reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej kobitki!!!
my juz w polsce i mamy sie dobrze lot byl straszny moja mala dostala jeszcze na dodatek okropnej wysypki i chba ja to bolalo jak bylo cieplo a w samolocie nie bylo czym oddychac takze 2,5 godz. dziecko plakalo a my nic nie moglismy zrobic pozatym nie wiedzialam ze w central wings nie daja miejsca dla dziecka tylko trzeba trzymac na kolanach i to jest po prostu tragiczne wszyscy sie mecza, dzis bylismy juz u pediatry w przychodni co z ta wysypka i okazalo sie ze to byl jakis wirus ( o tym co mi Maxin mowilas ) i jest 3 dni wysoka goraczka potem wysypka i biegunka dostalismy lekarstewka i moje sloneczko nareszcie spi juz 4godz:-) a ja moge spokojnie odetchnac

przepraszam ze jeszcze nie czytalam co u was ale nadrobie jutro bo chlopaki ida na mecz koszykowki to bedzie spokuj:-D :-D :-D mala wszyscy zachwyceni jest fajnie
acha jeszcze z ciekawostek nie bylo najmniejszych klopotow w przychodni bo mielismy europejska karte zdrowia i nas przyjeto co polski pediatra to polski :-D

buziaczki dla WAS papap

reklama
Dziewczyn pisayscie kiedys o smaczkach calych gumowych.
Gdzie mog etakieog kupic? Marika zaczyna zabkowac wiec przydalby sie taki.

Dziewczyny mam dobre wiadomości. Mam w końcu wyniki badan i okazuje się,że wszystko jest ok. Nie ma infekcji i wszystko jest ok. Hurra. Nareszcie pierwsze nieśmiałe promyczki słoneczne zza chmur
s322o324cevs2.gif

Zaczynam powoli myśleć, że nastaną dobre dni, że wszystko powoli zacznie się układać i że w końcu będę szczęśliwą Mamusią.
Teraz staram się nie myśleć,że do końca roku musimy czekać. teraz staram się myśleć,że przyjdzie moment i zaczniemy się starać o Kruszynkę, ale nie chce despotycznie do tego podchodzić, bo boję się ,że psychicznie sie zamknę i będzie ciężko zajść w ciąże. po prostu będzie co ma być. Tak właśnie chce o tym myśleć.
Izusia czekamy na zdjęcia z nowego mieszkanka. Super,że wszystko się udało i że już na swoim jesteście.
Maja33, nie dziwota ,że małą wszyscy zauroczeni. Oni jest przecież taka słodziutka...Co powiedział pediatra??
Anya gratuluje kondycji.My z mężem też zaczynamy od przyszłego tygodnia. Mam nadzieje,że tez nam starczy wytrwałości..
Życzę wszystkim , którzy wyjeżdżają na urlop do Polski miłego pobytu,a wszystkim pozostającym na wyspach wspaniałego weekendu.
Całuski

dzień dobry
U nas znowu nieciekawie się porobiło, Karolinka znowu chora, wymiotuje, ma biegunkę i nie chce nic jeść:sick: a najgorsze jest to, że nie chce pić, nic ani herbatki ani soczku ani lekarstwa, boję się, że się odwodni:-(

Teraz zasnęła, mam nadzieje, że jak się obudzi to będzie się lepiej czuła

Lecę obiadek robić, pozdrawiam papapa;-)

maja_1980 gumowe smoczki-gryzaczki mozna kupic w duzym tesco, ja kupial oli ale ona w ogole go nie uzywa, jak potrzebuje cos do gryzienia to zawsze cos sobie znajdzie
maja33 wlasciwie to chyba w kazdej lini lotniczej dziecko do 23m-cy trz trzymac na kolanach, a co z bioderkami????
joanna_z oto link do karty https://www.ehic.org.uk/Internet/home.do albo mozesz poprosic na poczcie o druk do wypelnienia

agnes2606 bardzo mi przykro cztac ze malenstwo znow chore, jezeli nie chce pic soczkow, herbatek czy jesc wazne aby pila zwykla przegotowana wode, a jak karmisz cycem i chce go to dawaj- wazne aby pila a woda starczy;-):-)uszy do gory:-D. Na biegunke dobrze dac gotowana marchewke, soczki daruj bo moga bardziej przeczyszczac. Jak chcesz doprawic marchewke troche sola czy cukrem to do daj podczas gotowania, bo tez moga zadzialac przeczyszczajaco. Bedzie dobrze:-) aha jeszczejedno jak pielucha jest mokra, czyli oddaje mocz to bardzo dobrze, dzieci jak sa chore to wcale duzo nie jedzna wrecz przeciwnie moga w ogole nie jesc wazne aby pilo a woda dla nich wystarczy
ale sie wymadrzam:szok::-D:-D

reklama
Do góry