maddusia26
Aktywna w BB
izka szerokiej drogi zycze ja kiedys chyba tez sie skusze na taka podroz autem z mala ale tak zeby moze zajechac gdzies do francji cos zobaczyc i cos tam w holandi takie road tripa w czerwcu lecimy samolotem, maz ma urlopu ponad 3 tygodnie a ja z toska zostane jeszcze na lipiec u tesciow i troche u mojej mamy i siostry.
kwiateczek zycze szybkiego powrotu do zdrowia
pinka wlasnie cie bede poszukiwac na nk
a u nas dzien jakis taki nijaki, maz wzial ja troche na spacer to ja posprzatalam. Ale w ogole nic mi sie nie chce. A do tego moj kochany malzonek byl dzis w sadzie bo przejechal jakis czas temu na czerwonym swietlei przeoczyl mandat wiec go wezwali do saduDo zaplacenia 150funciakowzdolny jest bardzo do takich wlasnie wybrykow. Dzis jeszcze mamy gosci, chociaz szczerze powiem ze wolalabym cisze i spokoj i moze wreszcie spedzic troche czasu z W sam na sam bo dawno nie mielismy czasu zeby nawet tak sobie polezec i pogadac.
a jak Wasz dzien mija??
kwiateczek zycze szybkiego powrotu do zdrowia
pinka wlasnie cie bede poszukiwac na nk
a u nas dzien jakis taki nijaki, maz wzial ja troche na spacer to ja posprzatalam. Ale w ogole nic mi sie nie chce. A do tego moj kochany malzonek byl dzis w sadzie bo przejechal jakis czas temu na czerwonym swietlei przeoczyl mandat wiec go wezwali do saduDo zaplacenia 150funciakowzdolny jest bardzo do takich wlasnie wybrykow. Dzis jeszcze mamy gosci, chociaz szczerze powiem ze wolalabym cisze i spokoj i moze wreszcie spedzic troche czasu z W sam na sam bo dawno nie mielismy czasu zeby nawet tak sobie polezec i pogadac.
a jak Wasz dzien mija??