reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Maggusia a bylas w CA B spytac sie?to chyba trzeba zalatwiac w Job Centre.oni powinni ci pomoc.Idz do CAB oni ci pomoga.a szukalas zeby zatrudnic sie w jakims salonie u kogos?glowa do gory.Idz do Job centre,za dlugo czekasz na pieniadze,cos jest nie tak.....bylac SIE PYTAC O hOUSING?

Ja przezylam chwile grozy,Konrad wlozyl palec w taka zabawke,pudelko od kluczy,srubek.nie moglam wyciagnac,palec robil sie juz siny.Musialam dzwonic po pogotowie.przyjkechal doktor,probowal szamponem jeszcze medykowac co mnie zdziwilo,ja uzylam oleju ale i tak nic nie dalo,za ciasno bylo.rozcial w koncu:no:boshhh ale sie zdenerwowalam.....malo nie padlam:no:
o matko to sie narobilo no:szok: moja maluda zaklada sobie na glowe czasem ta nakladke na sedes zeby nie wleciala jak robi siusiu no i raz przecisnela przez glowe i przybiegla do mnie boshh jak sie wystraszylam na szczescie zeszlo z glowy ufff

witam

chwila luzu maly własnie kimnoł marudny dzis jest rano bylismy z mezem załatwic małemu certyfikat:tak: pogoda do bani zmino szaro wiatr do tego ze nawet na spacer wyjscie nie mozna chyba ze biegiem:laugh2::laugh2:kurcze ale jestem zmęczona choc mały w miare grzeczny jest i wnocy budzi sie tylko 2 razy to ja jeszcze nie odespałam zarwanych nocek w ciazy i po................

A SWOJA DROGA DO MNIE CIAGLE NIE DOCIERA ZE JA JUZ JESTEM PO PORODZIE:-D

Maggusia- to nie ciekawa sytuacja u was:-( oby sie wszytsko szybko poukładało a mój poród mozesz poczytac na marcówkach

Gosia- Igasia- to trzymam kciuki zeby w poniedziałek okazało sie iz w waszych brzuszkach mieszkają chłopaki;DD

kwiateczek- no to niezle widze ze synek zapewnia ci ciagle mnóstwo atrakcji dobrze ze wszytsko pomyslnie sie skonczyło;)

kamila- tak poród szybki do dzis czuje skótki ahhahah:tak:

no i koniec bb:-p
no kochana tak jest na poczatku patrzysz na cudenko w lozeczku i nie dowierzasz :))

milego dnia kochane u nas nic nowego dzis szkola a tak mi sie nie che buuu

reklama
Kwiateczek :szok: jezu ja chyba bym zawału dostała, dobrze że się wszystko dobrze skończyło.

Pinka, Gosia_27 to miałyście przygody ja byłam trzymana w domu do skurczy co 5 minut przy pierwszym porodzie ale co z tego jak do szpitala kawałek autem i przyjaechałam już ze skurczami co 3 min. na szczęście dopiero jak weszłam na porodówkę i się przebrałam w koszulę to mi wody odeszły no i zeszło od 3 rano do 6 rano. Ciekawe jak będzie teraz ;-)

Gosia gratuluje chłopca :happy: a jak się czujesz? My cały czas coś łapiemy :eek: ale tak to chyba jest jak dziecko do przedszkola pójdzie.

Hej dziewczyny.

Gosia27 gratulacje,a porod to mialas expresowy:-)

Gosia gratuluje chlopca:-)

Kwiateczek ale musialas sie wystraszyc,dobrze ze sie dobrze skonczylo.

Minisia ale dzieci maja pomysly,czasami az strach spuscic na chwile z oczu

Pinka fajnie,ze masz takiego grzecznego maluszka:-) Przynajmniej mozesz troszke pospac w nocy

Maggusia ale z tym Jobcentre to dopiero aplikacje zlozyliscie czy jak?? Co do wlasnego biznesu to tak jak Kwiateczek napisala-idz do CBA po porade:-)

Igasia czekamy na znak kto tam u Ciebie w brzuchu mieszka:-)

No i jeszcze bylismy na wizycie u Phisio...za 2 tygodnie kolejna. Zobaczymy jak mi to pomoze na back i pelvic pain....

Garbi - Ja czuje sie dobrze. Tak bym chciala sie czuc do konca szczegolnie mam na mysli zebym byla na chodzie a nie tak jak z Nastka ze musialam lezec czy siedziec bo nie bylam w stanie sie ruszac. Mam nadzieje ze ten Phisio mi pomoze bo sie zalamie.I wogole to Usg bylo taki "szokujace" - ta buzka byla taka wyrazna , te nozki, stopki, kazdy paluszek, raczki..nie moglam sie napatrzec. Najwazniejsze ze wsio jest OK, te ich wymiary, przeplywy itd.
A u Nas Nastka od 3 dni ma katar...od wczoraj tez chrypie, ale pewnie wyszedl jej nie tyle basen, ale ten rower po basenie - wtedy bylo zimno i wietrznie...no ale coz wychodzimy na spacery jakby nigdy nic bo idzie zwariowac w domu :rofl2:

Dzieki za gratulacje.JA sie smieje po przeczytaniu Pinki porodu ze niektorym ten klimat chyba sluzy do porodow :) Mala-gorzatka gratuluje parki :) JA tez tak bardzo chcialam miec corcie ale teraz jak patrze na mojego cudaka malego ktory tak pieknie sie do mnie usmiecha i gaworzy to jak pomysle ze mogloby go nie byc to az lezka kreci sie w oku.Za nic bym go nie zamienila teraz na zadna dziewczynke.Maz mi mowi ze moze 3 cora ale JA juz zamykam warsztacik.Zreszta Moj maz to 5 minut po porodzie mowi do mnie to kiedy 3 ? Nawet mnie nie zdarzyly obejrzec i jeszcze lozysko nie zdarzylo wyskoczyc.Faceci to maja poczucie humoru :)

Yo yo yo!!!!!
Uroczyscie oglaszam,ze u nas tez ma byc chlopczyk!!!!!!!yooooohoooooooooo!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D( dlugosc 25 cm)
Gosiano gratulacje!!!!ale nam sie udalo!!!!!!! jaki dlugi jest Twoj Robaczek???!:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Gosia Igasia to bedzie parka:-)gratki:-)ale macie fajnie:tak:
Gosia 27 nie chcesz miec troje dzieci???mezus faktycznie mial wyczucie:sorry:dupa jeszcze nie zagojona a on o trzecim mowi:sorry:kochana pewnie mu sie seksic chce:-D:-D:cool2:

Witanko!

Dzis bylam na wywiadowce u malego i jestem dumna z synka!
Pani powiedziala ,ze jest to bardzo uczuciowy chlooczyk o czym oczywiscie wiedzialam hehe,ze ma duzo pomyslow,szybko chlonie jezyk i nauke i bardzo ich to cieszy ,bo poczatki byly trudne... :sorry:
Nawet panie pokazaly mi jak umie pieknie spelowac bylam w szoku!
no i co robia na lekcjach widzialam jego zeszyty...
Jestem bardzo zadowolona z tej szkoly! :-)

Kwiateczek a no tak skrot mnie zmylil wlasnie tam tez chce isc, wiem ze sa rozne kluczki ,ale polacy nie chca o tym mowic poniewaz boja sie konkurencji...
Musze rzeczywiscie tam podejsc...:sorry:

Pandorka Mnisia dziekuje za opis porodu Pinki :-)

Pinko hehe rzeczywiscie wesolo mialas :laugh2::-p

Ada moze znajdziesz nowa prace za niedlugo bedzie pewnie pelno ofert :)
moj maly tez tak rosnie ,ze kolezance oddalam ostatnio dwa wory ciuszkow dosc poszanowanych hehe...a niech sie cieszy kobietka ::-)

Gosia27 niezly porod w taxi to jak w filmie!
a chcialabys miec 3?:-p

Malgorzatka Ignasia GRATULACJE PARKI!WOW SUPER NAPRAWDE!
bo to trzeba naprawde dobrze ustrzelic zeby sie tak udalo hihi :laugh2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry