reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

MAJECZKA KOCHAN CO TO SIE DZIEJE U WAS???och trzeba c hyba zrobic jakies odstarszanie tych zlych fluidow,Niech nasz Mrnisz zdrow sie trzyma,a lekarze,szoda gadac..........:no: :wściekła/y: najwazniejsze,ze sam wiesz najlepiej co robic i nie dajesz za wygrana,buzka dla was

reklama
maxin- ja nie wiem jak Wy to robicie, ze jestescie wciaz na czasie z forum. Ja wieczorkiem po wyczerpujacym i intensywnym dniu mysle o tym, aby sie zrelaksowac przed TV badz wskoczyc do lozeczka. Jednak staram sie jak moge :-) I czasem mimo ze sie nie odezwe slowkiem, to czytam posty :-) Mam nadal duzo zaleglych, ale gonie Was ;-) A co do Josha to rzeczywiscie jest fajny ;-) HEHE dzisiaj na przyklad otworzyl sobie pudeleczko wazeliny i wysmarowal nia cale wlosy- postwil je na wszystkie strony, kilka razy musialam myc mu glowe, bo strasznie tluste wlosy mial. Musial chyba tatusia podpatrzec jak zel na wlosy kladzie. Ciekawe co jeszcze wymysli :-)

Anya Josh robi identycznie jak Brian:laugh2:nasz synek juz pare razy tete nasladowal jak zeluje wlosy.Czasem to potrafi mi nawet jego zel przyniesc.Ostatnio tez podpatrzyl ze ja nosze opaske i znalazl ja i mi przyniosl zebym zalozyla:happy:
Slodkie sa takie rzeczy :-) a zarazem bardzo smieszne :-D

buziaczek1626 witaj na forum!:tak:moze jakies dziewczyny z Northampton sie znajda:-)bylam tam z dwa lata temu na zakupach a kiedys mieszkalam blisko Northampton w Daventry nawakacjach;-)zagladaj do nas czesciej i napisz cos o sobie:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej ja tez mieszkam w Anglii i jestem w 29 t.c. a mieszkam w Northampton, bede rodzic w Nhs szpitalu! czy ktoras z was bedzie rodzila lub juz urodzila tam jakies dzieciatko?!Jak tu wogule traktuja polki? jak narazie z midwife jest wszystko Ok nie moge narzekac...jestem pod stala kontrola i opieka:-p jesli ktoras z Was chce wiedziec jak mniej wiecej wyglada tutaj opieka niech napisze napewno pomoge jak tylko bede mogla:) pozdrawiam i czekam na odpowiedzi na moje pytani :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

witajcie, mam dzisiaj troszkę czasu, maż dopiero o 12 wraca, za 2,5 godzinki:sick: , został dzisiaj troszkę dłużej w pracy, trzeba budżet podreperowć, niestety:baffled:
A ja sama siedzę, Karolisia już dawno spi, dobrze, ze chociaz tutaj mam z kim pogadać:happy: , no i siostrę na gg, przynajmniej nie jest tak smutno:happy:

Zapomniałam się wam ostatnio pochwalić, ze byliśmy na basenie z małą i dzielnie to zniosła:-) , jest nieco strachliwą dziewczynką i ten hałas i ludzie troszeczkę ją przeraziły, ale szybko sie przyzwyczaiła i potem był płacz, że wychodzić z basenu trzeba:happy:

Mamy ostatnio małe zmartwienie z pracą mojego męża, pisałam kiedyś ze jest elektrykiem i nie moze znaleśc pracy w zawodzie, więc zrobił kurs, żeby móc pracować w UK i pojawił się nowy problem:eek: , a mianowicie, że nie ma doświadczenia tutaj w anglii:no: , w PL ma , ale wymagają stąd, a skąd ma wziąć:baffled: . To bez sensu, a w obecnej pracy bardzo dyskryminują Polaków, dlatego mój M chciałby zmienić. Czy znacie jakiś sposób żeby zdobyć to doświadczenie, może chocby charytatywnie, za darmo, ale gdzie:sick:

Przepraszam, że tak przynudzam, ale troszkę mnie to martwi, no nic będzie musiał się tam jeszcze pomęczyć:wściekła/y:

Buziaczek1626 witaj,ja nie rodziłam w Northampton:happy:

Maja33 dużo zdrówka dla Martusi, biedulka tak się musi męczyć:sick:

Nafnia fajnie, ze już decyzja podjęta, i nic sie nie martw, myśl pozytywnie:happy: , mnie też męczyły nocne wędrówki do ubikacji, no cóz trzeba to jakoś przezyc:happy:

Joanna Z super, że malutka nie zwymiotowała, oby tak dalej:happy:

Anya, Maggusia to naprawdę smieszne co te dzieciaczki wyprawiają:-D

Maxin dobrze, że Marcel się już odnalazł:-) , a swoją drogą to czasem Cię podziwiam, kiedy Ty na wszystko znajdujesz czas:happy:

Lecę dziewczyny, bo piszę juz tego posta 45 minut *

ojej urwało mi posta w połowie zdania i wysłało:-) , to chyba znak, że faktycznie trzeba kończyć:happy:

Miłych snów...:-)

Agnes wlasnie ja tez czekam na mojego z pracy zeby wrocil :-) i bardzo aktywna jestem dzis na forum jak widac hehe:laugh2:
Wiesz co jesli chodzi o doswiadczenia to twoj M musia;by chyba wybrac sie do jobcentre i popytac moj wlasnie tak robil sobie doswiadczenia i kurs choc mial papiery z pl przetlumaczone na angielski to wymagali zeby tutaj zrobic kurs i zebrac doswiadczenia i powiem ci ze latwiej mu o prace teraz:tak:
Mysle ze to byloby dobre rozwiazanie chyba ze dziewczyny maja lepsze pomysly:happy:

reklama
Do góry