reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej dziewczyny...

ja mam pytanie - czy jest tu jakas mama z Oxfordu???
Szukam noclegow na 2 tygodnie dla mojej mamy i starszej córeczki...
w sierpniu :)
i potrzebuje jakies namiary - gdzie? niedrogo? itp... odezwijcie się, prosze:)))
Dzieki...

reklama
Witam Mamusie!

U nas pogoda dzisiaj lepsza padalo ale pozniej sloneczko wyszlo i cieplutko jest:-)podobno od jutra juz nie ma byc ulew ale fajnie!:happy:

Nafnia OGROMNE GRATULACJE!dla ciebie i meza niech wam coreczka zdrowo rosnie:tak:czekamy na foteczki i opowiesci z porodu:-)

Czarnula akurat ja dostalam podpaski w szpitalu bo zapomnialam do torby wlozyc hehe swoich z tego wszytskiego:-pale powiem ci ze ja nie radzilabym ze skrzydelkami!
Tak samo bez skrzydelek mialam w szpitalu poniewaz jak masz przylepione skrzydelka na majtakch to ta krew moze najsc na skrzydelka i wtedy jestes przemoczona:tak:

Maxin swietnie ze mala zdrowieje ze juz z dnia na dzien jest coraz lepiej.To musi byc slodkie jak tak pokazuje ze ma kupke lub siku:happy2:
Brianek jak ma kupke to zazwyczaj przychodzi do mnie na raczki hehe:laugh2:a jak nie poczuje to placze.
Zycze udanego wieczorku.

Maja1980 no widzisz czyli kazda mui ubiegac sie o badania:szok:bo inaczej to oleja to.

Buziaczek dobrze ciebie rozumie tez mi sie za tym tesknilo a teraz mi sie teskni za dawna waga hehe:laugh2:choc tylko 4 kg mam do zrzucenia.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Nafnia WIELKIE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN CÓRECZKI:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
DUUUUŻO ZDRÓWKA DLA MALUTKIEJ KRUSZYNKI I OCZYWIŚCIE DLA CIEBIE
Moja córcia tez urodziła się 8 czerwca tak jak Twoja, tylko rok wcześniej:happy:

Dziewczyny Witajcie!Wiecie co jakis czas temu chcialam sie wkrecic na forum ale ze jestem nowa to dopiero teraz sie zjawiam (kurcze ale ciezko wszedzie wszyscy sie znaja):-(A ja NOWA !I dopiero dzis znalazlam milutkie przywitanko od :maxim78,maji33i izusi!Dziewczyny serdecznie dziekuje i witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A jutro napisze cos od siebie padam z nog Buziaczki:sick:

Dzewczyny ja rodzilam w Polsce ale porod to porod i na pewno kupcie sobie nie wkladki ale duuuze podpaski,i wkladki do biustonosza a jesli chodzi o krocze to najlepsze jest bardzo czeste mycie i ewentualnie nasiadowki ,nie ma sie co martwic szybko sie goi ale jestesmy stwozone co?Buziaczki

Te wkladki to wlasnie sa jak duze podpaski tylko z przyjemniejszego dla tylka tworzywa specjalnie do krwawienia po porodzie.

NIezle chociaz ja nie uzywalam. Doszlam do wniosku ze moge zuzuc wszystkie ciazowe bo i tak nie bede miec tak duzego tylka.:-):-):-) Wiec traktowalam je jak jednorazowki. Na szczescie sie nie pomylilam:-D:-D

reklama
Do góry