No, a co myslalas ? sa drozsze.., taki przyklad podalam. W Polsce to stać ludzi jak oboje pracują.. Tutaj tylko bogaci , albo stypendysci. Dla większości pozostają panstwowe i jak mówiłam nabór zaczyna sie od reception Class( zerówka ) trzeba podanie złożyć na jakieś 6 mies przed , możesz sie zapytać w councilu albo w szkole o dokładne daty.
reklama
Stypendia to dla utalentowanych, tzn bardzo dobrze sie uczących, a pożyczki studenckie to inna sprawa
no wlasnie na stypendium liczymy , pozyczke moze uda mu sie uniknac
Mi polzna mowila, ze w nocy max 4 godziny odstepu. Ja okurat Nadii nie budzilam Bo sama wstawala. My uziemione... Nadia jakiegos wirusa zlapala I od piniedzialku wieczorem ciagle wymiotuje. Jesc nie chce, za to pic wola ciagle, tyle, ze co wypije to zwroci zaraz. Wczoraj wypila ok 3l wody przez caly dzien, ja myslec, ze musi miec duza temperature wewnatrz skoro ciagle wola pic. Bylismy u lekarza, no ale samo przejdzie...
Trusia77
Fanka BB :)
Mi połoxna mówila że max 6g
Karolina1987W
Dzien dobry Milego dzionka zycze
Wojniczanka_24
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie. Powiedzcie mi jak tu jest ze szczepionką na gruźlicę? Moja Magda ma 5 miesięcy. U kogo ją załatwić i jak to wygląda.?
reklama
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie. Powiedzcie mi jak tu jest ze szczepionką na gruźlicę? Moja Magda ma 5 miesięcy. U kogo ją załatwić i jak to wygląda.?
gruzlica juz nie wystepuje tak jak kiedys. przemysl sobie pocztyaj o powiklaniach itd. a jak zdecydujesz sie zaszczepic to zglos to doswojej health visitor i ona skieruje cie do centrum szczepien na ogol jest w kazdym miescie, szczepic mozna kiedy chcesz i za darmo
Podziel się: