reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
nafnia nie ma co zreszta moja mama mowila jedno moze nie zabrzmi to ladnie ale jak i weszlo tak i wyjdzie wiec odwagi
a to moje zdjecie na porodowce jak sie zaczelo czy ja wygladam na zestresowana

Joanna dzięki za info w sprawie tych zajęc fitnessu:tak:a na zdjęciu nie wygladasz na zestrresowaną:no:
nafnia wiesz, myślę że jak się zacznie to nie będzie czasu się stresowac porządnie:-pwszystko będzie sie koncentrowac na akcji porodowej:tak:i... maluszek niedługo będzie z Tobą. Ja sie porodu doczekac nie mogłam;-)
.pozdrawiam ciepło

witam po dlugim czasie mamuski :-)
Nie wiem jak wy to robicie ze macie czas na biezaco pisac i byc ciagle w temacie.
Ja mimo tego ze jestem w domu to i tak nie nadarzam.
Kolezanki oczywiascie bez pytanka sie nie obejdzie.
Prosze jesli ktoras otrzymala becikowe ,, Sure Start Maternitz Grant,, , abz podpowiedziala mi gdzie wyslac wypisana forme , pod jaki adres. , czy moze trzeba pojsc z ta forma do Reveniu , albo gdzies.
Podpowiedzcie gdzie z tym. zaznacze ze spelniamy niby wszystkie warunki.
pozdrawiam

Niunka-19-82-ja tez wysylalam Maternity Grand , choc nie dostalam i szczerze mowiac do tej pory nie wiem dlaczego:(No ale to niewazne.Ale jesli masz papiery to razem z nimi powinna byc koperta z adresem zwrornym i ja pamietam ze nawet znaczka nie musialam kupowac tylko od razu do skrzynki:-)A i jak widzisz nasze ciazrowki chwala sie swoimi brzucholkami tak wiec czekamy na twoj brzuszek rowniez!:-)

wIECIE CO POBIERA MAZ CHILD BENEFIT NA DZIECI I NA MALEGO DOSTALISMY 250L czek to chyba jest child trust fund i okazalo sie,ze nam zabrali.
Ale dlaczego jeszcze nie zalozylismy konta dziecku bo nam ten czek przyslali 2 tyg temu i maz nie mial kiedy isc do banku bo cale popoludnie pracuje.
Moze wy wiecie dlaczego nam odebrali???

hej
Ja mam forme sciagnieta z internetu , wiec nie mam koperty zwrotnej z adresem , a w internecie nie moge odszukac adresu. Moj brzusio z 26 t.c , swieze fotki musze zrobic. Obiecuje ze dzis robie nowe zdj, i jutro wklejam.

Oj chyba nie mam takiego wielkiego brzucha jak mowicie drogie kolezanki:happy: Zdjecia z bliska zawsze tak fajnie pokazuja brzuszek :-D Ogolnie kogo spotkam to mowia ze mam maly brzuch jak na tyle tygodni … maly , duzy, sama nie wiem.
Ostatnio stoje przy kasie w TESCO, pakuje same owoce i warzywa. Babka mnie zaczepia i mowi ze tez tak jadla w ciazy- owoce i warzywa, ze na nic innego nie mogla patrzec i dzidzia jej tak urosla ze nie mogla jej urodzic … wazyla ponad 5kg :baffled: Znajoma malutka , szczuplutka, maz malutki… tez tak jadala…i dziecko 4,5kg… :szok:a ja to ciagle jakis owoc lub warzwko miele w buzi a w dodatku narzeczony jest DUZY … strach myslec :cool2:

Joanna_Z – nie wygladasz na zestresowana na tym zdjeciu,a wrecz przeciwnie LUZIK – BLUZIK … fantastyczny przyklad dla przyszlych rodzacych – w tym i dla mnie

Nafnia – wydaje mi sie ze to juz naprawde tuz-tuz. Alez ci zazdroszcze ! Postaraj sie zrelaksowac – moze jakas kapiel w wannie

:-)hej!!!

ale namachalyscie laski i dobrze przeczytalam wszystko ale nie dam rady kazdemu z osobna powiem tylko piekne brzuszki ciesze sie z nowych zabkow Oskarka i nowych slow Natalki i podziwiam mamy dbajace o forme wspolczuje niezadowolenia z opieki zdrowotnej i zycze wszystkiego dobrego:-)

u nas FANTASTYCZNIE mezulek od niedzieli z nami to i zyc sie chce ale powiem wam ze jednak krotkie rozstania potrzebne sa malzenstu:-D, jestem bardzo zadowolona z Marty zaczela juz robic piwoty i siedzi jak sie ja trzyma za bioderka czyli prawie ze ksiazkowo tylko nadal trzeba ja prowadzic i sie wyrowna z dzieciaczkami w jej wieku i po asymetrii nie bedzie sladu, postaram sie byc na bierzaco ale jak piekna pogoda to ciezko

nafni-mysle ze to juz lada moment trzymam ogromne kciuki z lekki porod buziaczki w brzucholek pozdrawiam papapap

reklama
Izusia - przewidujesz...:-D ale to chyba bedzie sprzeczne z tym co mowila lekarka od usg !:-p! powiedziala nam ze to bedzie raczej dziewczynka ale nie na 100% i ja juz sie przygotowalam na dziewczynke ...a juz wiecej usg nie bede miec !! takze wiesz ...niespodzinka wsumie do samego konca ...chociarz zawsze chcialam miec synka hehe !! nie wiem dlaczego ale z coreczki tez sie bardzo ciesze wsumie to nie ma zadnego znaczenia wazne oby bylo zdrowe i cale i jak najszybciej sie urodzilo bo sie nie moge doczekac !! dzieki dziewczyny ...ale sie rozpisalyscie ...przepraszam ale...nie moge wam odpisac bo mala sie rozpycha i kopie mnie strasznie po zebrach ...:baffled: i musze sie polozyc buziaczki pa

Do góry