reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Nie ma za co :-) Tak u tlumacza mozesz bys sama. I mysle, ze nie bedzie problemu jak tesciowie zamelduja u siebie Brianka, wazne ze tylko wlasciciel mieszkania moze to zrobic. Tylko nie jestem pewna, ale chyba najpierw musisz miec polski akt urodzenia, bo trzeba go pokazac przy zameldowaniu.

Dokladnie...pry zameldowaniu musisz miec polski akt urodzenia

Jesli bedziesz tlumaczyla brytyjski tutaj to zwroc uwage zeby tlumacz przysiegly postawil pieczatke ... namnie postawil bo powiedzial ze jego nr wystarczy a w Pl okazalo sie ze jeszcze raz musimy tlumaczyc bo bez pieczatki nie przejdzie.
No i oczywisci babcia moze umiejscowic brytyjski akt urodzenia wcelu uzyskania polskiego ipozniej z polskim aktem moze zameldowac dziecko i pozniej moze odebrac pesel. Reszte czyli sprawy paszportowe musisz zalatwic sama z tata dzidziusia.
Pozdrowionka

reklama
Martuska oczywiscie ze mozemy sie spotkac po Swietach. Mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda to wybierzemy sie na maly spacerek a jesli nie to zapraszam do siebie. Moglybysmy sie spotkac we wtorek od razu po Swietach lub w piatek bo w srode ide z Marika na szczepienie a w czwartek mam troche papierkowej roboty w miescie.Chyba ze wolisz sobote? Daj znac kiedy najbardiej Ci pasuje. Mozesz odezwac sie na moje gg to wymienimy sie numerami telefonow.
Pozdrawiam

Martuśka
ze względy na formalności paszportowe dla synka nie szybciej jak pod koniec września :-(

ale mi sie w sumie nie spieszy :-p

trudno i tak nie planowaliśmy świąt poza domem ;-)

Kochane wszystkiego dobrego na święta !!!
smacznego jaja i rodzinnych, spokojnych... :-)

Z okazji Świąt Wielkanocnych
życzę Wam wiosny, wiosny i jeszcze raz wiosny!
Pękających na drzewach pąków,
ziemi, która zaczyna pachnieć i słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie
także grzeje.
Życzę Wam wiosny w życiu codziennym, rodzinnym, w pracy i
na koncie bankowym, ale przede wszystkim życzę Wam wiosny w sercu.

pozdrawiam i nadal o was pamietam:tak:

ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH SMACZNEGO JAJKA I MOKEGO SMINGUSA-DYNGUSA:-) DLA WAS DZIECIACZKÓW I WASZYCH RODZIN BUZIAKI :-)

Czesc mamuski z uk.

Wesolego Alleluja!!!!
Najserdeczniejsze zyczenia smacznego jaja , mokrego dingusa, pogodnych i szczesliwych Swiat Wielkanocnych !!!!!!!!

Przesyla pzryszla mamuska.pa

Dziewczyny wpadam tylko na chwilke
Z okazji Wielkiej Nocy miłości mocy, jajka smacznego, tyłeczka mokrego, smacznej babeczki, dwa litry wódeczki, słodkiego baranka, imprezy do ranka. zyczy Milena i Tristan

reklama
Z NATALKA BIEGNIEMY ZLOZYC WAM ZYCZENIA,BARDZO ZABIEGANE,ALE SUPER MILO W KRAJU SIE BAWIMY.

Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej
Życzy...

Kiedy ja nadrobie bb to niewiem ,a teskni mi sie za wami.

buzkiaczki
papa

Do góry