reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Phoebe tez lubi mowic nie jesli jest cos do jedzenia czego nie lubi, no hi jak kogos widzi to wola.

reklama
Czesc,

jestem mama 2ki chlopcow. Kiedys bywalam tu na forum pod innym nikiem ale niestety musialam zakonczyc tamten rozdzial w swoim zyciu (Pandorka mnie zna takze wie ze ja oszustem zadnym nie jestem :-D )

Pisze do was w 2och sprawach. Nie wiem czy ktos to wogole przeczyta i pomysli nad tym, ale co tam warto sprobowac ;)

Jestem przedstawicielem firmy MetLife http://www.metlife.co.uk i chcialabym zaoferowac wam spotkanie ze mna gdzie moglibysmy omowic kwestie ubezpieczenia dla was, waszej calej rodziny i waszych pociech. To oni jednak w naszych zyciach sa najwazniejsi.
O TYCH sprawach nie rozmawia sie czesto a decyzje co do ubezpieczenia podejmuje sie 2 moze 3 razy w calym zyciu. Wazne zeby chodz raz zrobic to rozsadnie i zeby owa opcja spelniala wszystkie wasze oczekiwania. Bez malych druczkow czy niedomowien. Mozemy razem przejzec co juz macie wziete dla ochrony swojej rodziny i czy jest moze cos w czym ja moglabym pomoc.
Nasza firma w jednym z ubezpieczen ochrania wasze dziecko. Gdy podczas wspolnej zabawy na placu zabaw wasze dziecko sobie cos zlamie jest objete ubezpieczeniem czego banki i inne firmy ubezpieczeniowe nie robia. Gdy trafi do szpitala z powodu chorby lub wysokiej goraczki rowniez jest objete i za kazde 24h pobytu zostanie wam wyplacone.
Jeszcze dlugo moglabym wymieniac. Ale nie chce. Chce sie z wami spotkac i zrobic to na spokojnie w zaciszu waszego domu. W momencie ktory wam bedzie odpowiadal.
Mamy jeszcze szeroka game ubezpieczenien dla was samych. Wejdzcie na strone a tam dowiecie sie blizej.

Jezeli by ktos z was byl zainteresowany spotkaniem ze mna prosze o kontakt.

2ga rzecza o ktorej chcialam wam powiedziec jest to ze firma poszukuje jeszcze setki nowych konsultantow i przedstawicieli. Pracujecie z domu, w godzinach jakie wam pasuja takze naprawde latwo polaczyc wychowanie dzieci z satysfakcjonujaca i MEGA dobrze platna praca!

Wszystkiego Dobrego Kochani!:-D

Hej :)
Dawno mnie tu nie bylo:)
Cholera ale paskudna pogoda na zewnatrz a ja mam urlop...Do tego maly pochorowal sie bierze antybiotyk i jakies sterydy.Trzy swiaty mam z nim , nie chce za cholere polykac tych lekow ,o sterydach juz nie ma mowy-jak wypije to zwymiotuje;p macie jakies pomysly ,sposoby jak dziecku podawac lek?
pozdrawiam wszystkie mamy i milego dnia zycze:)

Zmienlismy dom, juz prawie wszystko zrobione zostalo tylko pare dupereli do wykonczenia. Phobe rosnie, mowi malo : mama, daj ,zuzia, olivia, krolik- rabbit, zoya i pare innych. Tatus nie pocieszony bo wyraz tata nie przechodzi jej przez usta. A co najwazniejsze dla mnie zrzucilam 16kg i prawie jestem zadowolona, przydaloby sie jeszcze ze 4-5kg ale ciezko idzie teraz.

Gratuluje:-)ja bym chciala zzucic tylko oponke z przodu:dry:

Czy w ogole ktos tu zaglada jeszcze??niegdzie mam nie ma:baffled:

Witam, lata świetlne mnie tu nie było....ale staram sie to nadrobić:) trochę zmian u nas, przeprowadzka do innego domku, druga dzidzia w drodze :-) tak więc sie dzieje, dziś właśnie pierwsze usg miałam i wszystko ok, następne we wrześniu.
Postaram sie jakoś częściej wpadac choć przed praca zawsze coś do zrobienia a po pracy jestem wykończona, może w weekendy ponadrabiam:) buziaki :*

Kochane Mamuski :-)

Powstal nowy watek Mamy z Bath, Bristol i okolic, ktory ma na celu zalozenie silnej bandy z Walii oraz South West. Na pewno jest tam wiele fajnych Mam, ktore serdecznie razem z Pinka25 zapraszamy :-)

Witam, czy mogę dołączyć?
Co prawda jeszcze nie jestem na wyspach, ale wybieram się już na stałe do męża 6 września.
Także również będę zamieszkiwała w UK.
Dokładnie jedziemy do Manchesteru, bo tam mieszka tata maluszków.

I ja się witam :-)
też jeszcze nie jestem na wyspach ale koniec / początek roku powinnam już być z maluszkiem :-)
a wybieramy się do Bournemouth :-)
więc prosimy o gorące przywitanie na forum hihihi ;-)

reklama
do tej pory udzielałam się na wątku "ciężarne na wyspach" mam nadzieję że przyjmiecie mnie tu do swojego grona:tak: jest tyle polskich mam na wyspach, ale np. na wątku mamy z maidstone nie ma prawie nikogo:no:

Do góry