reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

No, a co myslalas ?:) sa drozsze.., taki przyklad podalam. W Polsce to stać ludzi jak oboje pracują.. Tutaj tylko bogaci , albo stypendysci. Dla większości pozostają panstwowe i jak mówiłam nabór zaczyna sie od reception Class( zerówka ) trzeba podanie złożyć na jakieś 6 mies przed , możesz sie zapytać w councilu albo w szkole o dokładne daty.

reklama
Szczerze to w ogole nad tym nie myślałam bo wiem ze i tak mnie nie stać. Syn na studia chce isc i już spać nie mogę bo to ok 9 tys rocznie. Wiem ze mozna stypendia załatwiać ale nie orientowalam się jeszcze.

Mi polzna mowila, ze w nocy max 4 godziny odstepu. Ja okurat Nadii nie budzilam Bo sama wstawala. My uziemione... Nadia jakiegos wirusa zlapala I od piniedzialku wieczorem ciagle wymiotuje. Jesc nie chce, za to pic wola ciagle, tyle, ze co wypije to zwroci zaraz. Wczoraj wypila ok 3l wody przez caly dzien, ja myslec, ze musi miec duza temperature wewnatrz skoro ciagle wola pic. Bylismy u lekarza, no ale samo przejdzie...

Jak widac co polozna to inna opinia. Nadia ostatnio wirusa zlapala. Biegunka, wymioty, goraczka I jakas okropna wyspka. Tydzien czasu bidulke trzymalo, ale juz jest dobrze.

reklama
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie. Powiedzcie mi jak tu jest ze szczepionką na gruźlicę? Moja Magda ma 5 miesięcy. U kogo ją załatwić i jak to wygląda.?

gruzlica juz nie wystepuje tak jak kiedys. przemysl sobie pocztyaj o powiklaniach itd. a jak zdecydujesz sie zaszczepic to zglos to doswojej health visitor i ona skieruje cie do centrum szczepien na ogol jest w kazdym miescie, szczepic mozna kiedy chcesz i za darmo

Do góry