reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hEJ MAMUSKI

Dzis juz spokojniej,drugi dzien siwat,nic innego nie robimy tylko jemy,och tyle tego nagotowalam,jeszcze na tydzien zostanmie,hahaha,ale pysznosci nie ma jka urok swiat rodzinnych,Niunka na wigili byla zaskoczona co sie dzieje,czemu tyle ludzi,tyle prezentow co odtala to szok,a nawet jeszcze nie rozumie co to znaczy,ale co tam swieta sa nie.Mama zostala u nas dwa dni pomogla gotowac te przysznoaci:bigos,ryba po grecku,salatka warzywna,barszcz z pierogami to specjalnosc Meza,ktory zrobil od poczatku do konca,super kazdy pomaga,moj tato zrobil karpia,mniam,potem zrobilam zuper grzybowo,ciasto.Wczoraj mama zabarla niunke do siebie,wiec my mieslismy nocke dla siebie,bylo milo,choc bardzo tesknilam za mala,ale czasami tez potrzebyujemy chwili sam na sam,zaraz po nia jedziemy juz nie moge sie doczekac jak ja zobacze mojego skarba swiatecznego.Ale ten czas ucieka.Maz ma dwa tygodnie wolnego wiec w koncu moge sie doprowadzic do pozaku,fryzjier,solarium i wiele innych spraw aby zamknac ten rok szczesliwie i z nowymi planami na przyszlosc.Wierze,ze przyszly rok bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy dla wszystkich,mam pozytywne przeczucia,ze tak bedzie.
Mmam nadzieje,ze i wy spedziliscie milo spokojnie SWIETA 2006 niewazne gdzie,ale z kim,a sa kolejne wigilie,ktore mozna spedzic w inny gronie.Wiecie co w siwetach najbardziej mi sie podoba,ATMOSFETA,SA TO DNI W KTORYCH KAZDY JEST POGODNY MILY DLA SIEBIE I USWIADAMIAM SOBIE JAKA SZCZESCIARA JESTEM,ZE MAM TAK WSPANIALAEGO MEZA I OWOC NASZEJ MILOSCI NATALKAE BEZ NICH ZYCIE BYLO BY PUSTE.
Ale sie rozmzylam och urok swiat.
Zycze milego daleszego odpoczynku i duzo duzo radosci

buzka dla wszytskich

reklama
JOSH W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!

113421003749wc1.jpg

111382796217ku3.jpg

SKLADA CIOCIA MAxin i Natalinka

:-) DLA JOSHA :-)

Wiele gwiazdek jest nocą na niebie,
Tyle samo najlepszych życzeń śle właśnie do Ciebie,
Dużo zdrówka, szczęścia i radości,
Niech Twój śliczny usmiech na buzi zawsze gości,
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
Tych dużych i tych małych, tego Ci życzę...
Aniołku wspaniały!

ZYCZENIA DLA JOSHA!:happy:

Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata...
Dla Ciebie ciepło słonecznego lata
Dla Ciebie gwiazdki, co błyszczą na niebie
Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie
Dla Ciebie kwiatki kolorowe
I marzenia deserowe...
Dla Ciebie wszystko co zapragnie dusza
Bo jesteś Aniołkiem, który wciąż do radości nas zmusza!:)

Josh zyczymy ci WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO!
DUZO CIUMASKOW!:-)

Jeszcze raz ja na momencik:-)

Chcialam wam zyczyc duzo duzo zdrowka,milosci,pomyslnosci w tym NOWYM 2007 ROKU
tego czego pragniecie aby sie spelnilo i oby kazdy dzien uczyl was czegos nowego i abysmy stawali sie kazdego dnia lepsi

caluski i usciski dla wszytskich mama,ziezarowek,dzieci i chlopow:-) :-) :-) :-)

JADE JUTRO NA SPONTANA DO POLSKI JUPIII,BARDZO SIE CIESZYMY.WIEC PEWNIE NAPISZE PO NOWYM ROKU,TRZYMAJCIE SIE CIEPLO:happy: :happy: :happy:

witam dlugo mnie tu niebylo -ale o powodach napisze jak juz bede gotowa( w watku zamknietym)
przykro mi ze nie zdazylam zlozyc wam swiatecznych zyczen ale wierzcie ze myslalam o was cieplutko.
Gratuluje ASI slicznego skarba i zycze wszystkiego co najlepsze.
Gratulacje dla Josha z okazji roczku -duzy juz z niego facet.
Maxim-fajnie ze lecicie do polski,zycze ci udanego sylwestra i wszystkiego co najlepsze w nowym roku-baw sie dobrze.

pozdrawiam wszystkie mamusie ,wszystkie dzieciaczki i wszystkie brzusie.

ale miło się czyta Wasze refleksje poświąteczne :tak::tak::tak:

a my byliśmy ;-) w Londynie
spędziliśmy tam 1 i 2 święto
pierwszy raz tam byłam i stwierdziłam, ze ...
musze wrócić latem, bo było za zimno :eek::-D
JOSH mały mężczyzno !!!
Sto latek !!!
Zdróweczka !!!
Miłości!!!
i wszystkiego czego potrzeba tak dorosłemu facecikowi
:-):-):-)
58283_my_first_birthday_toy.jpg

Forumowe ciociunie- dziekuje bardzo za wszystkie przeslodkie zyczonka urodzinowe, podobaja mi sie bardzo kolorowe zdjatka, ktore dolaczacie do tych zyczen. Wielkie buziaki ode mnie... przepraszam, ze z odrobina sliny, ale wciaz to nowe zabki mi dochodza.. na dzien dzisiejszy doliczylismy sie dwunastu! :-) Z podziekowaniami Roczniaczek Joshua xxxx

Dla Joshua duzo duzo duzo radosci, usmiechu na rwarzy, osiagniec i zdrowia!!!!Usmiechnietych rodzicow!!!:p i duuuuzo zabawek:):):):):):):)

Tama

Dziewczyny mam nadzieje, ze to swieta, ale czuje jednak ze ignorowanie:(
w poprzednim poscioe pisalam o niani, potzrebuje niani na kazdy poniedzialek i pytalam o wskazowki , ewentualnie namiar a pania, tora potzrzebuje pracy dorywczej .....

Wesolych swiat!

reklama
anulka-w dniu urodzin zycze ci duzo duzo zdrowka ,pociechy z dzieci i meza,usmiechu na buzi i wiele radosci w zyciu codziennym:-)

100 LAT

Do góry