Witam laski
u nas praca praca,czasu na nic nie mam ostatnie przygotowania do chrzcin,zakupy bo juz w poniedzialek lecimy i bardzo sie ciesze,odliczam dni:-) Natka smieszka jest bardzo miny szczela nieziemskie,spi juz od dwoch dni cale nocki,przez sen tylko gada.A dzis widze ze ma lekkio katar

ja tez cos mam z gardlem,wrr.....pewnie jeszcze na wyjaz dostane @.
wogole slyszalyscie o tej SEPSIE,KURCZE STRASZE RZECZY SIE DZIEJA:-) Osstatnio dziewczynka umarla 14 lat,od nowego roku chyba 11 osob umarlo jak sie nie myle.
Sepsa
WITAM NOWEK LASKI,FAJNIE ,ZE PISZECIE NA PEWNO BEDZIE WAM TU MILO
;-) :-)
MAGGUSIA super w koncfu masz gdzie chodzic i z kim pogadac jezyk podszkoliosz,Braianek bedzie mial sie z kim bawic,super:-)
Olis dalas rade do pracy w niedziele,podziwiam.milego wieczorku z kumpela,na pewno sie nagadacie,ja czekam na i juz za tydzien zobacze sie z moimi psiapiolkami:-)
maja probuj a na pewno sie w koncu przekona,moze codziennie po troszku jej daj.Zreszta sama zobaczysz,powodzenia;-)
Izusia to super juz niedlugo zamieszacie u siebie.Oskarek swietnie zaraz bedzie biegal.Moja jeszcze sie nie kwapi za reke chodzic.
maja_1980 doskonale cie rozumiem,ja tez w gronie moich znajomych mam dziecko,wiec czasami ciezko sie spotkac,zapraszamy na watek spotkan mam z Londynu,tam dosc czesto sie spotykamy w Posku Na Hammersmith;-)
Agnes2606 witaj fajnie ze juz zadomowiona w nowym gniazdku,cora fajnie rosnie:-)
Nathalie my mamy zalozony prywatny watek w ktorym jest pare tematow,jak dziewczyny uwazaja ze mozna dac ci dostep do nich ,pisze do moderatora;-) Zajmowalam sie tym Melanie ale teraz malo sie tu pokazuje,nowe dzidzi,pozdrawiamy ja i rodzinke.Wiec jak chcecie moge napisac
ok mykam mala kapc po zmianie czasu trzeba wszystko powoli przestawic,ale zauwazylam ze jak idze spac o 8.00 to spi cala noc .A jak wasze maluszki sie przestawily???
mykam buzka papa