Asiunia a to swiadkowa ci calkiem odmowila,czy na slub przyszla i zostala swiadkowa.Chyba bym padla z nerowow jakby mi tak swiadek odmwoil 2 tyg przed slubem.
ehhh to wogole bylo tak ze mialam miec swiatkowa i druhne. Swiatkowa to moja najlepsza psiapsióła jeszcze z czasow LO. Wybralysmy razem sukienki (bo chcialy miec rowne), ja je kupilam , wyslalam jej i jeszcze przed slubem zobaczylam foty na FB jej w tej sukience na rozdaniu jakis nagrod czy co... Lekko mnie zdziwilo ale ze do najbogatszych nie nalezy a sukienki byly przecudne to wybaczylam.
Zblizal sie slub a jej ani widu ani slychu. Umawialysmy sie ze przyjedzie do nas pare dni przed ceremonia zeby pomoc mi sie ogarnac (no bo wrzeszczacy 2latek na chacie
).
Ja do niej wydzwaniam - nic. Pisze - nic. Echo. Wkoncu laskawie napisala ze siedzi w polsce od miesiaca bo miala kryzys i chyba nie wraca juz do Uk.
Mysle sobie spoko, nie wyszlo jej nie chce sie tu dalej uczyc nie moja sprawa, ale pytam to kiedy w takim razie planuje przyleciec jak nie ma jej na miejscu.
No i juz nie dostalam odpowiedzi...
Na 2 tyg przed slubem (panienski) juz domyslilam sie ze jej nie bedzie dlatego wzielam sprawe w swoje rece.
Plakalam duzo i gesto. No bo to moja przyjaciola byla. A najgorsze bylo znalesc kogos w ciagu tygodnia.... Wzielam sasiadke...
Uslyszlam juz przepraszam, ale do znajomosci z nia juz nie powrocilam... a szkoda bo brakuje mi jej...
asiunia- my bylismy najpierw u jednego lekarza ,to nic nie dał bo samo ma przejsc po 3 dniach nie widziałam poprawy poszedł mój do innego i taka fajna babka przepisała mu antybioty do oczek nazwya sie chloramphenicol 0,5% w/v i po jednym dniu stosowania oczka duzo mniej ropiały dzis juz mu wogóle nie ropieją ale do wtroku mam mu podawac
bo to są wirusy niestety Wiki też to miała.......
Nosz kurcze mojemu od urodzenia ropieja, teraz to juz jest masakra i do tego spuchnely mu powieki i sa czerwone!
Dzieki ze mi powiedzialas! W poniedzialek zrobie tam rozpierduche