reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej hej

Dzisiaj Simone mial wolne wiec calu dzionek spedzilismy razem ( w koncu!!!) pierwszy spokojny dzien od porodu, na opis porodu prosze poczekac ;)
Miloku po porodzie nie jest najgorzej wszystko zalezy od nastawienia.
A ten Twoj mezus to kochana istota;)
Mamy sie dobrze a Rocco to aniloeczek
Wlasnie poszedl sobie spa a ja nadrabiam I zaraz tez mykam bo potem maraton karmienia nocnego he he he
Maju - nie moge sie doczekac Spokane w poniedzialek - to mi wszystko jeszcze raz opowiesz
Mimo tego ze czytalam he he he
Asiu26 - 3maj sie dzielnie , mam nadzieje ze fryzurka sie udala pani fryzjerce nie na marne tylek ci zdretwial:laugh2: 3mam kciuki za Was, wszystko sie pomyslnie ulozy

reklama
Witam w niedzielny poranek:-)
Jak ja lubie ten dzien,milo polezec dluzej w lozku z mezem i coreczka:-D Mala wstala juz o 6.30,ale u nas w lozku po godzinie zabawy usnela na 2h,szok nigdy rano tyle nie spi,musialo jej byc dobrze w z nami;-) Wczoraj wieczorkiem z mezem milo spedzilismy czas z piwkiem i rozmowach,tak dawno sie nieusmialam:happy: :happy:
Zaraz wybieramy sie na spacer i zakupy spozywcze:-)

Evoska ale Rocco urosl,i jak sie zmienil,wyglada na duzego chlopczyka jest kochaniutki i ma duzo wloskow,a ty moja kochana masz piekna fryzurke,slicznie wygladasz,taka radosna i kobieca;-) Bidulka bez mamy,czlowiek docenia jaka duza role odgrywaj w naszym zyciu,ja bardzo sie ciesze,ze mam swoja przy sobie,nie widzimy sie za czesto,ale wiem,ze zawsze jest:-) Na pewno cie odwiedzi,albo wy polecicie do kraju;-) Na pewno sobie poradzisz jak matka masz to we krwi;-)

Asia26 uroki ciazy ha...!!!!!!!Bole wszedzie i ta opuchlizna,ale juz niedlugo:happy: Wlasnie nie wmawiaj sobie zadnych chorobsk,na pewno wszytsko jest ok

olis w kocu Oliwerek robi kupki,nadrabia co??!!!

maja33 super sobie radzisz,bez niczyjej pomocy,poprostu wspaniale,Jak Martusia podczas pierwszej kapieli,a zoltaczka juz przeszla,a pepuszek odpadl????Och te bole,jak sobie przypomne,ufff nie ma jak siedziec,aby nie bolalo:-)

miloku mulisny maz,romantyk z niego;-) Boze mojego zobaczyc z odkurzaczem,hahaha nigdy;-) Na dodtaek wczoraj cos sie z nim stalo i nie maoge podokurzac,buuu nienawidze syfu na dywanach:dry:

czarnula83 witam na forum,zapisz sie do przychoni,a oni juz wysla list do szpitala,tlumaczasz mozesz miec na kazdej wizycie z polozna oraz przy porodzie nie ma z tym problemu:-)

ok myskam nakarmic mala,moze bede wieczorkiem

hej hej
ale tu cichutko:szok:
pewnie wsyzscy na niedzielnych spacerkach:tak:

a my siadamy zaraz do stolu wcinac niedzielny rosolek:-p

buziaczki

ps zalaczam fotki z dzisiaj
1,2 - mama gotuje maly wariuje
3,4 - tatsa usypia - hmmm calkiem mu to wyszlo
syn usnal a tata jeszcze nie - zazwyczaj na odwrot he he he

GDZIE ZGŁOSIĆ NARODZINY DZIECKA tutaj w Anglii czy w Polsce? chcialabym dla swojego dzieciaczka mam nadzieje ze juz poczetego dac imie angielskie a slyszalam ze w Polsce imiona takie jak Jessika czy Vanessa nie moga byc zapisane. poradzcie cos
Ela

hej!!

Evoska swietne zdjecia ale Rocco jest juz duuuuzy i wszystkiego naj dla niego dzis konczy pierwszy miesiac wow,

Asia- tak to jest z tymi bolami a pozniej jeszcze troche he he, ale nie bedzie zle napewno :tak:

Maxin- zoltaczka jeszcze troszke na buziulce, pierwsza kapiel zniosla dzielnie, pepuszek odpadl przedwczoraj, dzis bylismy na pierwszym spacerku nie liczac oczywiscie wczesniejszych wypadow do szpitala, ale dzis bylo fajnie i rodzinnie he he

Olis- super ze wracasz do pracy pamietam jak ci brakowalo tego super:tak:

Elooo wita napuchnieta Asia grubasia

EVOSKA... gratulacje dla Rocco.Duzo zdrowka i usmiechu w ta mala rocznice.W koncu 1 miesiac konczy sie tylko raz w zyciu.Jeszcze raz gratulaje dla maluszka i rodzinki. :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:
Ps:Rocco rosnie jak na drozdzach

Maxinka-nie ma to jak sobotnio-wieczonie posiedzenia i niedzielna laba.hihih...juz sama nie pamietam jak pifko smakuje....ale na szczescie nie brakuje mi tego.Choc czasem teskno mi do tych szalenczo przetanczonych nocy i miliona mysli na minute;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)....Tak czy siak...ledwo sie ruszam i o dancach moge narazie zapomniec.Twardo i uparcie czekam na swoje dzidzi!!!!!...hihihih

Oj Majcia-ja to mam czasem takie wizje jak to bedzie z tym moim malutkim pepuszkiem...i pierwszy spacerek.Joj...na sam poczatek polskiej zimy..hihihi.Buziaczki dla kruszynki

A u mnie dzis koleja niedzielka.Wybralam sie tylko samochodzikiem na jakies tam male zakupki(jedyna atrakcja) i tak dzionek spedzony na tuptaniu po domciu i kolysaniu Mikolaja...

Pozdrawiam mamusie i ich pociechy.Buziaki

...hihih bole jak bole,ale najgorzej jest u mnie z tym uposledzeniem ogolno-ruchowym...Dziekuje dziewczyny kochaniutkie za pocieszacze.;-) ;-) ;-)

hej
alez bylo fajnie ......................ciezko,bo troszke sie wyszlo sprawy,ale coz warto bylo kaska wpadla i sie popsioczylo jak za dawnych lat....oby czesciej moj szefcio powiedzial ze pamieta o mnie ( nawet przezent na urodziny dostallam)i bedzie dzwonil........oliwier troszke przezyl rozstanie z mama-albo tata nigdy nie byl tyle godzin sam z malym:))))) w skrocie oby wiecej takich niedziel!!!!!!!!!!!!
a co u was kobitki straszna cisza dzis!!!!
pozdrawiam was wszystkie!!!

Evoska rewelacyjne wloski ma twoj Rocco i taka oryginalna urode....jest taka mieszanka was obu, na jednym zdjeciu wyglada jak twoja kopia a juz na nastepnym kopia taty:) zmienia sie zmienia i niesamowicie urosl!!!!

Czarnula nie wiem jak to jest z prawem ale z trgo co zauwazylam to jak tu sie zarejestruje dzieckoi masz ang birth certificate to w urzedzie pol juz tak chyba naie zwracaja uwagi na imie. tak mysle. Nasza corka nazywa sie Hafsa, ale w sumie tato jest Oakistanczykeimem wiec tak czy inaczej mamy prawo nazwania imieniem nie z listy ze tak to nazwe, ale mysle ze nie ma problemu w koncu pol urzad jest postawiony przed faktem dokonanym prawda?

reklama
a ja chcialm powiedziec ze dzis wrocilismy z bardzoi udanej podrozy do redditch kolo birmingham, wczoraj pojechalismy , zostalismy na noc i wrocillismy dzis o 21.00. bylismy u mojej przyjaciolki z mezem. Bylo rewelacyjnie!juz dawno sie tak nie relaksowalam:) no nie mam slow zeby opisac, spalam dzis 2godz tylko bo cala noc gadalysmy, a potem pojechalysmy na zakupy , kupilam sobie perfumki diora, czapeczke la Hafsy, sukieneczke, kosmetyki:) bomba!!!!porobilysmy sesje zdjeciuowa:) nawet mi sie udzielilo, wiec mam fajoskie zdjecia nawet bez hijabu. z hijabem z reszta:) extra bylo:)

Do góry