Hej laski
No i ci sie porobilo z pogoda,gdzie slonce?????My dzis w pracy,ale na chwilke,razem z Georgem maja teraz ubaw,wszedzie za soba chodza,gadaj do siebie jest wesolo,oboje zabkuja,ale nie jest zle.Otworzyli niedaleko nowy klub wiec w przyszym tyg chcemy sie wybrac.Jutro jedziemy do centrum zobaczyc sie z moja kumpela,niunia w koncu zobaczy Big Ben,itp
Widze,ze na forum jakos tak smutnawo,malo starych mamusiek nie zaglada,a szkoda,bo tesknie za nimi.
Wciaz owe mamy sie dopisuja,super juz duzo duzo na jest i czasami ciezko odpisac kazdej,wiec sie nie gniewajcie.
Maja dzieci maja wolne wiec wiecej pracy nie,ale super sobie radzisz a twoj aniolek jest bomba.
Maggusia na priwa wylec ci wieczorkiem moje ogloszenie,ja rozwieszalam w praku jak macie w nim cafejke,oraz po miescie w sklepach,czasmi maja tab.ogloszen,wystarczy isc ac im notke i powiedziec ile ma wisiec,czasmi trzeba placic,czasami jest to FREE,w sklepach dla dzieci mozna zapytac.Zycze powodzenia aby sie udalo,opieka nad dzidzi chyba bedzie najlepszym rozwiazaniem,na pewno cos znajdziesz,wierze w to,a masz wogole gg,jak tak to podaj mi na priv;-)
Niusia _23 witam u nas,ja tez mieszkam na polnocy,w shoping center na WOOG GREEN jest sklep z wozkami,roznymi pierdolkami dla dziecka.
Olis i jak z praca zastanowilas sie co robic???Jak Oliwierek postepy w raczkowaniu sa,a jak zabki????Mam nadzieje,ze twoje samopoczucie ok,usmiechu zycze:-)
Anetka bedziemy w niedziele,tyko o ktorej???Milo juz sie nie mozemy doczekac,wciaz zastanawiam sie co sprawilo by mu duza radosc?????Dzis ide na zakupy wiec chce c os wybrac,moze jakas podpowiedz??
ooooooo chyba wstalay lece do nich
milego dnia zycze
buziaki:-)