ZwariowanaSol
Fanka BB :)
@julia2s have mercy - spodnie dla Karoli w sklepie kosztują tyle samo co w sklepie z mundurkami - więc niewielka różnica. Wczoraj przyszło zamówienie i... musiałyśmy jechać do centrum kupić spodnie i do szkoły kupić mniejszy mundurek... kolejne 50 poszło :/ Serio - jak to jest że koszule 36 ma idealne a mundurek ma 34... spodnie na PE ma 28-30 ale spodnie czarne ma 24..... zgłupiałam już całkowicie :/ Na szczęście jakimś cudem szkoła ma mundurki po 25 funtów - marynarki, bo jej poprzednia też miała marynarki - średniej jakości materiał i buliłam 58 za sztukę :/
A w ogóle mój małż spędził pół nocy w szpitalu bo go przedwczoraj w nocy podobno skopałam przez sen i żebra go bolały jak oddychał wczoraj... na wieczór go wygoniłam do szpitala bo zwijał się z bólu.. na szczęście tylko potłuczone A ja mam niestety tak że w stresie strasznie źle śpię i się wiercę/rzucam Coś mi się widzi że zadzwonię dzisiaj do GP i poproszę o coś nasennego bo kiepsko to widzę
A w ogóle mój małż spędził pół nocy w szpitalu bo go przedwczoraj w nocy podobno skopałam przez sen i żebra go bolały jak oddychał wczoraj... na wieczór go wygoniłam do szpitala bo zwijał się z bólu.. na szczęście tylko potłuczone A ja mam niestety tak że w stresie strasznie źle śpię i się wiercę/rzucam Coś mi się widzi że zadzwonię dzisiaj do GP i poproszę o coś nasennego bo kiepsko to widzę