A jak zdrowko u ciebie?
Anyaty jeszcze z nami,nie w szpitalu na porodowce?????Jak z polozna sie zobaczysz to moze cos na wywolanie ci podadza
Lwica mowisz ze brzusio powieksza sie,ale na pewno slicznie wygladasz.A co do pisania to z przyjemnoscia czytam kazda wiadomosc
Leedsana udanej wizyty w karju zycze
Majeczka brzusio na pewno sie doczekasz,trzymam kciuki za ciebie i
Dorcie czekam na wyniki testu,moze co juz tak rosnie???????
Ciekawa jestem gdzie podziala sie Anaibania???Czyzby byla tak zagoniona w pracy,w sumie od powrotu nic nie napisalm,mam nadziej,ze wszystko u niej ok!!!!!A Iwonek tez nam znikla juz dawno z horyzontu,hmmmmmm milo by bylo jak by sie odezwaly!A co z Martuska zalozycielka watku????????
Ok ja uciekam jeszcze napisac pare meili,wyslac kartki swiateczne i potem do spania.Zycze kolorowych snow kochane

;D

PAPATKI :angel: