reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
wow ale tego naskrobalyscie macie tempo ja nienadarzam za wami:no:

wogole to mam bardzo zly humor i ryczec mi sie chce

na piatkowe spotkanie nie przyjde,sprawe wyjaznilam na watku
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-uk-f141/spotkania-mama-z-londynu-2526/

:errr::unibrow::hmm::sad::sorry:

jejeku mam taki metlik tyle chialm napisac,ale chyba nie mam sily

napisze tylko tyle:

justyna fotka bomba

pinka usg ksiezniczki jest cudowne,slicznie ja widac,moze pokaz nam brzusio i buzinke,super laski juz ci pomogly,sa zafajowe nie;-)

buziaczke ty wciaz z nami????Balania przywoluje cie do pozadku :-D WYCHOC Z MAMUSINEGO BRZUSIA:tak:

milej nocki

KASIULKA a karmisz piersia czy butekla, bo byla u mnie niedawno pediatra i tez mi powiedziala ze to co jest w mleku wystarczy.
A Abidec juz zakupilam i tak sobie stoi i sie kurzy.
PINKA o znieczuleniu niestety a moze stety nic nie wiem, bo mialam to szczescie, ze urodzilam tak szybko, ze nawet nie zdazyliby mi podac. Oczywiscie tobie, BUZIACZKOWI, CZARNULI I MALEJ-GORZATCE zycze tego samego.
A PINECZKO niunia sliczna, moje zdjecia nie byly tak wyrazne bo jak pani chciala zrobic ujecie to albo zaslanial twarz raczka, albo strasznie sie ruszal, za to teraz smieje sie i cieszy do aparatu.

Cos widze ze jakis kiepski ten tydzien nie tylko dla mnie, dla mnie strasznie minusowy byl prawie caly czerwiec, ale jak to zwykle Ja (a to tylko dzieki mojemu Brzuszkowi :-D:-D) jestem dobrej mysli, bez Niego to chyba bym sie zaplakala na smierc, straszna ze mnie panikara.

Maxin78 - Wspolczuje Kochana. Glowa do gory. Bedzie dobrze. Szkoda ze nie bedziesz mogla sie z Dziewczynami spotkac :-(, mam nadziej ze Ja tez kiedys bede miala okazje wpasc do Was do Londynu i poszlaec z Wami.:tak:o Ile Mi pozwolicie.:happy2:Niestety Blancia jest bardzo leniwa i nie spieszy sie jej ..hehheemaly czarny lepek:elvis:-to jest Moja Blaneczka

Kasiulka0901- Ohh teraz mam biegania z tymi benefitami i nie tylko - staramy sie o socjalne mieszkanie i musze zalozyc sobie konto i takie tam .... Myslalam ze nie potrzeba fachowej wiedzy na ten temat ale skoro mowicie ze potrzeba to musze jak najszybciej sie wybrac do Job Centre Plus.
Dzieki Kasiu.
Pinka25 - Ten gaz podaja kazdej rod\acej ale nie kazdej pomaga a co niektorym laskom nawet robi sie nie dobrze po Nim i maja zaworty glowy. Ja sie pewnie bede do nich zaliczac ... hehehe :szok::dull:;-) Bede sie starac wytrzymac bol bez zadnych znieczulen ale ..zobaczymy jak wyjdzie to w praniu.

Na poczatku karmiłam z butli, teraz Roszko jest karmiony piersią ( zaczełam karmić piersią jak miał jakiś miesiąc).
Podaję witaminy, może dlatego,że Rochu cały czas bierze antybiotyk a ja się boje,że go to bardzo osłabia a moje mleko nie wystarczy.

buziaczku wiem,że to troche chodzenia, a w sumei więcej dzwonienia, ale często okazuje się że warto.:tak:
chociaż osobiście to wolałąbym mieć takie dochody by nie musieć składać podań o żadne benefity,a bywa różnie.

Jak juz zaczniesz rodzic to pewnie bedziesz myslala tylko o tym zeby zobaczyc Blaneczke, chociaz moja pierwsza mysla jak juz maly wychodzil bylo : Matko Boska kupe mi sie chce :tak::zawstydzona/y:, az wstyd sie przyznac ale takie mialam uczucie :-Dhehehe:-D.

Kasiulka - Ja musze zalozyc sobie konto w banku, jak najszybciej zapisac sie na college bo chce ukonczyc kurs fryzjerski tutaj i planuje kiedys tu bycx fryzjerka itp. mam z tym duze plany, zajac sie benefitami, zlozyc papierki o mieszkanie socjalne bo dowiedzialam sie dzis ze Ci co maja rezydentur angielska to szybciej dostaja takie mieszkania. Oh mam troszeczke tego wszystkiego.Wczesniej siedzialam i nic nie robilam a teraz bede zasuwac jak maly samochodzik ale to dobrze liubie byc w ruchu i miec co do roboty.

reklama
buziaczek1626 bede trzymała kciuki za ciebie a dla pocieszenia dodam ci ze ja tez pewnie bede sie zaliczac do tych osób którym po gazie jest niedobrze i kreci sie w głowie :szok::szok::szok:ja juz uciekam dziewczynki kompu kompu jeszcze raz dziekuje wam z całego serca za wszystkie rady i pomocną dłon to był mój jeden z piekniejszych dni dzieki wam i oczywiscie mile spedzony za co serdecznie dziekuje i zycze wam przyjemnego klikania sciskam was wszystkie pa pa

Do góry