Heja w kolejny pochmur dzien,laski moze sie zbierzemy i wspolnymi silami jakos przegonimy ta wstretna pogode.......wrr...........zimno.....
My od tego tygodnia walczymy z nocnym budzeniem sie.Natalka juz zdrowa wiec odzyczajamy od spania w naszym lozku,Wczora obudzila sie o 11.30 i przez pol godziny podnocilam tulilam,wychodzilam z pokoju,az w koncu usnela i przespala do 7.00,jak sie obudzila chwile bawil sie w lozeczku,a potem juz mnie wolala,kiedy zobaczyla,ze tata jeszcze wdomu przyleciala do niego i tak mocno go ukochala,slotkie sa dzieci.Najgorzej bedzie jak wstanie o 3.00 w nocy,niewiem czy bede miala sily aby przez pol gdziny podnosci i klasc Natalke,ale zmobilozowalm sie i trzeba pare dni przemeczyc.
Karolinka ma goza bidulka,niestety bedzie coraz wiecej taki wypadkow
jak
Brianek,lepiej sie czuje,a ty Maggusia pewnie zmeczona jestes jak niewiem.A jak tam maz w pracy???Szkoda,ze nie wyszlo z twoja robota,nietrac nadziei na pewno sie cos znajdzie
buziaczek ty kocha juz o niczy innym nie mozesz myslec,czekanie jeste meczace,ale wiesz ciesz sie brzuszkiem puki jeszcze mozesz,za pare tyg,bedziesz za nim tesknic.Mnie najbardziej brakowalo kopniakow,ale teraz Natka,kopie mnie w brzucha,ale na zewnatrz
mala-grzechotka,tak to wciazy bywa kobieta bardzo uczuciow sie robi,ja to na widok dzieci,przykrych reklam,fimow,ryczalam jak bub,.Jak dobrze pamietam mozna bylo uslyszec bicie serca dziecka przez kartke paieru zwinieta w rulon,maz moze uslyszy i jeszcze jedna sztuczka pewnie wiecie,jak dziecko sie nie rusza i sie martwicie,mozna je pobudzi,albo obudzic(wyrodni rodzice czasmi znas;-)) wypijajac szklanke zimnej wody lub latarka swiecie w brzuch,moja zawsze sie wzdrygala
Olis wow wlasnie doczylalam dokladnie,ale sprytny z niego chlopczyk,10 miesiecy i juz smiga super,gartulacjie i buziaczki od NATALCI.a JAK U WAS SAMOPOCZUCIE,kiedy nas odwiedzicie?Zaprawszamy
Kasiulka ale juz zatwiony paszport,teraz tylko czekac,oby nocki byla spokojniejsze,czesto musiecie jezdzic na badania,jak sie to wogole leczy??Czy mu to przeszkadza???
milego dnia babeczki