reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Witajcie dziewczyny
moze sie dolacze???
dziewczyny moze Wy wiecie gdzie mozna kupic ,,wklad,, tzn to przescieradelko do koszyka dla maluszka do 3msckupilam koszyk ale niestety te przescieradelko jest sprane a nie wiedzialam ze bede miala problem z dokonaniem zakupu tego . pozdrawiam dziekuje za pomoc
karaluszek chodzi Ci o ta mate do kolyski? bo nie bardzo wiem o jakim koszyku piszesz
Chodzi Ci o prześcieradełko do mosses basket? Ebay przyjacielem Twoim jest:moses basket sheets | eBay
karaluszek81
Zaangażowana w BB
kobietki chodzi mi o to: na tym zdjeciu jest to koloru seledynowego Moses Basket with Leaf Green Liner, Canopy, Mattress, 4 x Fitted Sheets & Stand | eBay
nie umialam okreslic sie przepraszam
nie umialam okreslic sie przepraszam
karaluszek81
Zaangażowana w BB
Kopka nie dostalam tego materialu do koszyka i nie wiem gdzie szukac :-(
Witam, czy jest tu jakaś dobra mama, ktora jest w stanie odpowiedziec mi na pytanie czy od ustawowego SMP w kwocie 135 funtow jest odejmowany podatek? i jesli tak to ile wynosi tygodniowka na rękę. Byłabym bardzo wdzieczna bo ciekawosc mnie zabija skonczylam 6 tyg 90% pensji i kolejna dostane w piatek ale wlasnie ta mniejsza!! z góry dziekuje!
karaluszek81
Zaangażowana w BB
Witam, czy jest tu jakaś dobra mama, ktora jest w stanie odpowiedziec mi na pytanie czy od ustawowego SMP w kwocie 135 funtow jest odejmowany podatek? i jesli tak to ile wynosi tygodniowka na rękę. Byłabym bardzo wdzieczna bo ciekawosc mnie zabija skonczylam 6 tyg 90% pensji i kolejna dostane w piatek ale wlasnie ta mniejsza!! z góry dziekuje!
nie wiem czy dobrze zrozumialam ale z tego co sie orientuje to do kwoty 125f nie jest pobierany podatek od pensji (tak bylo w zeszlym roku a teraz niestety nie jestem w temacie )
to nie pensja, w tym roku tygodniowka na urlopie macierzynskim wynosi 134 funtow z kawałkiem, prawie 135 i zastanawiam sie wlasnie czy mi jeszcze od tego podatek zabiora!
reklama
karaluszek81
Zaangażowana w BB
Anetucha03widze ze tez jestes na maciezynskim , jezeli masz przez JC to oni placa co 2 tyg. i laczna kwota jest 270f co 2 tyg. ale nie widze zeby zabierali z tego podatek
Podziel się: