Kopka moze jeszcze zapytaj w banku ze chcesz aby wyslali ci listem secure albo registered i ze zaplacisz ,wtedy odbierzesz tylko z podpisem.Nie wiem tylko czy mozna tak u nich.Tez tak kiedys mialam ale doszla mi za 2 razem.
Verita ja tez placiam za sprawdzenie bo jak nie jestes pewna to moze lepiej ale z ta metryka to tez chcieli od kolezanki mojej.Ale p60 misisz wyslac.Szkoda ze nie powiedziaalas ze rozmawialas z biurem paszportowym i ze kazali ci wyslac .Napewno beda wolac bo nie mamy brytyjskiego pochodzenia.No chyba ze twoja polowka ma.to wtedy nie koniecznie,.Ja wlozylam wszytko,p60,rezydenta ,pozwolenie na prace.naszuch metryk nie b o wcale nie trzeba.nasze dokumenty.wyslalam swoj nie wazny paszport juz i nic nie powiedzieli.ja placilam za sprawdzenie 11f chyba,nie pamietam juz,49f za paszport a teraz kosztuje 47f.plus przesylka secure zeby dokumenty mi przyszly ok70 f chyba bylo razem
Zadne z nas nie ma , oboje polacy do tego ja nie mam zadnego dokumentu, bo i paszport i dowod mi sie skonczyl i czekam na zrobienie a stary mi zabrali. Chyba ze stary dowod im dam. Ta cholera w okienku mi oddala wszystkie p-iles ze nie potrzeba po prostu teraz ide na inna poczte lub jak ona bedzie to udam ze dziecko marudzi i kogos przepuszcze. Na razie czekam na akt urodzenia bo nie mam tutaj