reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

kwiateczek- jedz sliwki suszone- mi bardzo pomagały no i ciemne pieczywo koniecznie!!!!

Irka- no tak jak laski ci się wyszaleją to pewnie padaja jak muchy ha ha ha
Kamila- szczęściara!!!!!!!!!!! nie dośc ze taniej to jeszcze na bank zdasz :-p podeślij kuzyna do mnie co???? moze uda mi sie zdac za pierwszym razem ha ha ha

Silene- o to tez juz masz małą gromadeczkę w domku he he wspolczuje poronień:-( i trzymam kciuki zeby tym razem finał był szczęsliwy:tak:

a ja młodemu obciełam tą końską grzywkę:-D

reklama
Hej laseczki,

My jeszcze w PL ale w piatek juz wracamy. Nie wiem czemu ale jakos czarno widze ta nasza podroz. Hmmmm

Mam pytanko.... Julian rzuca sie lub prezy, albo podkurcza nozki gdy chce prykac....ale zdaza sie to tylko w nocy. za tym idzie mniej spokojny sen bo sie wybudza zanim sobie pryknie. Czasem pokwili ale nie placze, ale czasem trudno mi jest go utrzymac w nocy tak sie wywija... Nie wiem czy mozna temu jakos zaradzic ????????? On ma tak od poczatku i mu to nie przechodzi :-( cwiczymy brzuszek, dawalam na brzuszek w nocy przerozne kropelki ale to nic nie pomaga...:-(. jakies rady?????

Witam wieczornie

Izka - no ja debiutuje w jezdzie samochodem ha ha ha a na egzamin pwniepo nowym roku sie zapisze....

Gosia- nie wiem co ci poradzić bo u nas czegoś takiego nie było...

a mój młody męszczyzna dziś mnie znów zaskoczył i 2 razy wstał trzymając sie sofy na nóżki....rany on pedzie jak oszalały w niecałe 2 miesiące nauczył sie siedzieć raczkować i stać.......a było tak cudnie :-D:-D teraz to juz na bank nic nie zrobie...........

ja jeszcze siedzę bo czekam na koniec licytacji na ebay juz nie wyrabiam na ciuchy dla małego teraz rozmiar 80 jest mu juz dobry na styk;-) i kupuje uzywki ale bdb tanie wiec nie jest zle...

czytalam cos o probiotykach na to prykanie...

PINKA - wyobraz sobie ze moj JULEK nosi ciuchy 80 i ma na styk !!!!!!! Az zaczynam sie martwic...

to dopier masz chlopine he he ale polskie czy angielskie 80??? bo te angielskie są zanizone......

my juz po wazeniu młody ma 9,5 kg i 72,5 cm wzrostu teraz juz mniej tyje bo widomo ciagle w ruchy juz nie lezy plackiem ale to dobrze nie chce miec grubasa he he

pogoda cudna leje i leje bilety do polski na prom kupione teraz tylko opony zimowe trzeba kupic i mozemy śmigac na swieta ....własnie jestem na etapie wybierania młodemu stroju na chrzest:-p

Silene witaj:-)

No wlasnie,ciekawe jak Igasia

Kwiateczek a pijesz duzo wody?Albo probowalas jakimis innymi sposobami pozbyc sie tych zaparc?Podobno powinno sie tez jesc duzo blonnika

Irka korzystaj poki mozesz bo tu z pogoda nigdy nie wiadomo.u nas juz bardzo dawno w dzien nie padalo na szczescie ale wiem ze jak sie rozpada w koncu to z tydzien bedzie bez przerwy

gadalysmy o prawku ostatnio i wczoraj wyobrazcie sobie spotkalam mojego kuzyna ktorego jeszcze przed wyjazdem do uk nie widzialam z kilka lat i co sie dowiaduje-on wlasnie jakis kurs konczy i bedzie instruktorem nauki jazdy,wiec oczywiscie ja moge miec u niego jazdy taniej:-)

To masz dobrze,korzystaj wiec jesli bedzie taniej:tak:

Dzień Doberek:-)
kamilalopez,kwiateczek,PINKA dzięki za powitanie:-):-):-)

Mieszkamy w New Brighton(North West),mamy już trójkę dzieciaczków od jakiegoś czasu staramy się o kolejne.Chociaż ciężko się otrząsnąć po dwukrotnej stracie to nadal mimo strachu mamy nadzieję,że się nam uda.
Po ostatnim poronieniu jest to nasz pierwszy cykl starań.
Kurcze trojka i jeszcze chcecie wiecej?!bosh ja juz napewno ostatnie:sorry:a jakie masz te dzieci bo napisalas ze troje:zawstydzona/y:macie synka tez?wspolczuje poronien,wiem jakie to trudne:-(

Dzieki dziewczyny za rady,nie jadlam sliwek,a z chlebem ciemnym mam problem,do nas przywoza polski ale jasny tylko,za mala dziura i to tylko 2 razy w tyg.:no:

Gosia nie bylas z nim u zadnego lekarza???na sprawdzeniu ?ja zawsze ide.Mysle ze dawaj mu do picia herbatke koperkowa,ona ulatwia wlasnie prukanie:tak:ja dawalam na kolki bo mu sie nie odbijalo to troche dolem wychodzilo potem:-p

Proszę napiszcie oczywiście jak wiecie;-) wczoraj dostałam list,we wtorek mamy szczepienie małego,ma 12 miesięcy na MMR1 i Pneu3,czytałam i słyszałam że w PL tą szczepionkę dostaje się osobno z przerwą 4-6 tyg a tu chcą go zaszczepić jednocześnie:zawstydzona/y: czy to nie za dużo jak na raz dla tak małego malucha?

Pozdrawiam

reklama
Izka- jak bys tak jak ja przez ponad 4 lata nie przespała ani jednej nocy to nie wiem czy bys tak mówiła ha ha Wiki dopiero teraz przesypia całe noce bez płaczu no chyba ze cos tam jej sie przysnia ale to moze raz na tydzień za to młody jest wiec wiadomo nocki znów nie przespane...........i pewnie znów kolejne 4 lata z głowy.....

Do góry