Witam Mamusie!
No ladnie ale tu pustki pewnie dlatego bo weekend:-)
My wczoraj spedzilismy milo dzien poszlam z Briankiem do kolezanki co ma dwie coreczki dzieciaki tak swietnie sie bawily ze szok poprostu rewelacja a my pilysmy kawusie i czas lecial
Dziewczyny mam takie pytanie do was:Jakie butki kupowalyscie tutaj swoim maluszka?bo przeciez butki dla dzieci ktore juz chodza musza byc odpowiednie zeby nie bylo plaskostopia.Troche mnie lekarz w pl postraszyl kazal kupic buty z "Bartka" ale ja nie kupilam bo dostalam od rodziny takie sztywne i okazalo sie ze sa za sztywne Brian w nich chodzi jak robot!wcale sie nie dziwie.Prosze o wszelkie opinie bo musze jakies kupic Brianowi takie dobre moze ktos z was jakas zna firme czy cos?
Myslalam o adidaskach ale nie wiem czy mozna takie butki zakladac
bo z tego co wiem takie butki musza byc sztywne kolo kostek itd no ale tez miekkie do chodzenia wiec ja juz sama nie wiem doradzcie cos!;-)aha i jeszcze lekarz mi powiedzial ze dzieciaki musza w butkach chodzic w domu a ja nie zkladam butkow Briankowi po domku wiec chyba musze do tego sie ustosunkowac bo juz tyle sie naczytalam.
Maxinko jeszcze raz sie powtorze sukienka jest przepiekna niezl furore zrobi corcia w niej.My bedziemy chrzcic Brianka w lipcu i tez za niedlugo bede na etapie wybierania ubranka:-)
a co do balonu to wlasnie jak pekl to nie plakal troche sie zdziwil ostatnio mu pokazalm zeby go kopal lub ciagnol za sznureczek i to mu sie bardzo podoba
Joanna Z masz racje
nie ma wiekszego szczescia od usmiechnietego dziecka bardzo ladnie napisane:-)mozesz mi napisac dlaczego Maya byla w szpitalu bo chyba cos przeoczylam
Zycze zdroweczka!
Maja 1980 witaj na forum:-)
Izusia swietnie ze juz z mezem lepiej tak trzymac!
widze ze milusko spedzicie weekend i bardzo dobrze wszytsko napewno sie naprawi i ten wekeend bedzie lepszy od tamtego tzrymam kciuki glowka do gory
Tigeer jak sie czujesz?jutro wybija data twojego porodu!;-)pisz pisz co tam u ciebie jesli mozesz
Olis dziekujemy rowniez i tobie za zyczenia ciumaski slemy!:-)gratulacje dla Oliwierka swietnie ze juz raczkuje jeszcze troszke i zacznie chodzic
Anetka chcialam sie zapytac czy ten blog co ma Patti to jest aktulany
bo wchodze tam i zadne nowe notki mi sie nie wyswietlaja 
Pozdrawiam i sle ciumaski!
No ladnie ale tu pustki pewnie dlatego bo weekend:-)
My wczoraj spedzilismy milo dzien poszlam z Briankiem do kolezanki co ma dwie coreczki dzieciaki tak swietnie sie bawily ze szok poprostu rewelacja a my pilysmy kawusie i czas lecial

Dziewczyny mam takie pytanie do was:Jakie butki kupowalyscie tutaj swoim maluszka?bo przeciez butki dla dzieci ktore juz chodza musza byc odpowiednie zeby nie bylo plaskostopia.Troche mnie lekarz w pl postraszyl kazal kupic buty z "Bartka" ale ja nie kupilam bo dostalam od rodziny takie sztywne i okazalo sie ze sa za sztywne Brian w nich chodzi jak robot!wcale sie nie dziwie.Prosze o wszelkie opinie bo musze jakies kupic Brianowi takie dobre moze ktos z was jakas zna firme czy cos?
Myslalam o adidaskach ale nie wiem czy mozna takie butki zakladac

Maxinko jeszcze raz sie powtorze sukienka jest przepiekna niezl furore zrobi corcia w niej.My bedziemy chrzcic Brianka w lipcu i tez za niedlugo bede na etapie wybierania ubranka:-)
a co do balonu to wlasnie jak pekl to nie plakal troche sie zdziwil ostatnio mu pokazalm zeby go kopal lub ciagnol za sznureczek i to mu sie bardzo podoba

Joanna Z masz racje

Maja 1980 witaj na forum:-)
Izusia swietnie ze juz z mezem lepiej tak trzymac!

Tigeer jak sie czujesz?jutro wybija data twojego porodu!;-)pisz pisz co tam u ciebie jesli mozesz

Olis dziekujemy rowniez i tobie za zyczenia ciumaski slemy!:-)gratulacje dla Oliwierka swietnie ze juz raczkuje jeszcze troszke i zacznie chodzic

Anetka chcialam sie zapytac czy ten blog co ma Patti to jest aktulany

Pozdrawiam i sle ciumaski!