reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Sluchajcie ...nie pamietam czy juz o tym pisalam.
Jak przylecialysmy do PL to poszlam zaszczepic mala na od zoltaczki bo w Uk nie szczepia. Wyrobilam sobie karte upowazniajaca nas do leczeniaw krajach uni. A tu najpierw pani o jakiwjs rejonizacji mi mowi. Wrezszcie jak trafilam do swojej przychodni to baby na mnie nawrzeszczaly ze tylo w naglych przypadkach moge korzystac z pomocy lekarskiej, ze trzeba sie rzymac jednego kalendarza szczepien i wogole ze my ( emigranci) to chcielibysmy wszystko za darmo tam pneumokoki i meningokoki a tu zoltaczke.Ja im na to ze dlaczego w takim razie tyle kasy za pneumokoki biora skoro jednego kalendarza trzeba sie trzymac. Wkur wilam sie i mowie ze w dupie mam te 50 czy 100 zl za szczepionke tylko niech mi dziacko zaszczepia i ze czytalam regulamin tej karty i wiem ze nalezy mi sie szczepienie. A one ze to jest zaplanowany zabieg wiec sie nie nalezy.
Wkur wiona poszlam do NFZ i mowie co jest grane. Tam pani z usmiechem powiedziala ze ona nie odpowiada za lekarzy ze nie ma zadnej rejonizacji i ze wszystkie swiadczenia lekarskie nam sie naleza.
Wczoraj dzwonila pani z przychodni i zapraszala na szczepienie.Widocznie zadzwonili do nich z NFZ.
Pominelam fakt ze dziecko juz dawno w innej przychodni zaszczepilam. Tam panie byly lepiej doinformowane

reklama
nie ma mojego porannego posta:szok::-:)-:)-(

chcialam tylko napisac ze od wczoraj Adi ma bardzo wysoka goraczke,nie wiem od czego:-( zadnych innych objawow nie ma,na uszy nsie nie skarzy na gardlo tez nie,jedynie ze boli go glowa:-(
zamiast lepiej to dzieje sie coraz gorzej:-(

nie tak mialo byc na tej obczyznie:-(nie tak:-(

Fitney moze to od upalow ale z tegoco woem to chyba slonca za bardzo nie ma.
Dawaj mu duzo pic. Zycze szybkiego powrotu do zdrowka.

Patrycja dlowa do gory. Wszystko bedzie dobrze,
Napewno kazda z nas denerwowala sie przed slubem. Niedlugo bedziesz sie z tego wszystkiego smiala. Powodzonka

a jeszcze chcialam spytac kiedy kupiliscie wozek dla maluszka ?????

Moja mama nalega zebym nie kupowala przed porodem bo to jakis przesad....:szok: A ja juz sie ogladam i jakby mi sie cos fajnego trafilo z checia bym kupila...

Hehe moja tez krzyczala zeby nic wczesniej nie kupowac. Ale kupilismy wszystko dwa miesiace wczesniej. Tylko wiekszosc ubranek po porodzie . Tylko wyprawke do szpitala przed.

maja1980-he he widac ze nie bylam sama w tym tyciu i jak kilosy zrzucone??? bo mi jeszcze zostalo..flaczek wisi:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
fittney-zdrowka i slonka synusiowi...tu u nas panuje wirus i stad te chorubska lapia nasze dzieciaczki
dobranoc kobitki!!!!!

reklama
Do góry