reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
czesc kochane jeszcze nie urodziłam,choc nie ukrywam ze bym chciała

2 dni pod rzad miałam bóle ale mineło i cisza:happy::happy: cos czuje ze znów przenosze bo pomimo tego ze brzuch nisko to nic sie nie dzieje:no::no:

Pianki nie bylo 2 dni....moze urodzila ???????

Kwiatezek - duzy HUG dla Kondzia

!

Dzieki:-)

czesc kochane jeszcze nie urodziłam,choc nie ukrywam ze bym chciała

2 dni pod rzad miałam bóle ale mineło i cisza:happy::happy: cos czuje ze znów przenosze bo pomimo tego ze brzuch nisko to nic sie nie dzieje:no::no:

Tez myslalam ze juz moze jestes po:-)dzidzius wyjdzie jak bedzie gotowy.co sie bedzie spieszyl jak tu takie zimno:sorry:

Izka- dziekuje za zameldowanie :-) tak ciasto..rewelka, co tu ukrywac... oto przepis Tort Cappuccino - Przepis,
Tata dzis mial operacje. Mam nadzieje ze juz skonczyli, ale nie ma zadnych wiesci z PL poki co. Wiem ze sie bardzo bal...Mam nadzieje ze juz ma za soba i juz sie nie boi.

PINKa - rozpakujesz sie przed terminem, zobaczysz.

A oto moj Brzuch... tydzien do polmetku....

Załączniki

• DSC_0656.jpg
    DSC_0656.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 38
Czesc kobietki

Pinka
jeszcze masz kilka dni wiec moze urodzisz na czas:-)

Gosia nawet duzy masz ten brzuch. Jak tam tato??

Kwiateczek85 witaj na forum i napisz cos wiecej o sobie:-)

u nas tez pada a ja chciałam dzis do miasta sie wybrac a tu dupa:wściekła/y::wściekła/y: za to na pocieszenie robi dzis ciasto czekoladowe

Gosia- juz ci pisałam na na ze brzuszek masz malusi i nie wiedz gdzie te kg o których mówiłas ci weszły hahha
Kamila- no moze synus punktualny bedzie albo spoznialski:-p:-p

u nas juz 8 dziewczyn urodziło a jeszcze marzec sie nawet nie zaczoł i wszystkie przed terminem,szczesciary:-D:tak:

reklama
PINKA - u nas tez pada wrrrr pogoda do bani ! No ci powiem ze nie wiem gdzie te jedzenie hehehe, poki co mam tyle samo w biodrach co miala przed ciaza :szok: ,uda tez.... no w brzuchu mam za to wiecej :-D ale nadal mniej niz jak bylam z Nastka w tym czasie :szok: a z nia tak uwazalam co jem :baffled:

Tata w poludnie wczoraj mial operacje, wycieli mu ta "zepsuta" kosc wsadzili jakis pret... a dzis juz wychodzi ze szpitala :szok::szok::szok: nie wierze wlasnym uszom !!! Toc po porodzie w PL leza 3 bite dni...i jak nie mowic ze w PL ciaza i porod to powazna choroba , no jak ?????
Oczywiscie nic nie wiadomo, czy ta kosc poszla do badania na biopsje, nikt tam z lekarzy sie nie odzywa - Pany wielmozne- a chca mu dawac chemiterapie !!! Czy mozna dawac tak NA OKO chemie ???? Przeciez to wcale nie jest zdrowe dla organizmu, a to wcale nie musi byc rakowe, ludzie, idzie oszalec :angry::angry::angry:

Do góry