reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Jak dla mnie to w Anglii teraz bedzie najfajniejszy okres -Okres Świateczny:-) Ja tu przyjechalam w maju 2007 ale dopiero na swieta mi sie tu zaczelo podobac i to byl wlasnie przelom. Domy ustrojone, sklepy, wystawy, kolednicy w miescie... ahhhh rozmarzyłam sie:) Tym bardziej jak ktos ma dzieciaki to jest wieksza frajda. Moze sie poszczesci i bedzie nawet snieg:)

reklama
Agnieszka wesolo i glosno:D

Karolina juz sklepy swiatecznie wygladaja:)
Ja uwielbism swieta a w tym roku to Pl przyjezdza do nas bo im latwiej niz nam:D:p

Poziomki ale Wam fajnie, do nas nikt nie przyjezdza bo tesc musi pracowac, a ja bede w 30tyg, samolotu sie boje a autem za daleko. Zostaje nam swietowanie we dwoje:) Nie moge sie doczekac strojenia domu, musimy tylko kupic choinke bo poprzednia sie hmmm rozsypala hehehe. Łazilismy dzis po miescie a ja juz chcialam prezenty kupowac:-D

Karolina czekacie na piereszego dzidziusia?
Za tok bedziecie mieli cudowme swieta;) Spodziewamy sie tylko mojej mamy i siostry,z nasza 7 ciezko gdzies sie ruszyc haha.
My tez juz dzisiaj ogladalusmy zabawki dla dzieciakow ale jeszcze za wczesnie.
Choinke tez musimy kupic i wszystkie ozdoby:)

Tak na pierwszego czekamy:) Jak sobie pomysle, ze za rok maluszek bedzie mial na swieta 10miesiecy to az mnie sciska z radosci. Ostatnio tak sie z tesciowa rozmarzylam, zaczela opowiadac np jak moj maz byl malutki to nigdy nic nie zbroil a ja jej powiedzialam, ze jak przyjedziemy na swieta z maluszkiem to zastawe swiateczna jej sciagnie i choinke przewroci, a ona... przerazona hehehe
:-):tak:
U mnie w domu zawsze bylo wesolo na swieta ( 8dzieci:szok::-)) teraz juz wszyscy wyszli z domu. a jak jedziemy do meza to smutasne te swieta bo sami dorosli i wszystko takie sztuczne.

Poziomki u Was tez pewnie wesolo na swieta, tu ktos placze, tu ktos krzyczy inny sie smieje:D:D:D ach te dzieciaczki:-)

U nas tylko my mamy male dzieciaki ale za to cala ekipe:)
Smiac sie chce jak sie stroja i pokaxuja wszystkim jak pieknie wygladaja:))
Ja mam fisia na punkcie swiat ,musza byc takie prawdziwe z dobrym domowym jedzeniem,bialym obrusem i duza choinka:D

Ukradne gdzies gałazke swierku i bedzie pachnialo:-) wlasnie dowiedzialam sie na lutowym wątku, ze dzis jest Dzien Gry Wstepnej hehehe. Czego to ludzie nie wymysla, zeby pobroic hehe. Lece jakis film wlacze i kolacje zrobie. Dobranoc:)

reklama
Do góry