reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Zgadza się. W przedszkolu raz lepiej, raz gorzej. W pon była histeria i z tego wszystkiego zaczęła mnie gryźć I szczypac... zalamalam się. Ost dni tata ja zaprowadzal to takiej histerii nie było, aczkolwiek placz został. Stajemy nie raz na zewnątrz i widzimy przez okno, że ona po naszym wyjściu się uspokaja. Nawet 5 min nie potrzebuje... tula ja te opiekunki i nie rzuca się ani nic, tak więc twierdzimy, że to jest po prostu spowodowane tym, że ona boi się rozłąki. dodam jeszcze, że w niektóre dni ona nie chce stamtąd wychodzić ;)

Cisza się zrobila. Tak ostatnio myslalam o przedszkolu dla mlodego i wychodzi na to, że w tym roku we wrześniu powinnam aplikować o miejsce.. Dobrze mysle? Patrząc, ze urodził się między kwietniem a sierpniem to tak by wypadało.. Jeśli faktycznie, to nie dociera jeszcze do mnie to, że on jest taaaaki duży..

@LILITH o ile wiem to aplikacje sklada sie do konca stycznia roku w ktorym dziecko we wrzesniu idzie do szkoly ale nie wiem jak z wiekiem jest ;)

LILITH skladalam dla córki, żeby poszła od września, ale szczerze powiem, że nie pamiętam jak to jest. Znalazlam gdzieś info chyba na stronie coucil'u. Może tam poszukaj? :)

Witam!Jestem mama mieszkajaca w Londynie.Ostatnio zajelam sie sprzedaza produktow dla bobasow,najpierw ebay a juz niedlugo ruszy sklep internetowy pod nazwa BabysParadise.Sprowadzam prawie wszystko z Polski,sa tam min ciekawe butelki z czujnikiem ciepla lub z wbudowanym pojemnikiem na mleko w proszku,reczniki bambusowe,smoczki do podawania lekarstw,inhalatory,termometry,kocyki MINKY i wiele wiecej.
Jesli sa jakies mamusie zainteresowane,zapraszam na ebay a gdy sklep juz ruszy napewno o tym poinformuje :)
Link do: Mixie Baby Formula-Mixing Baby Bottle with Formula Storage 4oz

Witam. Prawdopodobnie w lipcu wraz z 9-letnim synem przenoszę się do męża do UK. Czytałam, że dziecko do szkoły zapisuje się już w styczniu. Czy będzie z tym w lipcu problem? Wiecie coś na ten temat?

reklama
Do góry