reklama
ZwariowanaSol
Fanka BB :)
majandra - nie ma problemu - składasz online późną aplikację i tyle Jak chcesz to poszukam tego online - tylko napisz do jakiej miejscowości się przenosicie
ZwariowanaSol
Mam pytanie o ten benefit "One Uniwersal Credit" - któraś jest w temacie? Co to jest, z czym to się je i dla kogo to jest? Bo mi inne mamy w szkole proponują żebym o niego się ubiegała.
To jest chyba polaczenie wszystkich benefitow w jeden... jest to dla tych co składają teraz po raz pierwszy o jakiekolwiek dofinansowanie. Jakoś tak, ale pewna nie jestem
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith kciuki zaciśnięte daj znać po badaniach co i jak
ZwariowanaSol
Zaciskam mocno - ale wszystko będzie ok
Ja dzisiaj na cyto byłam... ok, różni się od tego w PL Teraz czekam na wyniki. Jutro muszę zadzwonić do przychodni - umówić badanie "od tyłka strony" - hemoroidy to upierdliwa rzecz, a tu mają do nich bardzo dziwne podejście :/ i do szpitala na usg bo chyba "zgubiłam" Mirene XD ablo same sznurki zgubiłam - nie wiem
Ja dzisiaj na cyto byłam... ok, różni się od tego w PL Teraz czekam na wyniki. Jutro muszę zadzwonić do przychodni - umówić badanie "od tyłka strony" - hemoroidy to upierdliwa rzecz, a tu mają do nich bardzo dziwne podejście :/ i do szpitala na usg bo chyba "zgubiłam" Mirene XD ablo same sznurki zgubiłam - nie wiem
reklama
Lobuz nie dał się zmierzyć a to juz 13+4. Zaproponowali potrójny test ale on jest do niczego. Lekarka załatwiła powtórkę na wtorek przed wizytą z nią.
Emocjonalnie mnie to wykonczylo od 11 do 16 czas niepewności i płacz..
Ty jeszcze nie urodzilas?? Właśnie widzę, że 42 tc leci.
Jak się czujesz??
Emocjonalnie mnie to wykonczylo od 11 do 16 czas niepewności i płacz..
Ty jeszcze nie urodzilas?? Właśnie widzę, że 42 tc leci.
Jak się czujesz??
Podziel się: