reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
dziewczyny jaki zel na zabkowanie stosujecie lub stosowalyscie u swoich pociech? do tej pory mialam zel boboten kupowany w Polsce,ale teraz nie ma mi kto przywiezc wiec myslalam,zeby tutaj jakies kupic,tylko nie wiem jaki jest dobry.

ale tu cisza....
dziewczyny co jest potrzebne do tornistra, bo mój dzieciak idzie teraz do szkoły?czy maja wszystko w szkołach co dzieci muszą przynosić ze soba np. nie wiem długopisy itp.

ale tu cisza....
dziewczyny co jest potrzebne do tornistra, bo mój dzieciak idzie teraz do szkoły?czy maja wszystko w szkołach co dzieci muszą przynosić ze soba np. nie wiem długopisy itp.

Kanapki? A tak naprade to moj otrzebowal dlugopisu , olowka i to wszystko. Dzieci z jego klasy nic nie mialy to dali im tronister, piornik i wszystkie przybory.To jest edukacja :-D

reklama
ja już kupiłam tornister i wszystko inne:tak: więc za darmo nic nie dostanę:-D no właśnie obiadów mu narazie nie wykupię bo chyba nie będzie jadł chyba że te w piątek bo wtedy fish & chips:-)
czyli w jakiś piórnik długopis i ołówek go zaopatrzę

Do góry