reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

izka szerokiej drogi zycze:) ja kiedys chyba tez sie skusze na taka podroz autem z mala ale tak zeby moze zajechac gdzies do francji cos zobaczyc i cos tam w holandi takie road trip:):)a w czerwcu lecimy samolotem, maz ma urlopu ponad 3 tygodnie a ja z toska zostane jeszcze na lipiec u tesciow i troche u mojej mamy i siostry.
kwiateczek zycze szybkiego powrotu do zdrowia:)
pinka wlasnie cie bede poszukiwac na nk:)
a u nas dzien jakis taki nijaki, maz wzial ja troche na spacer to ja posprzatalam. Ale w ogole nic mi sie nie chce. A do tego moj kochany malzonek byl dzis w sadzie bo przejechal jakis czas temu na czerwonym swietle:)i przeoczyl mandat wiec go wezwali do sadu:)Do zaplacenia 150funciakow:)zdolny jest bardzo do takich wlasnie wybrykow. Dzis jeszcze mamy gosci, chociaz szczerze powiem ze wolalabym cisze i spokoj i moze wreszcie spedzic troche czasu z W sam na sam bo dawno nie mielismy czasu zeby nawet tak sobie polezec i pogadac.
a jak Wasz dzien mija??

reklama
Witajcie!

Pinka moj tez potrafil takie kupki strzelic :))), dobrze, ze nie mam dywanu w pokoju, bo bym nigdy tego nie doprala :)

izka szerokiej drogi! Moj z reguly jest grzeczny w aucie, ale do godzinki potem juz mu niewygodnie i zaczyna sie pisk...wiec dla mnie jedyna opcja jest samolot

kwiateczek zdrowka!

maddusia wspolczuje tej kary pienieznej...a moj dzien byl do bani, takiego latania w pracy nie pamietam :(

heronek a pracujesz na caly etat? ja wprawdzie jeszcze macierzysnki ale sie caly czas zastanawiam co dalej, kiedy wrocic i na ile:)
pinka Twoje zdjecia na nk sa zajefajne. Masz zdolnosci naprawde:)ja swoje to tak pykam aby pykac hehehe

maddusia na razie tylko 3 dni, ale czuje jakbym wyrabiala 5 :tak: w te 3...Mlody poszedl do zlobka od stycznia, wiec chcialam tylko 3 dni, aby sie oswoil, teraz juz tam rzadzi, wiec powoli mysle, zeby wrocic na caly etat...a jak dlugi ten macierzynski wzielas? ja bylam calutki rok - mozna zglupiec od siedzenia w domu naprawde :tak:

Ja chyba tez zostane na caly rok. Tyle ze tylko 39 tyg jest platne tak? ja swoj macierzynski zaczelam juz w grudniu a w sumie nie pracowalam juz od pazdziernika bo wzielam urlop. strasznie mnie stresowali w pracy i mialam ich dosc. Takze juz w grudniu jakby co musze wrocic a jak mnie gotowka przycisnie to ten platny konczy mi sie w sierpniu takze moze od wrzesnia praca. Tyle ze tez 2-3 dni w tyg tak zeby moj w mogl sie nia zajac. a od siedzenia w domu fakt mozna zwariowac:)

hejo

mnie dzis czeka wyprawa z 2 szkrabami do miasta dla mnie to nie lada wyczyn bo autosbusem musze jechac około 20min :tak:zeby sie tylko mlody nie rozpłakal:happy2:

Maddusia- dzieki za komentarze:-D:-) a kiedy planujecie koscielny????? ja tez bym jeszcze raz chciła ehe ale mąż mówi ze poprawka na 5 rocznice bedzie

heronek-to wiesz o czym mówie z ta kupą haahah

Izka- szerokiej drogi kochana i ciesz sie urlopem mam nadzieje ze pogoda wam dopisze

Gosia- oj u mnie po 2 dziecku gorzj waga schodzi:tak::tak:i biodra mi sie rozlazły

a ja nadal 8kg na plusie za chiny nie idzie tego zgubic,w sumie najbardziej na brzuchu mi zalezy bo w zadne spodnie przez niego nie wchodzę:no::no: jak mi sie @ skonczy to biore sie za ćwiczenia

Wtam
Potwierdzam,Pinka zdolniacha na maxa:tak:zdjecia masz super ale nigdy nie moge cos napisac bo Kondzio zaraz jest przy mnie i on pisze:sorry:
Madusia wspolczuje mandatu:sorry:G sie smieje ze jezdze przepisowo ale szkoda kasy za nic:sorry:

Bylismy dzis u urologa na kontroli,wyglada tak samo ale tu to jest ok,niby samo sie zrobi jak dorosnie.Co innego slyszalam od polskiego chirurga:sorry\:ale nic,nie mam czasu teraz za to sie wziac.

Ja dzis troche lepiej,antybiotyk mi pomaga ale jeszcze czuje sie slabo.poty mnie oblewaja:sorry:mam nadzieje ze to nie menopauza:-D:-D

Kurcze,nie moge nadal znalezc jak przeslac te zdjecia sukienki z teloefonu.Jak G jest wczesniej w domu to ja ide do pracy itd...moze w sobote sie uda:sorry:

a my po wizycie u midwife... 9kg na plusie. Moj chlopczyk daje mi tak popalic, tak mnie kopie ze ja juz nie daje rady :szok: wsio mnie boli i czasem mam wrazenie ze zaraz rozerwie mi kopniakiem brzuch :baffled: z Nastka tak nie mialam .
Wogole ostatnio podbrzusze mnie pobolewa jak na okres, robi sie twardy i mam skurcze w posladkach !

Nastka ma MEGA chrype...od przestawienia czasu na letni buzdzi sie o 6 rano wiec ja wstaje jak do noworodka...juz mnie szlag trafia. Twierdzi ze juz sie wyspala, jest jasno i trzeba wstac... a wczoraj nawet dalam jej juz melise zeby pospala w nocy bez budzenia i zeby pospala do 7-mej ale nic nie pomoglo :wściekła/y:

Witam dziewczyny:)Przede wszystkim Wszystkiego najlepszego Pinka:0Pociechy z maluszkow i meza:)samych sukcesow zawodowych i spelnienia najskrytszych marzen:)

Chyba zapowiada sie dzis piekna pogoda, ja wlasnie bujam swojego malego trola w lezaczku jak sie przespi to nakarmie i na spacer:)
A co u Was?
Malgorzatko moja Tosia tez tak kopala ze ledwo lazilam czasami:)zreszta mialam tak wielki brzuch ze i tak ledwo lazilam hehe
Kwiateczek jak zdrowko? juz lepiej?
heronek dzis tez w pracy???
znikam teraz zjesc sniadanie i siebie troszke upodobnic do czlowieka zanim wyrusze na dwor:)

reklama
witam i ja :-)
alez dzis piekna pogoda !!! :-D
dziewczyna, mam pytanie : miala ktoras z was do czynienia z krzywica? czym sie objawia i czy mozna ja zupelnie wyleczyc?

Do góry