reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ja wczesniej prasowalam tylko jak wychodzilismy gdzies, a teraz jak siedze w domu to maz sie upomnial o prasowanie koszulek hehe Poprasowalam mu wszystko co mial w szafie i juz mam spokoj:D

reklama
Ja tam już nie prasuje nie mam czasu. Na wielkie wyjścia.
Co do nauki języka to akurat tutaj nie musialam nic załatwić bo się nauczyłam innym sposobem ale z tego co sie dowiadywalam na inne kursy nie robia szkoly dla matek i dzieci. Dlatego ja chodzę na play grupy mam styczność z jezykiem a corka z dziećmi . Dwa w jednym ale żebym sie tam uczyła to nie...
U nas dziś bylo słońce i ciepło :-D

Cześć Dziewczyny czy można do Was dołączyć? Jestem w uk dwa tyg i na razie nie wiem co mam ze soba zrobic moze wy mi cos poradzicie i podniesiecie na duchu? Nie znam tu nikogo a przeboje mielismy przez te dwa tyg takie ze juz chcialam wracac do pl.
Pozdrawiam i licze ze przyjmiecie mnie do waszego grona :-)

Witam Mamusie w sobotni poranek z kubkiem kawy z mlekiem ;-);-)

Witam nowa mamusie milo nam rozgosc sie :-)i pisz duzo :-D

Napisz cos o sobie wiecej widze duzo suwaczkow mammusia bogata w dzieci jestes ;-)super gratuluje i podziwiam ;-):-)

Jezeli chodzi o prasowanie to ja nie mam czasu :zawstydzona/y:wstyd ale prasuje jak potrzeba :szok::-Dpracowanie i sprzatanie domu plus ciaza wykancza mnie :baffled::szok::-( moze jak bede na macierzynskim :cool:

Pozdrawiam :-)i zycze milego dnia.

Mieszkamy w Birmingham,urzadzamy sie zalatwiamy szkoly papierki itd...:)
Obecnie nie pracuje, usiluje ogarnac chate i dzieciaki hahaha
Wczesniej pol roku mieszkalismy w Danii ale nie bardzo nam sie podobalo:/
Jak macie jakies pytania to piszcie.
Pisze z tel wiec nie widze Waszych suwaczkow niestety:(
Buzka

reklama
Dzięki za mile powitanie. :-)

Jestem mężatką od lipca tego roku, na codzien siedzę w domu z synkiem i troszke sie nudzimy. Staramy sie o druga dzidzie i licze ze szybo sie uda zaciążyć ;) Maz jest w Liverpoolu juz kilka miesięcy bardzo chcial zebysy przylecieli do niego i tak tez sie stalo ale ja sie tu na razie jakos nie czuje nie wiem dlaczego nie umiem tego wytłumaczyć.

Poziomka A ja ty sie czujesz w uk?

Do góry