Hej kochane
Moje chlopaki poszli na spacer, a ja zostalam w domciu i mam sie uczyc

ale jak zobaczylam wlaczonego kompa jakos nie moglam sie opanowac, zeby do was nie zajrzec ;-) Hehe ciezko mi sie zabrac do nauki bo juz myslami jestem w Polsce
Izusia ja ci niestety nie pomoge ze slownikiem bo nie mam pojecia jaki jest dobry

Jak tam Oskarus, widze, ze juz za stanie sie bierze, brawo!!! Silny chlopczyk. A ty masz rozmowe w czwartek, na pewno dobrze pojdzie, trzymam kciuki
Maxin super, ze imprezka udana i sie super pobawilas

No i wasz aniolek dal wam poleniuchowac w lozku

Mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko bo wkleilam jedna fotke Patiego z Natka na blogu Patryczka

:-) Buziaczki dla Stokrotki od jej wielbiciela ;-)
Kallusia super ze jestes, teraz mam nadzieje bedziesz czesciej tu wpadac ;-) Wasz anioleczek przesliczny, no i tylko pogratulowac, ze jest taka spokojniutka
Melanie czytalam twojego bloga, bardzo podoba mi sie twoj sposob pisania

Dobrze ze z coreczka juz wszystko ok

Ale wiesz z ta slozba zdrowia tez jest tu roznie, zalezy na kogo sie trafi
Maja wasza Martunia juz sie usmiecha, super :-) Pamietam jak ja sie nie moglam doczekac kiedy Pati w koncu zacznie sie swiadomie usmiechac

Wspaniale uczucie prawda jak ktoregos dnia podchodzi sie do lozeczka a tu maluch usmiecha sie na twoj widok, mhhhh

:-)
Miloku ty biedna spac nie mozesz po nocach :sick: dobrze, ze przynajmniej w dzien mozesz sie wyspac

A jak malenstwo tak sie kreci, ze az brzuszek boli

:-) Pati czasem jak mi zafundowal kopniaka to az mnie skrecalo
Olis no Patryk ma juz pelny usmiech i odkad ma te 4 zabki nauczyl sie cosw w stylu szczerzenia ich

wyglada to strasznie smiesznie

A my wracamy dopiero 18 stycznia, takze wybyczymy sie w Pl

A wy kiedy lecicie

i na jak dlugo
Ja cos dzis zdycham od samego rana, gardlo strasznie boli i mam okropny katar :sick: Trzymam sie raczej z daleka od malego i nie caluje go bo sie boje, zeby mi sie bidulek nie rozchorowal na wyjazd

Mam nadzieje, ze mi szybko przejdzie

Ok mykam sie w koncu cos pouczyc, bo zaraz chlopaki wroca i ochrzan dostane, ze zamiast sie edukowac siedze na BB :-) ;-)
Buziaczki