reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam wszystkie mamusie z UK. Dopiero teraz znalazlam ten watek :-) i barzdzo sie ciesze z tego powodu. My tez mieszkamy w uk, a dokladnie w Londynie. My tzn. tatus, mamusia i nasz synek Patryczek, ktory juz skonczyl pol roczku. Pozdrowionka dla wszystkich :-)

reklama
witam
ja tylko na minutke dac znac ze wszystko wporzadku
nieodzywalam sie tyle czasu bo niemam neta,przeprowadzilismy sie juz do swojego domku i powolutku sie urzadzamy(mam nadzieje ze nie bede tyle czekac na internet co ostatnio)
pozdrawiam was mocno i obiecuje odezwac sie jak tylko bede mogla
pa

Anetka rzeczywiście Emila przyszła na swiat o 3,30 w nocy a Pati?
Wkurzylam sie dzis bo maz znalazl fajne mieszkanie juz sie ucieszylam ze niedlugo sie spotkamy a nie pojechali go ogladac bo mojemu tacie sie nie chcialo po pracy:-(

Witam Mamusie!
Zanim to wszytsko rozszyfruje to tyle mi czasu schodzi ze szok!:baffled:
Normalnie nie moglam sie tu dostac bo tak forum bylo obciazone.Nie przeczytalam jeszcze wszytskich:szok: postow a juz taka godzinka jutro jak bede miec czas odpisze wszytskim o ile stare posty tu jeszcze istnieja.:eek:
Pozdrawiam i sle ciumaski.:-)

OJEJU ale lipa z tym nowym forum :baffled: kompletny niewypal :wściekła/y: tak mi sie wydaje :-D
U nas koszmar nie moge spac, puchne , bola plecy blllleeeee :no: a jeszcze tyle do konca :sick:
Dorcia superek ze u Was wszystko dobrze :-) ale pewnie rece pelne roboty :-p jeszcze z mala rybka to wogole :-)
Majus fajnie ze znowu jestes :-)
Evoska przekichane z tymi remontami :tak: ale pamietaj ze bedziecie juz na swoim :tak: no i uwazaj bo jak mysmy sie wprowadzali to byl dla mnie koszmar z zapachami po malowaniu i znowych mebli :no: przewietrzaj ile sie da :-)
Arus co tam u was ???Beta a jak ty sie miewasz???Maxim a jak tam nasza stokrotka ???
Ivonku super ze dobrze wam bylo w polsce :-) ciezko sie wraca z domu :sick:
Witam *Anetka* i Toolu fajnie ze sie przylaczacie do naszej ekipki :-)

kasiula matula, sylwiasta - ja w Londynie za domek 3 bedroom(+salon i jadalnia), dzielone z rodzina, place 1000£ miesiecznie+rachunki (council tax 120£, woda 15£, z pradem i gazem roznie bywa). Kiedy dzieli sie to na kilka osob nie wychodzi zle. Mieszkanie znalezlismy przez agencje, ktora wziela prowizje w wysokosci tygodniowego czynszu, trzeba tez bylo zaplacic miesieczny depozyt. Szukalismy tez przez ogloszenia, u osob prywatnych, ale tu zalezy na co sie trafi - agencja natomiast musi zapewnic konkretny standard mieszkania, wlasciciel jest zobowiazany do naprawy czy wymiany sprzetu typu pralka, kuchenka, itp. Ogolnie mowiac podpisuje sie konkretna umowe na konkretnych zasadach.

Czesc dziewczyny;-) u nas jest w porzadku, dzisiaj bylysmy na 6-tyg check up-ie i mala ladnie podrosla wazy 5300g:happy:

Izusia mam zapytanko--jak dlugo czekaliscie na mieszkanie z council'u, bo jestem na liscie; mam band C data24.04.06... mam dwoje dzieci 6 lat i 1.5 miesiaca jestemy w jednym pokoju i nic z tego :no: a dodam za mieszkamy za zachodzie-hillingdon-to moja dzielnica

Witam Mamusie!oraz nowe forumowiczki.
Zeby ida Brianowi i taka marudaaaaaa:szok: wszytsko gryzie co zlapie w raczki na dodatek przytula mnie tak mocno ze cala jestem podrapana hehe:eek: ale to i tak slodkie.

Evoska pisalam do ciebie wyzej posty chyba przeoczylas:tak:
Swietnie ze dosc szybko ida wam remonty i ze wszytsko pokupowane.
Juz wiem ze mozna kupic hustaweczke do 18kg bo sobie wypatrzylam ale dzieki ze i ty znlazlas cos bardzo ladne:-) lecz w Mothercare byly tylko do 6 miesiecy dlatego napisalam na zkaupkach ze takie tylko widzialam i stwierdzilam ze tylko takie sa.

Dorcia no ladnie a ty zabiegana pewnie duzo roboty macie.No ale nie ma to jak swoje cztery katy prawda:-)
Napisz nam jak tam malutka prosimy o zdjecia i obiecany opis porodu;-)

Anya czy jak sie miewa Josh?co u ciebie slychac:confused:

Maja swietnie ze znow z nami jestes!:-)

Kallusia zycze ci zebys lepiej sie poczula juz niedlugo i bedziesz miec swoje malenstwo na raczkach:happy: zobaczysz jak zleci.

Ivonek dzieki z a komplementy w imieniu Briana:happy2:Swietnie ze Julcia tak sie pieknie rozwija.

Pozdrawiam was wszytskie i sle ciuamski!
P.S. jesli kogos pominelam to przepraszam ale zamieszanie z tym forum wielkie!:szok:

reklama
hej to prawda z tym forum nie moge sie do niego przyzwyczaic ale chyba nie bedzie tak zle

kalusia- ty mowisz ze jeszcze tak daleko do porodu a mi sie wydaje ze to za tydzien i jakos tak narazie spokojnie podchodze do tematu ale pewnie jak bedzie coraz blizej co bede sie bardziej niecierpliwic, piszesz sie na spotkanko kolejne, bedzie tylko nie wiadomo jeszcze kiedy:-)

dziewczyny zapraszam na watek SPOTKANIE im nas wiecej tym lepiej:-)

pozdrawiam was mocno i ide na spaerek:tak:

Do góry