reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Karolina za 20 funtów juz kupisz żywa choinka. Nie są takie drogie.
My w tym roku jakąś mała bedziemy mieli zeby dziecka nie kusilo...
Ja widzialam za 20f ale takie malutkie w doniczce:/ Widzialas gdzies wieksze?:-)
Karolina1987W
Fanka BB :)
to zapytaj prosze Z checia bym postawila zywa choinke, szukalam na necie ale ceny maja z kosmosu:/
cześć laseczki ruszyło jak z kopyta;p he he
ja po dwóch antybiotykach ale coś czuję ze na tym się nie skończy
nie nawidzę anginy!!!!!!!!!! sama sobięwyrwę te migdały niedługo!!!! znów mnie pobolewa gardło lekko I robią sie malutki punkciki ropne przepłukuje rumiankiem ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.........
Jak dobrze podzie to już niebawem moje szyciowe dzieła znajdą sie w Londyńskim sklepie!!!!!!!!!!! trzymajcie kciuki a tymczasem zapraszam was do polubienia stronki mojej( kto jeszcze nie polubił) I do zakupów żecz jasna!!!!
https://www.facebook.com/pages/Handmade-For-You/654501181235326
Pozimoki hej ho hoooooooooo mamuska gdzie cię do uk wywiało???? widzę ze dorobiłaś sie jeszcze jednego karaluszka małego he he he Gratki!!!!!!!!!!!
Mamusia blaneczki I jak ta po wizycie w tej prywatnej klinice u polskiej ginekolog???
u nas też żywa choinka I w tym roku już nie mogę sie doczekać tych cudownych zapachów!!!!!!!!!!
ja po dwóch antybiotykach ale coś czuję ze na tym się nie skończy
nie nawidzę anginy!!!!!!!!!! sama sobięwyrwę te migdały niedługo!!!! znów mnie pobolewa gardło lekko I robią sie malutki punkciki ropne przepłukuje rumiankiem ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.........
Jak dobrze podzie to już niebawem moje szyciowe dzieła znajdą sie w Londyńskim sklepie!!!!!!!!!!! trzymajcie kciuki a tymczasem zapraszam was do polubienia stronki mojej( kto jeszcze nie polubił) I do zakupów żecz jasna!!!!
https://www.facebook.com/pages/Handmade-For-You/654501181235326
Pozimoki hej ho hoooooooooo mamuska gdzie cię do uk wywiało???? widzę ze dorobiłaś sie jeszcze jednego karaluszka małego he he he Gratki!!!!!!!!!!!
Mamusia blaneczki I jak ta po wizycie w tej prywatnej klinice u polskiej ginekolog???
u nas też żywa choinka I w tym roku już nie mogę sie doczekać tych cudownych zapachów!!!!!!!!!!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Pinka ZDROWKA!!!
Mnie tak "wieje" po swiecie ostatnio
Dostalismy takiego bonusika na koniec zeby nie bylo oczywiscie dziewczynka
Co tam u Ciebie?
Mnie tak "wieje" po swiecie ostatnio
Dostalismy takiego bonusika na koniec zeby nie bylo oczywiscie dziewczynka
Co tam u Ciebie?
no własnie widzę ze kolejna Dama ten twój mąz ma przekichane ha ha ha tyle bab w domu;-))) a u mnie pomalutku nadal w uk teraz rozkrecam powoli biznesik z szyciem bo jedna pasja to zdecydowanie za mało;p jak masz fb to zapraszam do polubienia linka w poprzednim poscie;-) sobie zerkniesz co ja tam tworzę wtedy kiedy każdy myśli że odpoczywam;p
na marcówkach 2011 tak się jakoś dziwnie zrobiło I juz tam nie piszę czasami tu zaglądam;p
na marcówkach 2011 tak się jakoś dziwnie zrobiło I juz tam nie piszę czasami tu zaglądam;p
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Na pewno zajrze tylko jak bede miala chwile
Tobie cos przybylo(nie widze suwaczkow w tel)??
Maz nie nazeka ma co chcial holahaha
Mnie na marcowkach wieki nie bylo bo wypadlam a potem juz ciezko bylo wrocic:/
Tobie cos przybylo(nie widze suwaczkow w tel)??
Maz nie nazeka ma co chcial holahaha
Mnie na marcowkach wieki nie bylo bo wypadlam a potem juz ciezko bylo wrocic:/
nie nie kochana mnie nic nie przybyło I mam nadzieję że juz nie przybędzie dwójka terrorystów w zupełności mi wystarczy a pozaty za chwilę 32 latka stuknie I szczerze mówiąc nie mam juz siły na kolejną ciąże itp... osttania była dość wyczerpująca I niefajna wiec zniechęcona jestem totalnie....a dwa to I tak planowalismy tylko dwójkę wiec wiesz..............
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
My tez zakonczylismy produkcje Pora je odchowac i zajac sie troche soba
Msm nadzieje ze rozkrecisz biznesik szybko&&&&
Msm nadzieje ze rozkrecisz biznesik szybko&&&&
Podziel się: