Trosze mnie nie bylo,az dwa dni,sorki,ze nie odpisze kazdej,ale mam malo czasu,niunka tak ruchliwa sie zrobila,caly czas musze sie z nia bawic,nawet nie mam kiedy posprzatac,zjesc hihihi.Moja perelka mame wykonczy:-) Ciesze sie bo ladnie juz spi w nocy,w koncu Jest zabawna,uwielbiam jak daje mi buziaczka tak sam Wczoraj bardzo wialao,nawet nie wystawilam nosa za okno,musialm z maluchami siedziec w domu,buu,ale bylo wesolo,Natalka caly czas zaczepia Georga,fajnie zaczynaj sie razem bawic,turlance sa najlepsze.Wczoraj sam jadla banana,dalam jej pol i wsunela wszystko,och jakie pyszne bylo.Ma trosze brzudka cere kolo ust,ale to chyab od sliny,smaruje jej mascia,ana razie nie wiedze poprawy,choc w nocy musi dzialac bo rano jest ok,ale w dzien znowu sie pojawia.A mialm wm pisac o nocnikowych probach,masakra,mal tak sie bala siedziec na nim,ze az sie cala trzesla,uff chyba bedzie ciezko,sprobujemy troche pozniej.A MNIE ZNOWU COS JAJNIKI BOLA,BUUUU,ostatnio znou plamilam,wogole to jestem zmeczona ta pogoda,dzis na moment bylo slonce,czlowiek od razu mam chcec na wszytsko,czekm z utesknieniem na wiosne.
Martuska pisz co u ciebie ,tesknilysmy za toba i Aleczkiem,tyle razy myslam co u ciebie,czemu nie piszesz,myslam,,ze wrocilas do pracy.
Asia zycze zdrowka,Mikus jest uroczy.
Kallusia ty tez zdrowiej kochana,bo Juleczka nie chec byc chorusiana;-)
ok mykam powiescic pranie
bzuka moze bede pozniej
a zaparszam na BLOGA STOKROTKI
www.stokrotka.smyki.pl
Martuska pisz co u ciebie ,tesknilysmy za toba i Aleczkiem,tyle razy myslam co u ciebie,czemu nie piszesz,myslam,,ze wrocilas do pracy.
Asia zycze zdrowka,Mikus jest uroczy.
Kallusia ty tez zdrowiej kochana,bo Juleczka nie chec byc chorusiana;-)
ok mykam powiescic pranie
bzuka moze bede pozniej
a zaparszam na BLOGA STOKROTKI
www.stokrotka.smyki.pl