reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
cześć laseczki ruszyło jak z kopyta;p he he
ja po dwóch antybiotykach ale coś czuję ze na tym się nie skończy

:sorry: nie nawidzę anginy!!!!!!!!!! sama sobięwyrwę te migdały niedługo!!!! znów mnie pobolewa gardło lekko I robią sie malutki punkciki ropne :wściekła/y:przepłukuje rumiankiem ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.........

Jak dobrze podzie to już niebawem moje szyciowe dzieła znajdą sie w Londyńskim sklepie!!!!!!!!!!! trzymajcie kciuki a tymczasem zapraszam was do polubienia stronki mojej( kto jeszcze nie polubił) I do zakupów żecz jasna!!!!

https://www.facebook.com/pages/Handmade-For-You/654501181235326

Pozimoki hej ho hoooooooooo mamuska gdzie cię do uk wywiało???? widzę ze dorobiłaś sie jeszcze jednego karaluszka małego he he he Gratki!!!!!!!!!!!

Mamusia blaneczki I jak ta po wizycie w tej prywatnej klinice u polskiej ginekolog???

u nas też żywa choinka I w tym roku już nie mogę sie doczekać tych cudownych zapachów!!!!!!!!!!

no własnie widzę ze kolejna Dama ten twój mąz ma przekichane ha ha ha tyle bab w domu;-))) :-D:tak: a u mnie pomalutku nadal w uk teraz rozkrecam powoli biznesik z szyciem bo jedna pasja to zdecydowanie za mało;p jak masz fb to zapraszam do polubienia linka w poprzednim poscie;-) sobie zerkniesz co ja tam tworzę wtedy kiedy każdy myśli że odpoczywam;p

na marcówkach 2011 tak się jakoś dziwnie zrobiło I juz tam nie piszę czasami tu zaglądam;p

Na pewno zajrze tylko jak bede miala chwile:)
Tobie cos przybylo(nie widze suwaczkow w tel)??
Maz nie nazeka ma co chcial holahaha
Mnie na marcowkach wieki nie bylo bo wypadlam a potem juz ciezko bylo wrocic:/

nie nie kochana mnie nic nie przybyło I mam nadzieję że juz nie przybędzie dwójka terrorystów w zupełności mi wystarczy a pozaty za chwilę 32 latka stuknie I szczerze mówiąc nie mam juz siły na kolejną ciąże itp... osttania była dość wyczerpująca I niefajna wiec zniechęcona jestem totalnie....a dwa to I tak planowalismy tylko dwójkę wiec wiesz..............

reklama
Do góry