reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Chociaz raz mi sie udalo bo wlasnie taki mialam zamiar, zeby sie nam za ponurawo nie zrobilo juz pogoda wystarczy:tak:.
No, to jak ci sie juz bardzo zachce kupke to juz bedzie z gorki.
Tutaj midwife (przynajmniej ta co mi odbierala porod) miala duze plastykowe okulary (takie prawie gogle narciarskie) to juz teraz wiem po co :-D:-D:-):-):tak::tak::-D:-D:tak::-D:tak::-D.

Ha ha no nie moge z Wami jestescie swietne :-Dale Mnie rozsmieszacie:-D Ja sobie odrazu probuje to wyobrazac ale naprawde to nie robicie tej kupy czy robicie??:rofl2: ....Ja widze jak to u Mnie bedzie ha ha ha :-D:-D:-D Moj Partner idzie ze Mna na ogien-porodzik(dobrze ze nie wie co go czeka) ale beda jaja On jest bardziej strachliwy i wstydliwy wiec bedzie to przezycie dla Niego .
Powiedzialam MU wogule ze jak nie pojedzie ze Mna i nie bedzie go tam wtedy to uciekne ze szpitala z bolami i skurczami he he he i sie zgodzil zostac ! pod moim przymusem...

Nie BUZIACZKU kupki nie robisz tylko tak ci sie wydaje, ale moze zdazyly sie jakies drastyczne przypadki, chodzi mi glownie o te okulary:-D:rofl2::happy2::happy::laugh2::laugh2::laugh2::biggrin2:.

Ja bylam bardzo dumna z mojego Mariusza, byl ze mna od samego poczatku do samego konca. Malo glowy mi nie wsadzil taki byl tym wszystkim zafascynowany, mozna powiedziec ze odebral porod pod okiem poloznej, no i oczywiscie na koniec przecial pepowinke :tak::yes:, mialam tylko nadzieje ze bedzie mogl z nami zostac, bo urodzilam o 21 ale na noc musial jechac do domu, bo nie wolno zostawac w szpitalu.

mozna powiedziec ze odebral porod pod okiem poloznej, no i oczywiscie na koniec przecial pepowinke :tak::yes:, mialam tylko nadzieje ze bedzie mogl z nami zostac, bo urodzilam o 21 ale na noc musial jechac do domu, bo nie wolno zostawac w szpitalu.
Moj nie jest taki odwazny :-:)no: chyba ze sie wszystko zmieni w trakcie porodu...
On powiedzial ze bedzie Mnie trzyma za reke i z tylu bedzie siedzial. he he bo ja chce rodzic w wodzie.:tak:
obranoc

Napisał JUSTYNA170979
moja pierwsza mysla jak juz maly wychodzil bylo : Matko Boska kupe mi sie chce :tak::zawstydzona/y:, az wstyd sie przyznac ale takie mialam uczucie :-Dhehehe:-D.

heh ja dokladnie tak samo:tak:

No to mamy po spanku.................moja córcia tak kopie i przewraca sie w brzuszku ze nie moge spac:no::tak: o jejku co za temat został poruszony fizjologia górą ha ha ja planuje poród w wodzie ale nie wiem czy mi sie to uda podobno do porodu w wodzie lewatywka przymusowa wiec chyba nie bede miała odczucia ze chce mi sie kupke:-):-):-) a propos może któras z was uz rodziła w wodzie?

Pinka25 - Ja zamierzam rodzic w wodzie:-), ale w domu sie ogole nie chce zeby Mnie golili zreszta tu podobno nie gola , lewatywe tez wolalabym sama sobie zrobic jeszcze w domu ale i tak pewnie Mi zrobia...ehhh..o ile sie nie myle to chyba zadna z Dziewczyn nie rodzila tu w wodzie.:eek:

reklama
nawet mi podsuwak podlozyli:tak::zawstydzona/y:a tu chyba juz poprostu glowka malej byla tak nisko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale w razie nastepnego porodu juz bede wiedziec;-):tak:

Do góry