No, tak kazdy mowi za siebie , niektore dziewczyny mieszkaja pewnie w Londynie, maja styczność z różnymi nacjami. Myslisz , ze powinnam zapisać ich do przychodni i przyjmą za darmo, nawet jak rodzice nie są ubezpieczeni w ZUS ?
reklama
Ja tylko powtarzam co mi pielęgniarka w recepcji powiedziała. Niby jak ma pesel to i leczenie za darmo bo każde dzeickor w pl ma leczenie do pełnoletności darmowe a nasze dzieci sa Polakami. My się nie zrzeklismy obywatelstwa. Ale ja wyrobilam moim w razie w te niebieskie karty bo przepis przepisem a tam
każdy łaskę robi
każdy łaskę robi
basik77
Fanka BB :)
Witam mam do sprzedania 3 opakowania Luteiny i 2 opakowania DuphastonuZobacz załącznik 620115Zobacz załącznik 620116
Karolina1987W
Witam po Świetach
Wiecie jak to jest z maternity allowance jak sie zajdzie w kolejna ciaze przed zakonczeniem swiadczenia?
Wiecie jak to jest z maternity allowance jak sie zajdzie w kolejna ciaze przed zakonczeniem swiadczenia?
Witam, szukam mam z kilkeel, newry lub okolic (irlandia północna). Mam 8 miesieczną córeczkę. Mieszkam tu od miesiąca i narazie nie mam żadnych znajomych a miło było by kogoś poznać... predzej mieszkałam 2 lata w Chester. pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś się odezwie
reklama
Trusia77
Cicho bo się odsypia w walne chwile
Podziel się: