reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
buziaczek1626 woo ale sliczny brzuszek,hmmm..od razu wspominam moj,dzis maialm termin porosu,ale dziunia sie opoznila o 3 dni:tak: :-)

Buziaczek-sliczny brzucholek, jaki ksztaltny!
Maxin-fotki zamieszcze jak podepniemy normalnego kompa bo laptopik strasznie zolwi!A Oskarek to prawda swietnie wyglada i jak cieszy sie z tego ze udaje mu sie chodzic!

Anulka 99 no to widze ze nie ja jedna mialam taka przygode tylko wiesz ty masz swietnych sasiadow z tego co opowiadasz:tak:
a wlasnie to samo powiedzial moj ze dobrze ze znam jego numer telefonu na pamiec:-)

Buziaczek brzucholek sliczota!;-)

Buziaczek i Nafnia czy juz wiecie kogo nosicie pod serduszkiem chlopczyka czy dziewczynke?i czy macie juz wybrane imiona?:happy:

Belka witaj na forum!;-)widze e juz Maxinka udzielia ci konkretnej odpowiedzi:-)

Maxin a cebionmulti mozna tu nabyc:confused:Ja przywiozlam sobie z PL ale juz mi sie skonczyl tak samo witaminka D3.Czasem sie zastanawiam czy jakbym zamowila niektore leki przez internet z apteki internetowej czy by doszly:confused:czy mozna tak:confused:bo jakos do polskich lekow bardziej jestem chyba przekonana no nie wiem hehe;-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!
oraz zycze milego wieczoru:happy2:

;-) Magussia - Dziekuje...!!Prawdopodobnie spodziewam sie dziewczynki ...ale to nic na 100% a co do imienia mam bardzo duzo i nie moge sie zdecydowac...moj Maz powiedzial ze jak zobaczy buske malenkiej istotki to dopiero wtedy wybierzemy....??!!:-p :-) :tak: sama nie wiem ...codziennie inne imie Mi sie podoba?!jak to kazda z Nas chcialabym sliczne, nie spotykane, a zarazem zeby zawsze bylo modne ...itp.itd. i sama nie wiem ....oj jeszcze jest czas :happy: Pozdrawiam bardzo goracoooo buziaczki sle ;-) :tak: :-D :-) :eek:

Maggusia - u mnie w brzuszku prawdopodobnie mieszka dziewczynka:-D . A co do imienia, to mamy kilka ale jeszcze nic pewnego. Mnie podoba sie Zuzia albo Laura, a moj maz chce Natalke. W sumie Natalka tez jest slicznie :-) . Zobaczymy... Na razie nazywamy ja Pszczolka :-D :laugh2: :tak:, bo jak sobie fika w brzuszku, to tak jakby tam pracowala jak taka pracowita pszczolka :laugh2:.

Hej dziewczyny

Jestem mama 13-to miesiecznego Alexa. Wraz z mężem mieszkamy w Weston niedaleko Bristolu.

Pozdrawiam

reklama
Do góry