Joanna_Z
Fanka BB :)
Mala-gorzatka w zadnym razie nie twierdze, ze chcesz zeby nad toba skakali, przez pierwsze dwa miesiace ciazy tez tak mialam, ze wydawalo mi sei iz lekarze robia tu wszystko nie tak. Ale oni robia to po prostu inaczej. Z kolei kolerzanka poradzila mi bardzo wazna rzecz, jesli uwazasz ze GP cie zaniedbuje po porstu umow sie z innym masz do tego porawo, a jesli czujesz sie zle nie idz doGP ( bo oni moze i faktycznie maja pewne sprawy troceh w nosie) tylo od razu jedz do szpitala, tam kobieta ciezarna ma pierwszenstwo do wszystkiego i od razu sie prawidlowo toba zajma. Takie jest moje doswiadczenie. Zycze powodzenia i nie przejmuj sie zawsze jest jakies rozwiazanie.
maxin widze ze i ty uwazasz by zmienic GP, bo faktycznie az z takim czym to sie jeszcze nie spotkalam
kasiulka super ze wam dobrze idzie szukanie, a tak w ogole to dzis w Mote Park jest fitness dla matek z dziecmi wiec to tez jakies rozwiazanie co do cwiczen
Milego dnia kobietki
maxin widze ze i ty uwazasz by zmienic GP, bo faktycznie az z takim czym to sie jeszcze nie spotkalam
kasiulka super ze wam dobrze idzie szukanie, a tak w ogole to dzis w Mote Park jest fitness dla matek z dziecmi wiec to tez jakies rozwiazanie co do cwiczen
Milego dnia kobietki