reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Trosze mnie nie bylo,az dwa dni,sorki,ze nie odpisze kazdej,ale mam malo czasu,niunka tak ruchliwa sie zrobila,caly czas musze sie z nia bawic,nawet nie mam kiedy posprzatac,zjesc hihihi.Moja perelka mame wykonczy:-) Ciesze sie bo ladnie juz spi w nocy,w koncu:tak: Jest zabawna,uwielbiam jak daje mi buziaczka tak sam:happy: Wczoraj bardzo wialao,nawet nie wystawilam nosa za okno,musialm z maluchami siedziec w domu,buu,ale bylo wesolo,Natalka caly czas zaczepia Georga,fajnie zaczynaj sie razem bawic,turlance sa najlepsze.Wczoraj sam jadla banana,dalam jej pol i wsunela wszystko,och jakie pyszne bylo.Ma trosze brzudka cere kolo ust,ale to chyab od sliny,smaruje jej mascia,ana razie nie wiedze poprawy,choc w nocy musi dzialac bo rano jest ok,ale w dzien znowu sie pojawia.A mialm wm pisac o nocnikowych probach,masakra,mal tak sie bala siedziec na nim,ze az sie cala trzesla,uff chyba bedzie ciezko,sprobujemy troche pozniej.A MNIE ZNOWU COS JAJNIKI BOLA,BUUUU,ostatnio znou plamilam,wogole to jestem zmeczona ta pogoda,dzis na moment bylo slonce,czlowiek od razu mam chcec na wszytsko,czekm z utesknieniem na wiosne.

Martuska pisz co u ciebie ,tesknilysmy za toba i Aleczkiem,tyle razy myslam co u ciebie,czemu nie piszesz,myslam,,ze wrocilas do pracy.
Asia zycze zdrowka,Mikus jest uroczy.
Kallusia ty tez zdrowiej kochana,bo Juleczka nie chec byc chorusiana;-)

ok mykam powiescic pranie
bzuka moze bede pozniej

a zaparszam na BLOGA STOKROTKI:happy:
www.stokrotka.smyki.pl

reklama
MAJECZKO STO LAT :-)
Z okazji Twego święta życzę Ci,
kolejnych dni,
miesięcy i lat pełnych miłości i radości,
oraz ciągłego uśmiechu na twarzy
jak również tego, żebyś potrafiła się cieszyć z życia
w każdym jego momencie

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

EVOS CZY WIESZ ZE TWOJ SYNUS MA JUZ 3 MIECHY !!!!!ALE TO LECI !!!!

ROCCO COCO NASZ BAROCCO
DUZO ZDROWKA I MNIEJ KOLEK ZYCZY CIOCIA I WUJ TOMEK:-D
MOC USMIECHOW WCIAZ OD RANA TEGO ZYCZY JULCIA MALA:-)
DUZO MLECZKA Z CYCA MAMY ZEBYS WIEKSZY BYL NIZ GRABY:laugh2:
I SLONECZKA W ZYCIU WIELE TEGO ZYCZA PRZYJACIELE :happy:

Szacuneczek dziewczyny

Witam w ten piekny dzien, w koncu zaswiecilo slonce!!! Nie wiem jak u Was, ale tu, w Evescham jest dzis piekna pogoda. Od rana mam swietny chumor, udalo mi sie zalatwic wiele zaleglych spraw... W koncu.
Dzieki wielkie za slowa otuchy, mysle ze sama niepotrzebnie zamartwiam sie na zapas. Dzwonilam do szpitala, zeby spytac o ta odpowiedz, rozmawialam z bardzo mila pania, ktora mnie uspokoila, powiedziala ze wszystko jest Ok.
Dzisiaj wysle w koncu do szpitala czek, zeby mi przyslali zdjecia z USG. Nie moge sie doczekac jak je dostane, bo byly naprawde ladne ujecia, lacznie z buziunia mojej corci. No i bede mogla wyslac moim rodzicom pierwsze fotki wnuczki.
Ciesze sie, ze ta pierwsza dla mnie ciaze przechodze tak dobrze. To juz ponad piaty miesiac, a Ja nie dosc,ze ponoc kwitnaco wygladam, to jeszcze nie mam zadnych dolegliwosci. Mam nadzieje, ze bedzie tak do konca. Malutka "tlucze" sie w srodku jak szalona, caly czas daje znac o swoim istnieniu. Jak dalej bedzie taka aktywna, to nie wiem jak zniose coraz to silniejsze kopniaki :happy:
To bedzie tyle... Musze jeszcze leciec w jedno miejsce cos zalatwic. Mam coraz wiecej spraw na glowie, no ale mysle ze niedlugo wszystko sie jakos ulozy.
Pozdrawiam

Maja all the best , spelnienia marzen i pociech z rodzinki sle Miloku na Twoje urodzinki:tak: :-) :-)

Evoska dla Rocciego wszystkiego najlepszego :tak: :-)
alez Ci chlopaczek rosnie :tak:

ja dzisja dziewczyny kiepsko sie czuje . poszlam na miasto z mezem pozaplacac rachunki i zrobic zakupy i nic nie zrobilismy bo zemdlalam na poczcie . do samochodu i do domu:-(
i dalej zakupy i rachunki wisza w kosmosie :dry:

jakos ostatnio oslabiona jestem , ale witaminki wcinak wiec zaraz wruce do normy

uciekam polezakowac troche i sily zregenerowac:happy:

alez macie czujke z tymi urodzinkami i malusimi rocznicami...:tak: :tak: :tak:
i bardzo dobrze bo zaawsze jest okazja do swietownia

Ogromny buziachol dla maluskigo Rocco.Niech nam rosnie zdrowo urwisek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)

Maju!!! w dniu urodzinek duzo wytrwalosci na kazdy nadchodzacy dzien,zdrowka i milosci i zawsze usmiechnietej buzki!!!

Rocco chlopie zycze tobie zabka pierwszego(he he)i snu spokojnego i oby te kolki co dokuczaja w nocy odeszly daleko..i pij mamy mleko

fju fju ile dzis mamy zyczen sami solenizanci dla nich jeszcze raz 100lat
a co u nas ja obecnie sama oli z dziadkiem na spacerze a ja wreszcie moge odsapnac mowie wam padam ostatnio oliwier daje mi niezly wycisk i brak mi czasu na wszystko a wieczorkiem zaczyna sie zycie dopiero siadamy z mezem i tak do 1 a rano chodze jak pijana,staram sie pogodzic 2 rzeczy czas z moim synkiem a czasem spedzanym dla P choc mi ciezko, i z powodu ze moj tatko jescze nie pracuje zadzwonilam dzis aby przyjechal i zajal sie troszke malym zebym mogla troszke odpoczac a ja zamiast sie byczyc siedze na bb:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
jutro do pracy na pare godzinek troszke sie boje jak moj P sobie poradzi bo to w koncu jego pierwszy raz(he he )
a ja troszke podekscytowana ze bede mogla troszke wyjsc do ludzi...tego mi trzeba!!!!!
maxin-gratulacje postepow stokrotki z bananikiem,a tak wogole weszlam na twojego bloga jest supcio...ale martwi mnie twoj jajnik moze powinnas odpoczac od tych zastrzykow moze przestaly ci sluzyc???a jak nie to moze przebadaj sie prywatnie przeciez twoje zmeczenie moze wynikac tez z tego ze tak czesto plamisz i jestes przez to oslabiona-oj mam nadzieje ze cie nie zmartwilam staram sie tylko pomoc;-)
asia26-nie nazywaj siebie zla matka to ze nie umiesz zorganizowac sobie dnia to nie upowaznia cie do gadania na siebie takich bzdur uwierz kazda z nas to przeszla ikazda z nas cie rozumie,pamietaj o malym mikusiu ale nie zapominaj tez o sobie to bardzo wazne
kaniulka-oj pamietam te kopniecia w brzucholek, bedziesz jeszcze za ty tesknic...a do reszty sie nie przejmuj napewno wszystko sie jakos ulozy
kallusia-zycze duzo zdroweczka,nowe zdjatka na pasku sa urocze
anulka-chyba juz pisalam bedziesz na spotkanku:happy:
miloku-nie strasz nas kobitko jeszcze nie jest twoj czas,marsz do lozka,poleniuchowac
zmykam

reklama
Olis- milego dnia w pracy, czy to twoj pierwszy dzien w pracy?Bo juz sie pogubilam;-)A maz na pewno da rade z malym!!!
Maxin- nio to nieciekawie z jajnikami masz.Ale Olis ma racje moze zaprzestaj tych zastrzykow no i idz sie przebadaj.Hm szkoda ze nie ma tu normalnych gabinetow ginekologicznych jak w Pl to nie byloby problemu.Ale moze jedz do szpitala i od razu tam popros o badanie a nie do gp bo ten pewnie i tak nic nie pomoze.A Natalcia mowisz taka ruchliwa, to cudownie.A jak z zabkami, ile ich ma???I jak z jedzonkiem, czy mozesz mi powiedziec jakie jedzonko i ile je w ciagu dnia?A i odwiedzilam waszego bloga-super sprawa, cudne fotki i wogole mala jest boska.Ja tez zalozylam malemu juz pare meisiecy temu ale nie wiem kiedy go zrobie, ciagle brakuje mi czasu.
Martuska-super ze zagladnelas na forum, brakuje nam ciebie.Napisz co u was, jak ma sie Alus i czy znalazlas juz jakas prace?
Asia-nie martw sie kochana, powoli zorganizujesz sobie czas, choc powiem ze im dziecko wieksze tym wiecej uwagi i czasu trzeba mu poswiecic.Ale glowa do gory, no i nigdy nie mow o sobie ze jestes do niczego.Trzymaj sie dzielnie!!!
A u nas, hm od czego zaczac....dzis obudzilam sie i moje kochanie zlapalo katar i kaszel, niewielki ale jednak.To chyba przez te wiatry okropne, choc i tak staralam sie nie wychodzic z niuniem w taka pogode.No ale ona nas przechytrzyla i przeciebienie dopadlo Oskarcia.Mam nadzieje ze szybko sie wykuruje. Moj baczek zaczal raczkowac, jeszcze powoli i troszke niezdarnie ale raczkuje, to znaczy czworakuje:-DNiesamowicie to wyglada.No i oczywiscie wstawanie w lozeczku przy pomocy barierki to podstawa, ledwo odwroce glowe od niego a on hop i stoi sobie, piszczy i slini sie cudnie;-)A wiecie co zrobil wczoraj....obgryzl kawalek lozeczka, tego to bym sie naprawde nie spodziewala.A tak wogole to tak jak u Maxin Stokrotka-bo to ten sam wiek-maly jest bardzo ruchliwy, przemieszcza sie z predkoscia swiatla i musimy miec oczy do okola glowy.Ale jest najcudowniejszy pod sloncem!
Oj ktos tu sie chyba obudzil!
Dobren nocki!
papa

Do góry