reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Was goraco, po ponad rocznej nieobecnosci na forum:zawstydzona/y: Mnostwo czasu minelo od mojego ostatniego wpisu na forum, ale mam nadzieje, ze teraz bede mogla czesciej tutaj zagladac:-D
Mam nadzieje, ze bede mogla Was wszytskie "lepiej" poznac;-)
Maxin78 pozdrawiam, Natalka jest przeslodka:-D

P.S.
Dziewczyny, pomozcie, zapomnialam jak sie wstawia zdjecia :szok:
Qrcze, juz nie ta pamiec :D

reklama
justyna.w- nie ma co sie przejmowac ludzmi nie milymi, nie wiem z czego wynikaja takie sytuacje ale najwazniesze jest to zeby czuc sie dobrze ze soba w swoim gronia a wszystkich innych nieprzyjemnych ludzi olac, ja tak robie:tak: i powiem szczerze ze pojechalam z takim optymizmem do pl j nie jeden raz ktos na ulicy by mnie przejechal bo przeciez dllaczego ma przepuszczac kobiete z wozkiem na pasach:nerd: ale co tam zyje:rofl2:

aniubaniu - witaj serdecznie jak ja aczynalam pisac na forum to ty miala juz tuz tuz rodzic:-), ale pamietam cie dobrze a jak dzieciaki prosimy o fotki bardzo bardzo, a wleic je mzesz jak wejdziesz w odpowiedz pozniej nizej zazadzaj zalacznikami i mozesz pobrac fotke ze swojego kompotera i juz pozdrawiam

Znow do was zagladam!:szok::-)hehe.
Maja zel na dziaselka mamy Bonjela tak sie zwie i jak maly mi marudzi smaruje i jest ok.Ja kiedys sie nim posmarowalam chcialam zobaczyc czy podobnie jak nasz polski sachol i bardzo podobnie:-)nawet przeciwzapalnie bo troszke piecze a pozniej chlodzi.Poradzila mi moja ulubiona w aptece farmaceutka pisze ulubiona bo zawsze ladnie sie do mnie usmiecha i mowi slodziutka i takie tam :happy2: hehe.

Olis sliczne zdjecie!:tak:podobne ma Brianke hehe :laugh2:ja tez uwielbiam na ta mala pupeczke patrzyc czasem sie smieje ze brzuszek do przodu dupka do tylu:-)slodziasne to i moglabym zacalowac:-p
hihi chyba musze z astosowac podbna taktyke jak ty z tymi drzemkami:happy2:

Justyna.W wiesz szkoda gadac i sie denerwowac :angry:zaowazylam ze tutaj nikt nie zwraca kto kolo ciebie stoji nie zastanawia sie czy to moze byc polak?hehe dziwne co?:eek:
Widze ze tez macie nieciekawe przygody.

Maxin zapomnialam ci we wczesniejszym poscie odpisac na pytanie o rozstepy otoz narazie musze z nimi zyc :eek: co nie bardzo mi sie podoba bo idzie lato ale w grudniu mam zamiar wybrac sie na swieta wiec moze wtedy kilka zabiegow zrobie zobaczymy oby!:-)

Dobra zmykam:rofl2:
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Aniabania WITAJ :-) Ja tez pamietam ze jak zaczynalam pisac na forum to ty juz bylas i spodziewalas sie blizniaczkow:happy2:wielokrotnie o ciebie pytalam ale nic i chyba cie wywolalysmy hehe:tak:swietnie ze sie pojawilas pisz co am u ciebie jak ci sie kruszynki chowaja?i konieczie zdjecia wklej!;-)

Maja33, Maggusia pozdrawiam:-) Niestety w minionym roku czasu mi nie starczalo na pisanie na forum, ale maluchy juz podrosly i mam troche wiecej czasu.
Oto moje "torpedy" :tak:
Uff, ale sie napocilam z tym zdjeciem, jak tylko bede miala chwilke wkleje wiecej.

I jeszcze jedno :D Dziewczyny mi urosly(nareszcie) bo ciezki rok mamy za soba.
Wasze malenstwa sa fantastyczne, troche Was podgladalam zanim odwazylam sie napisac cokolwiek;-)

Olis foteczka rewelacyjna tez od razu oko mi polecialo na ta zgrabna pupe.No i w sobote bede grzeczna obiecuje bo rolki mi tez w glowie,nie moge sie doczekac,poszalejemy rowno:-DJutro imprezka wiec bawcie sie dobrze.Jak Oli ???Kazdego dnia pewnie probuje chodzic,jak juz zalapie to bedzie niezla jazda:tak:

Justyna.w,szczerze wspolczuje nieprzespanych nocek,ja tu narzekam,ze mala sie budzi raz dwa,a u ciebie widze ze tak cala noc potrafi,oby wszytsko sie zmienilo ii mamsia w koncu sie wyspala,a tat nie chodzil do parcy zly i zmeczony.A czy on tak poprostu sie budzi,czy czasmi mu cos dolega???I czy on sam zasypia czy go lulasz???
a co do polaczkow.......Wiesz ludzie sa starszni,historie sie powtarzaja,u nas bylo identycznie pomoglimsy nawet juz niepamietam ilu osoba ,oczywiscie nikt nie rzada nic w zamian,przyjamnie my nie,ale glupie slowo dzieki,przydalo by sie.A ludzie sobie mysla,ze chyba powinnismy im pomoc "BO SIE ZNAMY".Ja tu przyjechalam nie znalam nikogo z meze ,do wszystkiego sami dochodzilismy,a blad sie popelnia bo od poczatku jak komus pomagasz ,zalatwiasz wszytsko to potem sie to tak ciagnie:angry: i na koniec dnia wychodzimy na tym najgorzej,no coz na szczecie ja w takiego potfora sie nie zamienilam i AZ tak bardzo londyn mnie nie zmienil,oczywiscie troche tak,spojrzalam na pewne rzeczy zuspelnie inaczej.

Maggusia to nie bylo tak zle bylo w nocy.Czekam na nowinke kiedy przyjezdzacie do londka,na bank wtedy zorganizujemy spotkanko,nie moge sie doczekac:tak:maggusia to zyce aby na swieta mezulke sprawil ci prezencik i dal kaske na zabieg:tak:

Maja milo,ze jest,jak u was sprawy wygladaja???M uzywamy bongela zel,dziunia go lubi i pomaga,ale jest dobry tez puder,niepamietam nazy Olis go uzywa to cie powie.Buzka dla Martusi,pierwsze zabki w natarciu.....

aniabania kobieto gdzie ty sie podziewalas,kurcze wiekI cie nie bylo,swietnie,ze napisalas,wiesz czasami wspominamy stare foorumowiczki,jak dziewczynki???ale mnie zaskoczylas nio......MYSLALAM,ZE JUZ NIE NAPISZERZ
a dziewczynki przecudne,wysokie zgrabne lasencjie jak mamusia,super,TERAZ JUZ NAM NIE UCIEKAJA,PISZ CO U WAS,mieszkacie nadal w londynie???Utrzymujecie kontakt z ekipa Adasia od niezgudki???

reklama
aniabania- witam, ja jestem tu nowa. Idac Twoim sladem tez dolaczam zdjecie mojego skarba. Ladne dziewuszki, podwojna radosc :-)

Do góry