reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam.
Nadrobic to widze ze nie ma mozliwosci,tempo macie dziewczyny coraz wieksze i widze ze duzo nowych forumowiczek przybylo,ktore oczywiscie serdecznie witam.

MAJECZKA OGROMNIASTE GRATULACJE!!!
Widze ze Twoj porod byl zblizony do mojego nie tylko moj synus tak sie pchal na ten swiat z ta roznica ze u mnie wszystko jeszcze krocej trwalo,tak sie martwilas ze nie bedziesz wiedziala jak zajmowac sie mala o to jednak jest odruchowe i napewno dzielnie dajesz sobie rade.Sliczny jest ten Twoj skarbek i taka malusia.

EVOSKA Twojego syneczka zdjecia oczywiscie tez juz ogladalam,naprawde kawal chlopa z niego bedzie juz nie wyglada jak niemowlaczek tylko chlopczyk a jaka czupryna nie to co moj lysolek,po 9 miesiacach nie ma tyle wloskow co Twoj po miesiacu,cudo malenstwo,a Ty widze ze fryzurke zmienilas bardzo Ci ladnie.

Anetka Ty masz radosc ze synek mowi mama u mnie ciagle tata i tata a na mnie mowi nana tak wiec musze jeszcze poczekac na mama.
Za to sadzilam ze nie bedzie raczkowal bo strasznie sie do chodzenia rwal a tu niespodzianka moj Olivierek raczkuje i teraz nie musi domagac sie od mamy zeby go gdzies doprowadzila tylko sam zapiernicza.

Pozdrawiam wszystkie pozostale mamuski.

reklama
KALLUSIA PSZEPRASZAM NAJMOCNIEJ ZE JESZCZE NIE POGRATULOWALAM,WITAM TWOJA CORCIEI NIE MOGE SIE DOCZEKAC KIEDY ZDJECIA ZOBACZE,

Lwica- moze pomogla pilka ktora sobie sprawilam za twoja namowa ha ha, kochana wklej nowe foti Oliwierka, mysle ze juz niedlugo Oliwierek powie mama, jakie to mile:tak:

Dominia-D - fajnie ze byliscie w muzeum moja niunia zwiedzila razem z nami wszystkie muzea ale byla jeszcze w brzuszku ha ha, teraz musimy zaczynac wszystko od nowa:laugh2:

Anetko- Pati powiedzial mama och jakie to cudne ciekawe kiedy moja mala uciezy mnie tym slowem:tak:

u nas juz spokojnie sytuacja opanowana radzimy sobie, dziewczyny czy mialyscie klopoty z kolkami u waszych maluszkow i jesli tak tokiedy sie zaczelo i jak sie obiawia, moja mala czasem sie denerwuje i prezy jak robi kupke i nie wiem czy to juz kolka czy jeszcze nie, dzieki z gory

buziaczki pa

Witam,
Chwlka ciszy,bobas spia.Dzsi w koncu dostarczyli wozek,wiec rano go skladalam,oczywiscie poranny sparec zaliczony,dzieciaki zadowolone zobaczyly kaczuski,labedzie,bylo milo.W pracy juz normalnie,szybko sie przyzyczilam i dni znowu tak szybko uciekaja,3 dni pracy,4 wolne tak moze byc:-) Wczoraj Natalka pierwszy raz jadla jogurt,na pocztaku tak patrzyla i zastanawiala sie co to,ale zaraz szybko otwierala buzie;-) A w niedziele zapomnialam napisac,ze niunka spadla mi z sofy,dobrze,ze nie jest wysoko.Na sekunde wyszlam do drugiergo pokoju i snyszem,bummm,wiec biegne zobaczyc co sie stao,a tam Natka na pododze,lezy na plecach,glowa podniesiona i troszke placze,jak tylko wzielam ja na rece przestala wiec nic starsznego sie nie stalo,ale to byl moment tak trzeba uwazac.A polozylam ja na srodek sofy,szybko sie przeturlala:szok: Och ruchliwa sie robi,ostatnio trenuje wstawanie,pokazalm jej najpierw z ugietych nozek wstawac,potem pozycji siedzacej,lerzacej,szybko lapie.Ale zaczyna sie denerwowac kiedy zabawki sa daleko,ona na brzuszku podparta na raczkach,probuje podniesc pupe,ale jej nie wychodzi i robi lodke:happy:
Ok musze mykac bo slysze mojego szkraba

buzki dla wszystich ciotek:-)

reklama
Witam Mamusie!Ja tylko na chwilke tu zagladam widze ile napisalyscie nie wiem czy kiedys to nadrobie szok! emotikonki mi nie dzialaja wrrrrr My nadal odwiedzamy wszystkich:)Brian przechodzi mega zabkowanie ciagle raczki w buzki strasznie sie slini ile to potrwa??bo tak mi go szkoda rzadkie kupki robi ciagle nie wiem czy to zabkowanie czy zmiana wody lub mleka juz nie wiem sama i wysypke ma ide jutro z nim do lekarza postaram sie tez zaszczepic go na zoltaczke i gruzlice oraz zapalenie opon mozgowych bo jak juz pisalam wczesniej to na zoltaczke i gruzlice w U.K odmowiono mi a na pneumooki mial przyjsc list lecz do tej pory nie przyszedl i taka wkurzona jestem na nich wiec chyba wszytsko w pl zalatwie jesli mi sie uda daj BOZE!Dziewczyny przepraszam was bardzo ze nie moge odpisac wszytskim na wasze posty lecz ja nie mam komputera w domu bo sie zepsul jedynie co to dorywam kompa u rodzinki na chwilke i zagladam do was jak moge wiec zrozumcie mnie.Dlatego narazie nie odpisuje i nie moge wiele przeczytac.Wogole to Brian taki sie zrobil ze nie spuszcza mnie z oka na krok!No i tyle ludzi tyle nowych twarzy biedaczysko czasami nie wie co sie dzieje hehe ale pewnie z czasem przyzwyczaji sie lecz musi to troszke potrwac i tak juz jest o wiele lepiej niz na poczatku:)Mam nadzieje ze wszystkie dzicieciaczki zdrowe i mamusie tez!Nie moge czasami trafic na podrzedne watki ale chyba sie naucze z czasem hehe.Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry