o matko to sie narobilo no moja maluda zaklada sobie na glowe czasem ta nakladke na sedes zeby nie wleciala jak robi siusiu no i raz przecisnela przez glowe i przybiegla do mnie boshh jak sie wystraszylam na szczescie zeszlo z glowy ufffMaggusia a bylas w CA B spytac sie?to chyba trzeba zalatwiac w Job Centre.oni powinni ci pomoc.Idz do CAB oni ci pomoga.a szukalas zeby zatrudnic sie w jakims salonie u kogos?glowa do gory.Idz do Job centre,za dlugo czekasz na pieniadze,cos jest nie tak.....bylac SIE PYTAC O hOUSING?
Ja przezylam chwile grozy,Konrad wlozyl palec w taka zabawke,pudelko od kluczy,srubek.nie moglam wyciagnac,palec robil sie juz siny.Musialam dzwonic po pogotowie.przyjkechal doktor,probowal szamponem jeszcze medykowac co mnie zdziwilo,ja uzylam oleju ale i tak nic nie dalo,za ciasno bylo.rozcial w koncuboshhh ale sie zdenerwowalam.....malo nie padlam
no kochana tak jest na poczatku patrzysz na cudenko w lozeczku i nie dowierzasz )witam
chwila luzu maly własnie kimnoł marudny dzis jest rano bylismy z mezem załatwic małemu certyfikat pogoda do bani zmino szaro wiatr do tego ze nawet na spacer wyjscie nie mozna chyba ze biegiemkurcze ale jestem zmęczona choc mały w miare grzeczny jest i wnocy budzi sie tylko 2 razy to ja jeszcze nie odespałam zarwanych nocek w ciazy i po................
A SWOJA DROGA DO MNIE CIAGLE NIE DOCIERA ZE JA JUZ JESTEM PO PORODZIE
Maggusia- to nie ciekawa sytuacja u was:-( oby sie wszytsko szybko poukładało a mój poród mozesz poczytac na marcówkach
Gosia- Igasia- to trzymam kciuki zeby w poniedziałek okazało sie iz w waszych brzuszkach mieszkają chłopaki;DD
kwiateczek- no to niezle widze ze synek zapewnia ci ciagle mnóstwo atrakcji dobrze ze wszytsko pomyslnie sie skonczyło
kamila- tak poród szybki do dzis czuje skótki ahhahah
no i koniec bb
milego dnia kochane u nas nic nowego dzis szkola a tak mi sie nie che buuu