reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kochany Brianku!!!
Cudownego, beztroskiego dziecinstwa,
milosci, ciepelka i czulosci,
usmiechu na Twej slicznej buzce,
wymarzonych zabawek,
spelnionych marzen
zyczy
ciocia Anetka & Pati

reklama
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Nie bylo nas tu cale wieki, a tu tyle postow powstalo, ze ciezko nadrobic. Wybaczcie ale nie odpisze kazdej z osobna.
Przede wszystkim dziekuje za pamiec i zyczonka urodzinowe!!!
Ale juz stara jestem, buuuuuuu. Moj polowek zrobil mi prezent urodzinowy i zabral nas na cudowny tydzien nad ocean do Portugalii. Bylo super, swietna pogoda, piekne miejsca. Pati spisal sie na medal, w ogole zauwazylismy, ze strasznie sie zmienil przez ten tydzien, non stop cos tam sobie juz gada, pelnymi zdaniami w swoim jezyku, brzmi to swietnie, hehe :-) No i jakis taki grzeczny sie zrobil, chyba mi dziecko dorasta, hehe :laugh2: Nie no zartuje rozki tez potrafi pokazac :-p
Obiecuje, ze teraz bede na biezaco.

Buziaczki dla was wszystkich i dla waszych slodkich szkrabikow :-D

Witam Mamusie!
Mam chwilke bo Brianek spi wiec moge troszke nadrobic:-)

Majeczko bardzo dziekujemy za zyczonka oooo bardzo nam milo ze wyslalyscie karteczke czekamy z niecierpliwoscia:tak:

Anetko (spoznione zyczonka)Wszystkiego najlepszego!usmiechu na twarzy,zdrowka,szczescia,pociechy z meza i synka,duzo milosci!:happy:
dziekujemy tobie rowzniez za zyczonka;-)
Swietny prezencik ci sprawil mezus prosimy o foteczki:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej!!

Najlepsze zyczenia (spoznione...:zawstydzona/y:) dla wszystkich jubilatow!!:-):-)

pogoda wstretna i rozchorowalam sie na sama koncowke:wściekła/y:cala ciaze sie trzymalam, wszyscy naokolo mnie chorowali i w koncu mnie dopadlo chorubsko jakies wstretne:-(za dwa dni moj termin a mi cieknie z nosa i oczy tak lzawia, ze nic nie widze:-(mam tylko nadzieje, ze moja kruszynka poczeka jeszcze pare dni i nie bedzie mamusi teraz meczyla;-):-D

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki:-)

Heja
u nas dzis spokojnie,pogoda rano mnie przerazila.Maluchy codziennie lepiej razem sie bawia,choc dzis George zobaczyl u Natki kucyki i taki byla zafascynowany,wiec ciagnal za nie,udezal w nie,a dziunia tylko sie dziwowal co on robi,czasmi zaplakala,ale szybko jej przechodzilo.Wlasnie wrocilismy z klubu,bylo wesolo,nabiebalam sie jak cza.Dobrze jutro wolne musze odpoczac,jeszcze pare dni i wyjazd.Dzis dzwonila tesciowa,chciala Natke wpisac juz na liste do chrzcin,choc ja mowilam,ze wszystko zatwie jak przyjazde tydzien mi starczy,zreszta z kasiedzem gadalm i mowil,ze bedzie ok.A tu w kancelari trafila tesciowa na france siostre,ktora wydziwiala,bez papierkow nie moze nic zrobi i tkie tam bzdury.Oby tylko niz nie namiszala,bo w sumie ja rozmawialm z ksiedzem pryatnie i zalatwialam wszystko,bo wiecie jak u nas patrzy sie na pary,a nie malrzestwa.Juz mam stresa,bo wszystko zalatwione tylko kosciol trzeba dopiac na ostatni guzik.

Anetka milusny prezent,na pewno milo czas spedziliscie.
Tegger no to cie dopadlo,kuruj sie,a malutka niech czeka.
Melanie no tak to jest,samemu przyjemnie sie mieszka,ale moze nie bedzie tak zle.Jak twoje kruszynki pewnie rce pelne roboty,mama jeszcze jest?
Maja pewnie duzo masz roboty,w koncu wole wiec zawsze w domu sie cos znajdzie do roboty.
Maggusia super,wesolo spedziliscie czas,na pewno sie wstraszyl jak trzesnol balon,plakal?
cfcgirl silna z ciebie kobieta,wiec organizm tez dobrze sobie radzi,NA MAJOWKACH znajoma,jak sie staralysmy poronila,ale starali sie za miesiac i wszytsko bylo ok,tylko jak u was jest konflikt genetyczny to moze warto troche odczekac:baffled:
Joanna jak tam coreczka???Twoje samopoczucie?

ok biegne poczytac na bb i blogaskach,bo niewiem czy w domu net dziala,ostatnio jakies fatum nad naszym kompem wisi.

milego dnia
papa

ja dopiero teraz bo net mi wczesniej nie dzialal...biegne z zyczeniami

BRIANKU!!!
W DNIU TWYCH PIERWSZYCH URODZINEK ZYCZYMY ABYS ZAWSZE BYL ZDROWY,USMIECH NIE ZNIKAL Z BUZI.SAMYCH RADOSNCHY CHWIL I BEZTROSKIEGO DZIECINSTWA

animation28eo5hk2fx.gif

u nas oki net nie dzialal przez dwa dni brak polaczenia ze swiatem:-) :-) :-) :-)
oli raczkuje jest wszedzie nie mozemy sie nadziwic...poza tym wszystko gra jutro spotkanko z dziewczynami juz nie moge sie doczekac...oki mykam spac
pozdraiwma wszystkie sorki ze nie odpisuje kazdej ale usypiam:nerd: :nerd:

Anetka-fantastyczny prezent dostalas od swojej poloweczki.Na pewno super sie bawiliscie:-)Ale super ze juz wrocilas, pisz wiecej jak tam Pati i jak w twojej pracy?:-)
Olis-nocny marek z ciebie.Mowisz ze niun juz raczkuje niezle nio to teraz bedziecei za nim biegac:-)
Maxin-nio to kiedy lecicie do Pl, bo juz mi sie wszystko pomieszalo.
U nas ok, niusio spal dzis ladnie, przebudzil sie ok 1.00dostal mleko bo pomyslalam ze moze on sie tak budzi bo jest glodny, nio i byc moze mialam racje.Maly zjadl cala butle i spal do 6.00.Za to zamiast spac oczywiscie nie moglam zasnac w srodku nocy a potem ciagle sie budzilam ze zdziwieniem ze maly tak spi:-)Hihi tak zle tak niedobrze.Nio ale ciesze sie bo wczoraj musialam wstawac do niego z 6 razy.A dzis naprawde cudowna poprawa.:-)
Z mezem juz lepieje, rozmawiamy choc ja nadal jakby to ujac, udaje twarda i niedostepna;-)Ale jest ok.
Jutro znowu na basen, juz nie moge sie doczekac.W niedziele jedziemy do Manchesteru do kosciola a pozniej do znajomych.Mam nadzieje ze tez weekend bedzie udany w porownaniu do zeszlego;-)
Nio i ciesze sie bo moj tata juz we czwartek przylatuje:-)
Milego dnia kochane!

Czesc kobietki

No, u nas w koncu po staremu malej juz lepiej no i my sie zdazylismy juz wyspac, tylko Maya jakas po tym szpitalu bardziej nerwowa wiecej placze, ale ogolnie jest tak samo zwariowana jak przedtem.
W koncu przewraca sie z plecow na brzuch i z powrotem, bo niestety ona na brzuszku nie lubila lerzec wiec troche pozniej jej to przyszlo, duzo sie smieje i jak ten caly wirus przeszedl to i oko jakby reka odjal wyleczone.
A my we wtorek jedziemy do ambasady zlozyc wniosek o paszport, czeka nas podroz pociagiem bo nie decydujemy sie jechac do londynu samochodem.

izusia fajnie ze z mezem lepiej, i ze twoj maluszek to maly rozrabiak,:-)

olis to dobrze ze maluszek raczkuje uwaga bo juz niedlugo zacznie biegac:tak:

maxin to juz do Polski jedziecie super, my za 1,5 miesiaca jesli nic sie nie wydarzy, dziekujemy za troske mamy sie duzooooo lepiej.:tak:
tigger trzymaj sie to juz niedlugo zyczymy powodzenia i wracaj do zdrowka

anetka ten prezent godny pozazdroszczenia, fajnego masz faceta skoro tak o ciebie dba. pozdrawiamy

maggusia super ze urodzinki sie udaly, i Brianek taki zadowolony, nie ma wiekszego szczescia od usmiechnitego dziecka

pozdrawiamy

reklama
Dziewczyno uciekaj stamtad. Ja tam rodzilam.Tragedia mowie Ci. Jesli masz mozliwosc to idz do St georges hospital na tootingu.W mayday mam dwie znajome polozne z Pl. Poznalam je tuz przed porodem wiec nie mialam czasu na zmiane szpitala. Nie chce Cie straszyc ale naprawde nie jest ciekawie.
A gdzie mieszkasz?

Do góry