Gosia oj sa takie zapomniane miejsca;-) obok naszego sklepu jest studio tatuaży i chlopacy przychodza do nas na kawkę i jeden tam zakumplował sie z moim opowiada mu jego laska z Tajlandi przyleciała na 6 m-c do Swansea wzielu tu slub bo wiza jej sie konczy i wraca do siebie w grudniu to oni tam nie maja prądu telewizji itp....jak tu przyleciała to czuje sie jak w raju.... tam podobno zarabiają 5 pound na miesiąc....
a co do masci to ja ci powiem ze jedną tubkę zurzyłam na raz posmarowałam bardzo grubo 45 min przed szczepieniem....młody tylko krzyknoł a potem było ok...
ide w kimę bo ledwo siedzę a czuje ze nocka znów bedzie koszmarna bo młody teraz trze dziąsła na górze a Wiki ma ostatnio nocne koszmary!!!!!!!!!!!!! cud miód i malina normalnie...
a co do masci to ja ci powiem ze jedną tubkę zurzyłam na raz posmarowałam bardzo grubo 45 min przed szczepieniem....młody tylko krzyknoł a potem było ok...
ide w kimę bo ledwo siedzę a czuje ze nocka znów bedzie koszmarna bo młody teraz trze dziąsła na górze a Wiki ma ostatnio nocne koszmary!!!!!!!!!!!!! cud miód i malina normalnie...