reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc dziewczyny!!!
ale dziwne to nowe forum uuu...:baffled:
Witam was po przerwie I sorki ze mocno was zaniedbuje ale odkad wrocilam do pracy czasu brakuje na wszystko!!! Dodtakowo jeszcze wrocialam na studia- co prawda jak na razie zajec mam niewiele ale jak dojdzie nauka to juz napewno forum bedzie musialo isc w odtawke az do egzaminow.
No wiec jestem juz w pracy od 2 tyg I wiecie co nie jest az tak zle! Strasznie panikowalam I przezywalam to rozstanie z Maia a w koncu nie taki diabel straszny jak go maluja- przezylysmy to obydwie w miare dobrze. A to wszystko dzieki mojej mamusi- ktora zostaje z Maiunia gdy jestem w pracy - I dzieki temu ja jestem spokojna a Maiunia zadowolona z babcia spedza czas kiedy mnie nie ma. Wrocialam tylko na 4 dni w tyg takze srody mam wolne- tak chcialam bo po prostu wiedzialm ze bede tesknic I bede chciala jak najwiecej czasu poswiecic zeby byc z moim malenkim szczesciem. No a moje szczescie ma juz dwa zabki na dole sie wyzynaja jedynki, chodzi juz w chodziku I za raczki tez lata jak fryga po calej chalupie!! Radosci jest naprawde mnostwo!!! Rowniez jak wracam z pracy to ona tak sie cieszy- przytula sie do mnie przeylepka mala I dlugo nie chce zejsc z raczek:tak: … jescze karmie piersia ale glownie w nocy bo jak jestem w pracy to mala dostaje butle wiec produkcja mi sie troche uszczuplila, mam wrazenie ze niedlugo pokarm mi sie skonczy:-( …no coz liczylam sie z tym ze po powrocie do pracy moze byc cienko z mleczrnia..
Obiecuje wkleic fotki bo cos widze wy dziewczyny sie ociagacie z tym chwaleniem sie swoimi pociechami;-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie stare i nowe forumowiczki I obiecuje czesciej tu zagl;adac! Cmok!
P.s tigger sorry ze nie wyszlo nam spotkanko, moze w ktoras srode jakos sie uporam z czasem I dam znac ok?

reklama
hej!!!

Malvina-swietne fotki Mai śliczna z niej dziewczynka i taka pogodna, wrocilas do pracy, to swietnie i super ze twoia mama Ci pomaga to duza pomoc

a u nas nic nowego pogoda ladna taka jak lubie TERAZ he he,

pzdrawiam serdecznie wszystkich pa pa

Malvina - co do spotkania to nie spiesz sie, widze, ze bardzo zabiegana jestes, ciesze sie, ze w pracy ok i rozstanie z Maja przezylas bezbolesnie.
Ja tez w najblizszym czasie bede miala nielekko bo za trzy tygodnie slub i zwiazany z tym najazd rodziny z Polski. Po prostu daj znac kiedy bedziesz miala czas i ochote:-)

Witam Mamusie!
Cos nasze forum ucichlo:eek:

Malvina sliczne zdjecia coreczki!:-)
Swietnie ze pomaga ci mama.Moja jak zostawala mi po porodzie z malcem to tez bylam spokojna i nie martwilam sie.

Maxin co z toba:confused:jak spedzasz czas w Polsce:confused:

Pozdrawiam i sle ciumaski;-)

reklama
Czesc dziewczyny !!
Malvina super zdjatka Majeczki :-) no i super ze wrocilas do szkoly i do pracy :tak:
Maggusia a co tam u Was???
Arusia a co tam u ciebie czemu sie nie odzywasz???
Ciumaski dla wszystkich :happy2:

Do góry